• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYBERWOLFOn-line WebBased hry kreativně - udělejte si vlastní webovku!
    Hráli jste někdy nějakou webovku a napadlo Vás někdy udělat si nějako vlastní?
    Máte nějaký nápad na bezva hru a neumíte ho realizovat?
    Nebo umíte skvěle programovat webové aplikace, ale nemáte nápad na dobrou hru?
    Nebo namáte ani jedno a umíte cokoliv jiného, co by mohlo při tvorbě hry pomoct (malovat, dělat hezky vylížející html stránky, jakoukoli grafiku, nebo jste matematický génius, prostě COKOLI)
    Pokud Vám vyšla alespoň jedna kladná odpověď, jste tu správně!

domenu radeji stylem

17 hlasy od 17 respondentů

rozbalit záhlaví
      TENCOKACISTROMY
      TENCOKACISTROMY --- ---
      AVATAR: Zrejme by si prali, aby to mohli interaktivne ovladat.
      TENCOKACISTROMY: mel a mam - automaticky pocitanej. Ale lidi to late a maji porad potrebu pri te animaci na neco klikat. Nevim proc, kdyz to zadna konkurence nema
      TENCOKACISTROMY
      TENCOKACISTROMY --- ---
      JAPAN: Virtualni svet Zemeplochy by me hodne lakal. Ale nejsem si jistej, jestli to kouzlo z knizniho sveta se vsema "divnostma" lze prevest do herniho sveta.
      JAPAN
      JAPAN --- ---
      TENCOKACISTROMY: téma jsem zvažoval, ale nakonec jsem vsadil na klasiku, přijde mi že to táhne víc lidí a konec konců jsem vyrůstal na Dračáku a Pratchettovi :)
      Pravidla máme vlastní, rád bych to měl hodně jednoduché, řekl bych až primitivní, ale zdá se že nakonec to bude trochu propracovanější, což znamená že vývoj bude trvat déle.
      TENCOKACISTROMY
      TENCOKACISTROMY --- ---
      JAPAN: Presne! :D
      Ne, spis jsem mel na mysli neco ne-fantasy. Tech fantasy veci mi prijde ze je uz fakt moc. Ale to jen tak rejpam :), samozrejme ti kolegialne drzim palce.
      Na jakejch pravidlech to chces stavet?
      JAPAN
      JAPAN --- ---
      TENCOKACISTROMY: Co bys navrhoval? Dalsi strategii? :D
      TENCOKACISTROMY
      TENCOKACISTROMY --- ---
      AVATAR: Ale boj jsi uz mel, ne? Tak jak muze uplne chybet?
      JAPAN: Dalsi fantasy rpg?
      JAPAN: tak to te ceka jeste hodne prace ;)
      JAPAN
      JAPAN --- ---
      Ahoj, tak já bych se chtěl přihlásit do zdejšího klubu nekonečných tvořičů webových her :)
      Pustil jsem se do toho zhruba před měsícem, zatím pracuju na specifikaci a do toho se snažím ukočírovat pár grafiků.
      Jediné co je zatím ukázatelné je první nástřel jak by mohl vypadat inventář hráče:
      TENCOKACISTROMY: je to nekonecny... naky odhady terminu uz jsem vzdal ;)

ted tak trochu cekam na grafiku, takze jsem se vrhnul na webovy jagged alliance (nejvice negativnich ohlasu bylo na generovany fight).
      mam hotovy generovani map, pohyb a ruzny akce (open, unlock...) a stridani kol. Chybi boj samotnej :D
      TENCOKACISTROMY
      TENCOKACISTROMY --- ---
      CYBERWOLF: jsem zvedavej a tesim se :)
      ani nemluv...
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      Vzhledem k tomu, ze jsem tu v listopadu sliboval prvni verejne hratelnou verzi sve ""stohodinove" hry" ("stohodinove" schvalne davam do uvozovek zvlast) do vanoc a jelikoz uz je mesic po vanocich, asi by bylo na miste k tomu neco rict.

Behem poslednich dvou mesicu jsem se tak nejak placam mezi schovavanim nedodelanych featur, jejich dodelavanim a vyrobou featur zcela nezbytnych (jako treba registrace uzivatele nebo reportovani chyb) a i kdyz jsem toho za tu dobu zvladnul tolik co predtim za pul roku, porad to jeste neni ono. Aby to bylo ono se mi doufam podari zaridit behem nasledujicich dvou dnu, v pondeli zaregistruju domenu a pak uz to tedy konecne prijde.

Musi - tohle protahovani uz je totiz fakt trapny :)
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      Hry v HTML5 - vcetne Command&Conquer

Games | Aditya Ravi Shankar
      http://www.adityaravishankar.com/software-projects/games/
      TRANCEWARP
      TRANCEWARP --- ---
      ESY: ja s nima komunikuju na osobnejsi urovni.. ma to svy vyhody i nevyhody... zatim teda zasadne prevazujou vyhody ;)
      ESY
      ESY --- ---
      TRANCEWARP: asi tak.. poslat jen z duvodu multiuctu, v priloze vyzet z logu se ban odmazavat nebude. s pozdravem../ :]]
      TRANCEWARP
      TRANCEWARP --- ---
      CYBERWOLF: mozna priste zvolim vice ignorujci ton ;)
      JAPAN
      JAPAN --- ---
      ESY: asi se obklopuješ špatnými lidmi :) I u nás jsou lidé co za hraní platí, zase si vezmu příklad z wowka, kde každý den je jen na Drak'thulu medium popupace, což je 6 a víc tisíc lidí.
      A není to náhodou celosvětový trend opouštět od předplatitelských her? Wowko za poslední rok ztratilo přes dva miliony předplatitelů.
      Na Steamu mám několik přátel a ani jeden z nich nemá méně než 10 velkých titulů (indie hry za 5€ nepočítám).
      Problém u nás nastává se snižujícím se věkem hráče, který nemá:
      - kreditku
      - paypal
      - peníze :)
      ESY
      ESY --- ---
      CYBERWOLF: bavim se o gamingu celkovem, nejen o nakupu majetku..
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      tak zase "pozadu", ja bych si polozil otazku, jestli nakup virtualniho zbozi v hodnotach nasobku (nebo i vetsiho zlomku) prumerneho mesicniho platu je spravny smer. Ja si myslim, ze to neni uplne zdrave...
      ESY
      ESY --- ---
      JAPAN: ja videl cloveka co se snazil povesit za pytel :D

to ze se najde par jedinu enznamena ze je to vetsinovy trend :] a proste co se tyce CR tak pokdu se koukat na populaci celkove, jsem tezce pozadu..
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam