• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    TUILE
    TUILE --- ---
    funguje <3
    NYX
    NYX --- ---
    Tak muzes zkusit.
    NYX
    NYX --- ---
    Kazdopadne dodelam i to zavirani klikem a mimo obrazek, kdyztak se to pak poladi kdyby to nejak kolidovalo se zoomem apod.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    NYX: vertikální funguje
    NYX
    NYX --- ---
    ATOMIKS: Vertikalni swipe by je mel zavrit. Samotny klik by kolidoval s tim zoomovanim, leda bych tam udelal nejake zpozdeni kdy by se to zaviralo pokud by do urcite doby neprisel klik druhym prstem. Tak nevim jestli tam neco podobneho dodelavat nebo to nechat takhle.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    Obrázky na mobilu už lze sice zoomovat, ale nejde je zavřít. Nefunguje ani menu nyxu. Jedině fungují mobilní tlačítka.
    NYX
    NYX --- ---
    VANEK: Dekuji za kvalitni zpetnou vazbu. Vse popsane jsem opravil.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Už někdo řekl, že ty nové obrázky chytřejší než uživatelé jsou peklo? (Máte štěstí, že nemám čas screenshotovat.)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SPIKE411: Já jen doplňuju informace :D
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    NELLAS: Neříkám, že není. (Kdyby aspoň Chrome uměl obrázky otevírat ve stejné skupině tabů.)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SPIKE411: To je hrozně krkolomné :D
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    NELLAS: Jasně, to jsem ani netvrdil. Jen že v diskusi mám možnost otevřít z rozkliknitého obrázku ten originál do nového tabu. Tam už pak můžu zoomovat, jak potřebuju.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SPIKE411: Mně ten pinch na zoom při tom rozkliknutém obrázku nefunguje ani v klubech. Chrome na Androidu. Zrovna jsem to zkusila na cca pěti místních obrázcích.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SPIKE411: Chrome na Androidu
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    TUILE: Nevím, jestli to šlo dřív, ale potvrzuju, že teď když na /last rozkliknu náhled obrázku, vidím teda obrázek v lepším (původním?) rozlišení (v porovnání s náhledem), ale max. na velikost obrazovky, nefunguje ani pinch to zoom celé stránky, ale když ten obrázek chci otevřít v novém tabu, otevře se mi tam ten mini náhled z /last, tj. v hodně špatném rozlišení, nikoli obrázek v původním resp. nejlepším dostupném rozlišení, ve kterém bych si mohl zazoomovat na detail, který mě zajímá.
    Když se prokliknu na příspěvek do diskuse, kliknu na obrázek a pak ho nechám otevřít v novém tabu, otevře se originál.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    GILHAD: To tam má taky, ale píše konkrétně o náhledech v /last.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    TUILE: Já to mám takhle (zcela jinak), telefon mám jen tlačítkáč textový ...
    _
    klik první volba
    _
    Ctrl+scroll
    _
    (což asi teda nepomůže ... ale ilustruje závislost na prohlížeči)
    TUILE
    TUILE --- ---
    to ulozeny/otevreny vedle je stejne maly jako na strance pislednich a detaily sou nula :)
    TUILE
    TUILE --- ---
    GILHAD: kdyz to kliknu na nshledu, ulozi/otevre se mi obrazek jako bahled, kdyz na ty zvetsenine, uz tam ta volba neni.

GILHAD
    GILHAD --- ---
    TUILE: Pardon, překlep. Pravým myšítkem kliknout na obrázek a vybrat "Open image in new tab" - funguje mi to i s uzivatelskými ikonkami (obrázek jako obrázek), zoomovat můžu až na 500%, (Firefox, linux)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam