• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYBERWOLFOn-line WebBased hry kreativně - udělejte si vlastní webovku!
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    CYBERWOLF: myslim ze jo ;)
    BTW odkud si?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CHARLEZ: Tak to mě opravdu zajímá! Necháš mi čas na rozmyšlenou?
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    CYBERWOLF: je docelamozny ze sem spatne cetl ... sorry
    a s tou pomoci sem to myslel tak ze v tuhle chvili si spis netroufnem to vymyslet, nakreslit a jeste naprogramovat; alespon neco to chce nechat na nekom externe (treba vymyslet)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    MICTECH: Bezva! Takže nějak blíž se domluvím přes poštu, OK?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CHARLEZ: Urazit jsem nechtěl, ale nečetl jsi nejlíp. Já nejsem přes grafiku - teda trochu jo, ale ne nějak extra. Mám jenom docela dopodrobna vymyšlenou hru, s jejíž realizací mám problémy, ovšem nechápu, jak mi můžete pomoct, když nemáte čas kreslit a programovat...
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    CYBERWOLF: programing (php)
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    CYBERWOLF: pokud dobre ctu tak ty delas grafiku, otazka ovsem jestli mas taky napad na tu hru; z nasi strany ..... no jsme vlastne schopni to udelat uplne cely, jen na to ted neni cas, vymejslet to, kreslit, programovat ....... takze spis pomoci s realizaci ...

co se tyce penez nemuzu rict, ale pochybuju ze by te u nas chtel nekdo okrast

BTW kdybych byl vztahovacnej tak se asi urazim
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CHARLEZ: Mě jde o to, abych vám nepodal prst a nerozloučil se přitom s rukou až v rameni. Jenom, abyste neudělali pár bannerů na těch nejzapadlejších stránkách a potom nechtěli udělat 90% na projektu typu Damokles (to neni ani tak hra, ale to neva) a neoháněli se smlouvou, kterou jsme uzavřeli tím, že jste umístili ty bannery, nebo něco podobnýho. Mám už pár nepříjemných zkušeností...
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    MICTECH: Jak si o pár článků dolejc odpovídám sám, tak to je myšleno tobě, takže: co vlastně umíš a ovládáš? Já potřebuju v podstatě jakoukoli pomoc kromě designu, protože jedině design zvládám dostatečně dobře (možná až moc:)))

CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    CYBERWOLF: konkretni odpoved, pri konkretni otazkce/diskuzi
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CHARLEZ: To nejsou příliš konkrétní informace. Krom toho já počítám, že se samotným provozem hry bude dost práce a přecijenom to není věc, která by se dala dělat na plný úvazek...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WEWERKA: ale interni id je neco jineho - to nepredavas po url - jde mi o nemennost toho predavaneho po dobu zivotnosti uctu - je to security flaw...
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    CYBERWOLF: jak bych to jen .........
    hleda-li tu nekdo pomoc s realizaci tak pomuzeme (grafika, programovani ... a ja nevim co vsechno), co se tyce nasledne pomoci nam ... kdyz uz si tu zvyknem spolupracovat tak proc nespolupracovat i nadale v nasich vecech .....

a co se tyce tech potencialne vyzdimanejch prostredku ... nejsem ten zpravnej clovek na to zodpovidat tuhle otazku, ale co to u nas tak znam, zalezi na dohode ;)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CYBERWOLF: Skvěle, takže, co vlastně umíš a ovládáš? Já potřebuju v podstatě jakoukoli pomoc kromě designu, protože jedině design zvládám dostatečně dobře (možná až moc:)))

CHARLEZ: Záleží na tom, jaký druh pomoci by byl z vaší strany a jaký druh pomoci byste vyžadovali vy od nás (zatím tedy mluvím jenom za sebe, takže teoreticky "nás") na oplátku a kolik z těch vyždímaných prostředků by připadlo nám. Taky záleží na tom, jakou tu webovku byste chtěli kutit.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    NAVARA: id spojeni u neanonymniho pristupu se kazdy login meni..nemenne zustava interni id ktere neni nikde videt a je pro ucely sql sessions a dalsich veci
    myslim ze se do toho uz trosku zamotavame :) jeste je ve hre ip, timeout a jmeno (popis) browseru
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WEWERKA: Jo, ale podle id spojeni, ktere je po existenci uctu nemenne, ho mohu drive nebo pozdeji najit - zatimco pri jednorazovem conid se s uctem provazuje az v databazi, takze jeho zachyceni jakymkoli zpusobem nema trvalou povahu.

Ne pokud spojeni sifrujes skrze ssl - tam porad URL je videt, ale cookies uz ne. Ostatne, tvoje id ziskava kdokoli, kdo ma moznost pastnout tam obrazek...
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    NAVARA: no tech id je vic v zavislosti na anonymnim nebo registrovanem spojeni

ohledne logovani..dosla jsem k zaveru ze kdyz uz nekdo ma pristup k proxy logu tak neni problem sniffovat takze je to v podstate jedno
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MICTECH: protoze dost pravdepodobne originalni hru bude delat uzsi tym lidi co se znaji...
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    proc musi byt ta hra teoretickou kopii ostatnich web her ktery jsou postaveny na fantasy...
    proc neudelat neco jinyho co tady jeste neni...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WEWERKA: takze pokud jednou zachytim id uzivatele, neni pro me problem si akorat pockat, az ho uvidim u vedlejsiho prohlizece hrat a napojit se na nej ?

nebude lepsi generovat id_spojeni pro kazdou relaci (tj. prihlaseni uzivatele) zvlast ? a prave nevim, jaky muze byt duvod, proc tohle ID neprenaset v cookies - narozdil od URL, ty se na proxy neloguji...

a bezpecnostni problemy - jake ? pokud nastavim cookies domenu, tak zbyvaji nejake ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam