• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NARMOImperial Dawn - Role Play Ultima Online Shard
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Narmo toe na me ?
    NARMO
    NARMO --- ---
    tajn se divim, že to nenapráskáš :-)
    MINOWARA
    MINOWARA --- ---
    Vai: treba Minowarovo pokus o vlastni shard na emulatoru FUSE a tak ^_^ jojo, mi povidej
    VAI
    VAI --- ---
    Dark Cleric: Ne, ID jede na sphere.
    DARK_CLERIC
    DARK_CLERIC --- ---
    Imperialek nejede na RUNUO vidte?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    VAI: w&b opet spustili po trech letech. ted jede na runuo
    VAI
    VAI --- ---
    Elidor: Též můj poslední příspěvek na toto téma. White & Black delší dobu již neexistuje, rhiannon již delší dobu neexistuje, anthoria již delší dobu neexistuje, diaspar již delší dobu neexistuje.
    Moria je prakticky stejně stará jako ID ale přeci jen o nějaký ten měsíc mladší :o)

Asi bys nevěřil, ale i před kelevarem a DP, ( což jsou dnes již nejstarší shardy v ČR) byly pokusy o české servery UO...
    DEJV
    DEJV --- ---
    Tajen: njn prasata sou na obou stranach... to je same i na strane modraku, tam je to snad jeste horsi. Bych takove lidi hned mazal, ale co se da delat, takovej je zivot. Proste je zabij a oni uz to podruhe neudelaji a kdyz jo, tak zase kill a pak zase, ste drowove snad, ne?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Dejv nemachruj tu zes je zabijel jen v teplakach , ja nerekl ze neco dokazi ja rekl zebych jim vsem mazl acc.. Jo dokazali mne jen 3x zaden vykrast.. jednou dokonce.. to byla sranda .. vyhazeli mi hrebiky z bedny .. do skrine a blbou drevenou obicejnou bednu ukradli.. ok udelal sem si novou jenze neslo pouzit .transfer dal sem bednu k hrebikum do skrine.. udelal tri kroky ke kosi abych ho targetnul pribehl tam adept a cumi namne.. vratim se ke skriny a nova bedna zase v pi*i .. Tak řvu KDEJE TA BEDNA SAKRA !!!!!!!! A ten adept aha jasem siji vzal hmm prej tusou veci cosi muzeme vzit.. To je naucil ten blbej Tracker.. Takze adepti tet behaj po Windu a co neni prisroubovany ukradnou..
    NARMO
    NARMO --- ---
    Nicméně chod ID se nedatuje od jeho nazvu, ale od nazvu jeho "predchudce". Ten nazev zde byl jiz zminen. Jinak ID byl otevren pro verejnost cca pul roku po spusteni morie.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    MINOWARA: (posledni post na toto nedulezite tema)
    http://games.net-mag.cz/?action=art&num=56
    MINOWARA
    MINOWARA --- ---
    pokud se nepletu tak sem na ID prisel nekdy na jare 2001 a to uz nejaky ten patek bezel ... tipuju ze ID bezi nekdy od roku 2000 takze by to letos nekdy mohlo byt tech 6 let
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    abych nezapomel na zmineny endor .. tak cerven 2003
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    stejne stare +- white & black (rijen 2001); rhiannon (rijen 2001); anthoria (prosinec 2001); dispar (open brezen 2002); moria (cervenec 2002) dark paradise 2 (cervenec 2002); ...
    DEJV
    DEJV --- ---
    TAJEN: pocky oni dokazi neco drowi adepti udelat? ja jen ze jsem je v pojode zabijel v medvedi kuzi anizby mi neco udelali, kdyz nepocitam chvaleni meho mece a klaneni se mi.
    VAI
    VAI --- ---
    Narmo: On má Elidor napůl pravdu. Veřejný betatest byl skutečně spuštěn začátkem roku 2002, ale před ním byly dva alfa testy (jeden ještě před tím než sem přišel na ID:o)).
    Jinak sem se jen tak ze zájmu díval který z shardů krom kelu a dp je na české scéně jak dlouho a nenašel jsem starší (morie o rok mladší, endor o necelý rok, anthoria a rhiannon už neexistují a pak už moje paměť nesahá :o) ). Ikdyž v tom počtů shardů a parodií na shardů v ČR se nedá vyloučit, že jich ještě pár starých bude. :o)
    DARK_CLERIC
    DARK_CLERIC --- ---
    takze prej se to nejak muze HAxnou prez nejakej Hax editor kterej vam to umozny Instalovat znova... hm hm
    NARMO
    NARMO --- ---
    elidor: řekl bych, že admin to ví lépe než ty :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No nevim jak mezi humikama ale kdyz sem poznal coseto nastehovalo za powl do windu byl sem vcelku zdesenej..
    JONKA3
    JONKA3 --- ---
    TAJEN: pesimisto :) takovi jsou i mezi lidma
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam