• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYBERWOLFOn-line WebBased hry kreativně - udělejte si vlastní webovku!
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Asi si to budu muset zas nekdy zahrat :)

Shodou okolnosti, taky planuju betu behem par tydnu. Mimo podstatne pokrocilejsi funkcnosti a trochu hezciho vzhledu bude obsahovat i opravdicky, plne hratelny pribeh (dle meho nazoru docela dobry, prinejmensim predloha je vynikaci :) ), takze uz se tomu bude dat rikat hra :)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    AVATAR: bezva, na to se tesim. me to docela bavilo :)
    TENCOKACISTROMY: inu ta predchozi beta se ukazala byti alfou, takze behem pristich par tydnu pustime open betu :)

pribyla auta (cestovani ve skpupinach), sprava mest, par budov, komunikacni kanaly, content, platby...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    AVATAR: v jakym je to tedka vlastne stavu?
    CYBERWOLF: tam toho je... a furt pribyva... doufam, ze to nekdy pustim :(
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    AVATAR: je fakt, ze jsem to uz chvili nevidel, ale v junktownu jsou nejake achievementy? Kazdopadne gratuluji :)

Ja se s tim patlam cely vikend a zatim mam zmaknute jejich zobrazovani a vytvareni (barevny obrazek se zkonvertuje na cernobily pro neziskane achievementy a tak), ted jeste zbyva na ne nejak navazat odmeny, udelat generovani novych achievementy za behu (uznavam, trochu extraburt) a potom posledni "drobnost", tedy vytvorit udelat samotne achievementy a nacpat je na mista, kde se ziskavaji...

Jsem si rikal, jak to bude za odpoledne hotovy :)
    CYBERWOLF: jedna z mala veci, ktere jsem zmakl napoprvy bez problemu a nemam chut to prepsat :D
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Moudrost dne:
    S achievementy je daaaaleko vic srani, nez by se mohlo na prvni pohled zdat!

Dekuji vam za pozornost :)
    CAPITALD
    CAPITALD --- ---
    Ahoj, akorat jsme vypustili hru, ktera ma za cil porovnavat filmove znalosti lidi. Rad bych ziskal feedback od lidi, kteri si radi zapari + ma byt o vikendu hnusne, tak se to snad potka se zajmem a nekdo bude reagovat. Je to facebook appka, tak doufam, ze me neukamenujete. Neni to typicka klikacka, ale je to zamerene na kvalitu uzivatelu. Diky moc za komenty a peknej vikend k monitorum :)
    http://bit.ly/turnajmistru
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    TENCOKACISTROMY: myslim si, ze jako cyberwolf, ale je mozny, ze se pletu - coz by vysvetlovalo problemy s prihlasenim :)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    CYBERWOLF: Ucty jsme nemenili. Jako kdo tam jsi regnutej?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    TRANCEWARP: nejak se mi nedari prihlasit, ani si nechat poslat nove heslo - jste nejak cistili stare ucty, nebo se proste blbe prihlasuju? :)
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    Zitra spoustime novou verzi infinita, nenechte si to ujit, je uplne luxusni :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Sice trochu OT, ale snad by to mohlo nekoho zajimat:
    Neuvěřitelné, Google Play (konečně) otevřeno i pro české vývojáře - Startup.lupa.cz
    http://startup.lupa.cz/clanky/neuveritelne-google-play-konecne-otevreno-i-pro-ceske-vyvojare/
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Koukam, ze mi ten mail prisel taky - mozna dostanu kredity :D
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    CYBERWOLF: Jo, zni to divne :) Loginu v mem emailu bylo 159.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    WEWERKA: tak z toho emailu vyplyva, ze 140 hracum poslali pristupove udaje desitek jinych hracu, nasledne tem 140 obeslanym zmenili hesla a pridali kredity???
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    WEWERKA: No aspon ze jim funguje email.

<info@panhradu.cz>... Deferred: Operation timed out with panhradu.cz.
    Warning: message still undelivered after 4 hours
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Hehe, novinka na panhradu.cz :)

27.3.2012 10:26

Asi 140 hráčům byl OMYLEM rozeslán seznam s desítkami přihlašovacích údajů do Pána Hradu.

V emailu jsou uvedeny přihlašovací jména a hesla ke 140 neaktivním účtům.
    Jedná se o neaktivní, nehrající hráče, kteří nemají žádný rozehraný server a nikde nehrají (naštěstí).

Těmto 140 účtům jsem změnil heslo, takže se na jejich účet nikdo nedostane, a emailem si mohou vyžádat přeposlání hesla.

Všech 140 poškozených (i když nehrají) odškodním herními kredity.

Omlouvám se za problémy.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CYBERWOLF: a to ani nezminuju, ze mi infinitum prijde lepsi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam