• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NARMOImperial Dawn - Role Play Ultima Online Shard
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    jo a mimochodem už jede ID web ;o)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    no skillcap je 750, co si do toho nacpeš, to je tvá věc, ale jak vidno, musíš se rozhodnout. no vždycky někoho potkáš, ale když bude takhle každej uvažovat ,že je tam málo lidí, tam nejdu, tak tam těch lidí nikdy víc nebude :( teď bejvá online tak 30-40 lidí furt no
    DARK_SAVANT
    DARK_SAVANT --- ---
    no jako RP je vec proc jsem o tom vlastne vubec zacal uvazovat, ale zase je mi blby jit treba .. po britu a nepotkat tam nikoho zivyho.. nebo kdyz budu newba tak jako fajn, budu chodit do bazin a podobne, ale.. rad bych abych tam cas od casu treba nekoho potkal, jestli vis jak to myslim..
    no a jeste otazka ke skillkapu.. tam asi nemuzu byt dobrej v boji a v kouzleni zaroven, ze?
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    no momentálně nejde web :( ale řeknu to takhle, ID je především RP shard, takže první věc v rozhodování je, jestli ti to vyhovuje.
    no PK jsou všude, to je jasný, ale tady je to takový, že se hodně trestaj, a je to spíš zabalený v RP, takže se z toho třeba můžeš vykecat a tak.
    znáš to, nezáleží na kvantitě ale kvalitě ;o) ne, já vlastěn taky nevím ,proč je tu málo lidí, asi ne každému to vyhovuje, uznávám, začátky jsou asi dost drsný, ale kdo chce a jen trochu se snaží a nečeká, že mu budou lítat pečený holuby do tlamy, ten se podle mne bavit bude
    DARK_SAVANT
    DARK_SAVANT --- ---
    ma cenu se tam zaregistrovat? hral jsem na kelevaru, ale .. *** me tam pkcka, tak.. jsem toho nechal.. jake je to tam? a.. chodi tam dost lidi? (koukal jsem ze prave treba oproti kelu dost malo, a nevim jestli je to vyhova nebo nevyhoda..)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    nojo, protože to musel někdo rozjet, takže se čekalo na tebe ;o)
    No tady toho teda je ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam