• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYBERWOLFOn-line WebBased hry kreativně - udělejte si vlastní webovku!
    Hráli jste někdy nějakou webovku a napadlo Vás někdy udělat si nějako vlastní?
    Máte nějaký nápad na bezva hru a neumíte ho realizovat?
    Nebo umíte skvěle programovat webové aplikace, ale nemáte nápad na dobrou hru?
    Nebo namáte ani jedno a umíte cokoliv jiného, co by mohlo při tvorbě hry pomoct (malovat, dělat hezky vylížející html stránky, jakoukoli grafiku, nebo jste matematický génius, prostě COKOLI)
    Pokud Vám vyšla alespoň jedna kladná odpověď, jste tu správně!

domenu radeji stylem

17 hlasy od 17 respondentů

rozbalit záhlaví
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      CYBERWOLF: Skvěle, takže, co vlastně umíš a ovládáš? Já potřebuju v podstatě jakoukoli pomoc kromě designu, protože jedině design zvládám dostatečně dobře (možná až moc:)))

CHARLEZ: Záleží na tom, jaký druh pomoci by byl z vaší strany a jaký druh pomoci byste vyžadovali vy od nás (zatím tedy mluvím jenom za sebe, takže teoreticky "nás") na oplátku a kolik z těch vyždímaných prostředků by připadlo nám. Taky záleží na tom, jakou tu webovku byste chtěli kutit.
      DEPKAR_GOBLIN
      DEPKAR_GOBLIN --- ---
      CYBERWOLF: www.gothador.com nebo http://www.nyx.cz/code/index.php/discussion/10262
      momentalne velmi oblibena :)
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      Už nechybí. Doufám, že je to webovka a ne něco jako třeba Ragnarok
      DEPKAR_GOBLIN
      DEPKAR_GOBLIN --- ---
      CYBERWOLF: V ankete jednoznacne chybi odpoved Gothador... :)))
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      WEWERKA: O čem ta hra má být a jakým stylem by se měla hrát?
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      V první řaděc se chci omluvit za to, že jsem doposud neuvedl na pravou míru o co mi s tímhle klubem šlo - měl jsem moc práce s maturitou, kterou mám teď už naštěstí úspěšně za sebou.

Takže, šlo mi o to, aby lidé, kteří jsou alespoň v nějakém směru kreativní a chtějí svoji kreativitu směřovat na on-line hry a především na on-line hry na bázi webu, měli možnost seznámit se s dalšími lidmi s podobnou oblastí zájmů a aby se společně mohli do nějaké hry pustit.
      To zní hrozně krásně, ale abych byl upřímný, šlo mi také o navázání kontaktů s těmito lidmi, jelikož už několik let vymýšlím a pokouším se zpracovat nějakou tu webovčičku - zatím bez větších pokroků. Zkrátka mi došlo, že sám na to nemám a potřebuju sehnat někoho, kdo by do toho šel se mnou a míst toho, abych se vyptával na serverech zabívajících se tvorbou webu (o čemž jsem sice taky uvažoval) jsem se rozhodl udělat klub tady na Nyxu, mimojiné proto, že z toho můžou mít užitek i jiní, podobně postižení jako já:-)
      Představoval bych si, že tu prostě lidi řeknou "hele, mám vymyšlenou jednu webovku, bylo by to to a to v tom a tom prostředí a potřeboval bych někoho kdo by mi píchnul s grafikou a zabezpečením" nebo "jsem master na PHP a mám rád webovky, takže pokud by měl někdo zájem...". Ovšem samozřejmě se nebraňte a nestraňte žádné diskusi na jakékoli téma týkající se webovek.

A také bych Vám rád poděkoval za nečekaný počáteční zájem!

PS: Pokud má někdo nápady ö co rozšířit anketu, sem s nimi!
      NAVARA
      NAVARA --- ---
      WEWERKA: je zajimava :)
      WEWERKA
      WEWERKA --- ---
      NAVARA: ta hra vypada docela zajimave..uz jsem si odtahala 50 tahu a tesim se na zitrek :))
      WEWERKA
      WEWERKA --- ---
      pridejte si do seznamu jeste
      http://www.galactica.cz/
      http://marauders.zoznam.sk/

jinak ja jednu takovou hru tvorim..uz skoro 3 roky a uz jsem udelala snad i 30% :))
      DEPKAR_GOBLIN
      DEPKAR_GOBLIN --- ---
      ARCAK: :))))) Jsem rad ze nebudu sam :)
      Taky RPG ala Gothador?
      ARCAK
      ARCAK --- ---
      DEPKAR_GOBLIN: A kdyby jen ty;)
      SIL_NA_SAN
      SIL_NA_SAN --- ---
      no sem zvedavej co z CYBERWOLFA vypadne
      NAVARA
      NAVARA --- ---
      DEPKAR_GOBLIN: muze se poucit jejich chybami :)
      DEPKAR_GOBLIN
      DEPKAR_GOBLIN --- ---
      NAVARA: Ja myslim ze nazev fora mluvi za vse... I kdyz kdo vi, co autor zamyslel, nic sem jeste nenapsal, ze...

Myslim, ze ten kdo by se chtel do nejake webovky pustit uz pravdepodobne seznamen s ruznymi alternativami je a pokud by vyslovene nechtel nejakou tu hru postavit jako vlastni klon jine, tak se po tech ostatnich stejne nebude ohlizet...
      NAVARA
      NAVARA --- ---
      DEPKAR_GOBLIN: mno, nemyslis, ze vyvojove skupiny ohledne novych her nemaji vlastni kluby a rozhodne nebudou troubit na verejnost o cem ta hra bude ? :)

ostatne, vycet online her muze inspirovat...
      DEPKAR_GOBLIN
      DEPKAR_GOBLIN --- ---
      No nicmene..myslim ze vyctem onlineovek jste se maainko minuli tematem.. :]
      NAVARA
      NAVARA --- ---
      http://www.fenix-nest.com/waw/

ale nemam s ni nic spolecnyho, lamim si v top100...
      NAVARA
      NAVARA --- ---
      rd1 ani archmage (bohuzel) uz hrat nejde... a nejspis zrusili i archspace...
      MAIMONIDES
      MAIMONIDES --- ---

Ty další jsou.. Gothador, Archmage, RedDragon1 a 2(max česko polská žumpa/stoka), Dark Alley, Mel. Annis, DarkElf a zlaté Falcon's Eye co se hrálo na BBSkách a bylo úplně nejlepší:)
      NAVARA
      NAVARA --- ---
      MUonline <--- MMORPG Fantasy
      Ragnarok <--- MMORPG manga (anime)
      Savageeden <--- MMORPG Post Apocolyptic
      Eternal Lands <--- MMORPG Fantasy
      Tactics Arena <--- Tahova strategie
      Mpogd <-- Mensi seznam online her
      Survival project <--- MMORPG Action
      AnarchyOnline <--- MMORPG Sci-fi
      Final Fantasy XI <--- MMORPG Fantasy
      Horizons: Empire of istaria <--- MMORPG Fantasy
      Earth & Beyond <--- MMORPG Sci-fi
      Eve-online <--- MMORPG Sci-fi
      Neocron <--- MMORPG Sci-fi <fan-site>
      Savage:The battle for Newerth <--- MMORPG fantasy

[ Evolution ] [ WEBgame ] [ Meliorannis ] [ DarkElf ] [ RedDragon2 ] [ Age of Expansion ] [ Dune online ] [ Bio.sector ] [ ProgressQuest ]
      NIXXONVALDEZ
      NIXXONVALDEZ --- ---
      Kolik jich vlastne na ceskem internetu je?
      Znam jenom Red Dragon, AOEx a WebGame.
      DEPKAR_GOBLIN
      DEPKAR_GOBLIN --- ---
      Joo, to je dobry napad...
      Ja uz jsem uvazoval nad vlastnim Gothadorem...
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam