• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYBERWOLFOn-line WebBased hry kreativně - udělejte si vlastní webovku!
    Hráli jste někdy nějakou webovku a napadlo Vás někdy udělat si nějako vlastní?
    Máte nějaký nápad na bezva hru a neumíte ho realizovat?
    Nebo umíte skvěle programovat webové aplikace, ale nemáte nápad na dobrou hru?
    Nebo namáte ani jedno a umíte cokoliv jiného, co by mohlo při tvorbě hry pomoct (malovat, dělat hezky vylížející html stránky, jakoukoli grafiku, nebo jste matematický génius, prostě COKOLI)
    Pokud Vám vyšla alespoň jedna kladná odpověď, jste tu správně!

domenu radeji stylem

17 hlasy od 17 respondentů

rozbalit záhlaví
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      TENCOKACISTROMY: Firefox 5, Flash 10.3.181.26

a neboj, forum postupne spamuju, ale skoro se mi to ani nechce vsechno psat
      TENCOKACISTROMY
      TENCOKACISTROMY --- ---
      CYBERWOLF: Ne, to neni normalni. Ani kdyz jsem to loadoval vcera pres EDGE, tak to takhle dlouho netrvalo. A bylo to na cizim netbooku, ne na mym vyvojovym pocitaci. Mohl bych poprosit o info browseru a flash-playeru? Diky.

Prosim o zapisovani takovejchle veci na forum hry. Nemame kapacity na to, abychom agergovaly vsechny kanaly (icq, mail, skype, facebook, g+, telefon, atd...).

Jo, v patek se toho rozbilo najednou nekolik. A to jeste tak, ze ruznejm lidem ruzne. Takze nekdo fungoval normalne, nekdo napul a nekdo vubec. Uzasna vec, tohle resit (a hrat ani nemluve). Ale i kdyz jsme zkouseli vygenerovanejch 4000 hracu s hejbajicima armadama a stavejici budovy, tak to takovyhle veci nedelalo. Holt, zivy lidi jsou zivy lidi. Jinak, nez je to nechat hrat je nenasimulujem :(.
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      Diky za pozvanku - za odmenu sepisu prvni dojmy :)

* po cca 7 minutach nahravani mam nahrano 66% ... a to dneska zrovna nemam pomaly internet.
      * po 12 minutach jsem nejak zahadne zpet na Prehledu svetu. Kdyz dam znovu hrat, zacina nahravat znovu...
      * dalších cca 12 minutach jsem se uz podival, co se na konci deje a po skonceni nacitani se objevi okinko "Prihlasuji te na Beta" toci se kolecka a pak to cele zmizi.
      * poustim Chrome, ze to zkusim jeste jednou. Tentokrat se nahravani zaseklo na 58%. Zkousim refresh.
      * Tentokrat se to nacetlo, ale pak znovu zhaslo.
      * Chrome si tentokrat ale nacteny flash podrzel a uz se potom nacetla i mapa - jestli ale je tohle martirium normalni, tak to tedy potes :)

na a docela mi prijde, ze dost veci nefunguje, takze to budu sypat na forum (ale rikam si, jestli neni na betu jeste brzy;) )
      TRANCEWARP
      TRANCEWARP --- ---
      MICTECH: holt postupne, ale nevim, proc mi to pises sem... psal sem ti, ze do fora... nemuzeme sledovat 10 kanalu najednou ;)
      MICTECH
      MICTECH --- ---
      TRANCEWARP: Dalsi vec do buglistu :)

Na webu jsem nenasel zadnou moznost, jak si restartnout heslo.
      TRANCEWARP
      TRANCEWARP --- ---
      je to docasna bouda, nebudeme predelavat pak web kvuli tomu, ze mame berta provoz...

mozna ty pozvanky uplne zrusime, ted je mame aby nas uzivatele nezahltili poznamkama hned na zacatku... i takhle mame buglisty dost dlouhy ;-/

takovy veci, co by clovek nerek, ze se rozbijou a ono jo...

naopak treba ovladani nam prislo pekelne slozity a lidi pisou jak je intuitivni...
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      Dobre, ale na strankach je akorat obri tlacitko "Hrat zdarma" a kdyz clovek projde registraci, tak az potom se resi pozvanka - pusobi to trochu jako bouda ;)
      TRANCEWARP
      TRANCEWARP --- ---
      kdybyste nekdo chtel jeste pozvanku, pripadne vic pozvanek, tak mi napiste...

nekdy tenhle tyden nadelime uzivatelum pozvanky... takze je bude mit k dispozici vice lidi...
      TENCOKACISTROMY
      TENCOKACISTROMY --- ---
      CYBERWOLF: Vyckej. Dneska vecer nebo zitra dopoledne prijde vlna pozvanek. Dame si te na seznam.
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      super, tak jsem vyplnil registraci a ono to po me chce pozvanku. To jste me tedy nepotesili
      TRANCEWARP
      TRANCEWARP --- ---
      hehe ;D
      ESY
      ESY --- ---
      TRANCEWARP: ale jakejkoli zrzatej efekt beru :DD
      TRANCEWARP
      TRANCEWARP --- ---
      ESY: a co naky multipass efekty ;D
      ESY
      ESY --- ---
      TRANCEWARP: ani ne nerikam zadny big bada boom efekty :]
      TRANCEWARP
      TRANCEWARP --- ---
      ESY: to by imho kazilo tu muziku ;DD
      ESY
      ESY --- ---
      TRANCEWARP: krasny video, jen bych cekal i neaky background zvuky. ale i tak pekna prace a smekam panove:]
      TRANCEWARP
      TRANCEWARP --- ---
      Tak jo, dneska spustime betu... ;)

Tady mate trailer... enjoy ;)

‪INFINITUM Trailer 2011‬‏ - YouTube
      http://www.youtube.com/watch?v=gE3JgVovZ2U
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      MICTECH: luxus - tak tohle by se uz implementovat dalo :)
      MICTECH
      MICTECH --- ---
      CYBERWOLF: Podle me se nemusis ucit, jak vyvijet pro Android, resp. vyvoj nativnich aplikaci. Klidne ti postaci HTML + JS.

Konkretne tedy
      PhoneGap
      http://www.phonegap.com/

v kombinaci treba s http://jquerymobile.com/
      TENCOKACISTROMY
      TENCOKACISTROMY --- ---
      CYBERWOLF: Jde o to, aby tlacitka byly dostatecne velky, odezva dostatecne rychla a vubec to cely melo look&feel jako aplikace v tom telefonu (= jiny, nez na klasickym desktopu). Coz se teda blbe dela, kdyz clovek takovej telefon nema :/.
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      TENCOKACISTROMY, TRANCEWARP: muzete mi to, prosim, vysvetlit jako cloveku, co se kolem androida jen parkrat mihnul a telefon pouziva akorat na telefonovani? :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam