• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NARMOImperial Dawn - Role Play Ultima Online Shard
    LOKI_CZ
    LOKI_CZ --- ---
    co to je s precunem serweru k novemu providerovi?? a kdy se to stane??
    BTW: co lagy na ID??
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Proc ne? ^_^
    LOKI_CZ
    LOKI_CZ --- ---
    hm ze bych se pro zmenu mrknul na RP shard??
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Fin: Jo, ty voe, kdybys videl, jak me vydesilo, kdyz se tady zalozil tenhle klub, ja sem prijdu a vidim Vaie. Se mrknu do pratel a Vaie uz tam nejakou dobu mam (a mel jsem jeste dlouho predtim, nez jsem zacal na ID vubec hrat ^_^).
    VAI
    VAI --- ---
    Sunbeam: Kua, se musim kouknout co sem tam o sobě napsal. :)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    kdyby ses mu kouknul do infa, nemusíš ani číst, stačí se dívat ^__^

ohledně kegů. tuším, že na to byla dost veliá alchemka, jako velká natolik, že jako 70+

jinak lodě, mno dělával sjem to způsobem, že jsme dělal lehkej item, jednou dvakrát ak dyž se povedl v nejlepší kvalitě, šla na řadu loď, zpravidla se povedla na poprvé
    ale jako mohla to bej náhoda, při výrobě jsmese snažil taky být co nejméně zatíženej, toje být co nejlehčí
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Kdo by tak mohl byt vai ^_^
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ruza :)
    Mimoto vyrobit lod toje teda masakr :) fizlo mi to 3x a dosel mi material.. timhle tempem bude finalni vysledek stat 200k .))
    Vai a ty ses kdo? .)
    VAI
    VAI --- ---
    Tajen: A můžu vědět kdo z GM ti řekl od kolika skillu alchemy můžeš vyrábět keg?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    jo uz sem o hofylandu slysel.. die..
    Tak semi vcera podarilo dotahnout alchymii na zajimave % uz umim i superior runu :) ALE NEUMIM KEG!! coz je dost brutus , kdyz sem ho podle GM mnel umet pri 50%
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    NO a navic se vsechno resi trochu jinde, pac zas vetsina lidi, co neco resi neni na nyxu ale na tom fucking hofylandu. Nyx rulez.
    VAI
    VAI --- ---
    a to je dobře...
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Tady nejsou ti klasicti spamovaci jako na ID foru ^_^
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hmm nejak ticho delsi dobu ne? proc sem kde nehrozi spam jako na ID se tu nic nedeje?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Aribet ja mnel anatomy na 100 a smazal sem to.. a zase vono mi to nevadilo daseto skombinovat s hidingem a pohodicka :)
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    ARIBETH: mas hrat RP a obcas si zatrenovat a nie hned but meganamakany ... mne napriklad nechyba 100% v anatomy ... chodim sa byt, cestujem a raz za cas si hodinu potrenujem ... ked sa ti nepaci pust makro na noc a dufaj ze ta neuvidi gmko
    ARIBETH
    ARIBETH --- ---
    Tajen: Ale smysl makrovani techto skillu pres 40 hodin uz rict nedokazes, vid?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ARIBETH z 0 na 100 za hodinu lol ty vole fakt lol tome dostalo :))))))))))))))
    MOR V pohode :))
    MOOR
    MOOR --- ---
    Tajen: koukam, fakt jsem ti to napsal. tak to se ti omlouvam.
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    co skor vadi mne je to obmedzovanie jedla ... v realite mozem tiez jest rok vkuse len chlieb a parky ... uz mi z toho bude zle ale najem sa ... kazenie jedla je ok, ale nakazat mozeju milemu barbarovi zo severu ze musi jest kolace a chleba a k tomu este neviem co lebo oprazene maso uz nemoze je divne ... v meste upozornujem ziadnom meste som uz nebol cez 3 tyzdne hracieho casu, lietam po krajine a zabijam nepriatelskych barbarov, zver atd ... takze co si uprazim to jem ... samozrejme ze to odo mna chce aby som si asi piekol kolace
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam