• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NARMOImperial Dawn - Role Play Ultima Online Shard
    LOKI_CZ
    LOKI_CZ --- ---
    Prave to je ono GZ je mrtva zalezitost..
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    5KO: tak se logni, ale musíš přes GZ ;o)
    5KO
    5KO --- ---
    nechcete niekto account na id? je tam war drow. gm fencing, gm tactics plus nake dalsie skilly. ale nerucim, ze ten account este axistuje. dost dlho som tam nebol lognuty.
    LOKI_CZ
    LOKI_CZ --- ---
    no dobre no.. asist taky ujde i kdyz nechapu proc je razor zakazanej.. Yoko jeste pobiram to je malicko vydrslej nastroj krasne obratnej a pruznej a napises v nem prakticky cokoli vse je jen na zkusenosti a obratnosti cloveka co s nim dela :-)
    MOOR
    MOOR --- ---
    Loki: přečti si pravidla. Razor je zakázaný, tolerovaný je jenom assist. Pustíš ho buď změnou souboru, který se ti přes gz spouští, nebo spustíš gz klienta a uo klienta s assistem pak bokem.
    LOKI_CZ
    LOKI_CZ --- ---
    Srackaaa... imho.. jak se pripojim pres GZ s nejakym makrovatkem? napr. Razor kdyz yoko je zakazanej??
    MOOR
    MOOR --- ---
    Loki: www.gamezone.cz. ID jede pod křídly Gamezone, takže hráči musí používat i jejich klienta.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Takova prasarna..
    LOKI_CZ
    LOKI_CZ --- ---
    Hel co to je ten Game Zone Client??
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    TAJEN: co sem provedl? já jen konstatoval pravdu, nevím, proč se jako do mě navážíš, když mě vůbec neznáš, já do tebe alespon nešťouchám prstem ;o))

peace man

každej máme svůj názor, svoji pravdu, nemám důvod tu sovu nutit někomu jinému.
    MOOR
    MOOR --- ---
    Tajen: no co ti na to mám říct, když neuvedeš žádná fakta, která bych mohl vyvrátit, jen prohlašuješ že tomu nerozumím...:P Nicméně z hlediska zatížení serveru je ruda hozená na zem maličkost. Kdybychom potřebovali bojovat s přílišným počtem itemů, určitě to budeme řešit jinak.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Moore moore moore achjo kdybys toho vedel o geologiii co ja a o prospektorech netvrdil bys tohle... ale nebudu ti vysvetlovat zaklady :)
    Chtel sem jim tim navrhem ulechcit servru nacez kazdy new item musi registrovat = vecinu sit rud hazu na zem = jako craft nevyrobim kos= hazu na zem.. ne toje jedno proste to neni RP aby GM prospektor poznal kde kopat a kde ne.. mne to pride jen smesne ale toje jen muj nazor..

Jo sunbime bez zase fnukat na MW :) a priste si to raci odpust.. kdyby byl postih za smrt takovej jako na dp2 toby byl hukout :)) radeji mlc a nic nekomentuj..ID je moc moc prima shard pac si tu hrac zahraje i sam.. bez jinam.. treba na dp2 tam si od 4lvl sam neskrtnes..teda dyz nejses srabik archer :))
    MOOR
    MOOR --- ---
    Tajen: a jak to pozná? něco málo vykope. za situace kdy na jednom políčku může být každý den jiná ruda to jinak prostě nepozná. A tudíž je zcela odpovídající současný způsob zjištění rudy. Jednou kopnes, vykopeš, zjistíš že tu rudu nechceš a jdeš dál. Jo a o nějakou knížku mi vůbec nejde, mě se to nelíbí celé;)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MOOR ja nechapu co dotoho montujes RP .. Musis uznat ze skusenej prospetor pozna co na kterym miste je za rudu a jestli to ma cenu kopat nebo jestli ma jit hledat naleziste lepsich nerostu.. ale ty vtom proste vidis neRP knizku :(
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    no zkusím si sehnat všechno, ale až po novém roce
    SUICIDE
    SUICIDE --- ---
    Sunbeam: jinak česká verze vyšla jenom to ouplně první Disciples 2: Temné proroctví, další datadisky tu už nevyšli vůbec, protože ten výrobce (zároven distributor) má takovou zajímavou taktiku že každý datadisk prodává dohromady s tou první hrou za cenu celé plné hry, ne tedy datadisku :-(
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    tak je to anglicky a vypadalo to moc pěkně, škoda že nemám vůbec čas hrát :o(
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    <ot>
    disciples II mám právě to RISE OF THE ELVES a hned jak to strčím do držáku na kafe, řeknu v jakým jazyku to je.
    takže na první pohled to vypadá englišsky ;o)
    ještě to nainstalím a pak vám povím přesnou verzi
    </ot>
    VAI
    VAI --- ---
    Moor alias Kryten: To vážně netušíme. :-)
    MOOR
    MOOR --- ---
    Tajen: nevím co se četríš, nic takového tu nikdo neříká. Ale RP to prostě není, to snad uznáš...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam