• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEROEMhuhuhuu????
    REEFER
    REEFER --- ---
    co bylo bylo, ted ses krasna, tak to neres, ne? :DD hehe.. ehm... jen zertuji. byl jsem pomerne agilni soucasti stanku na vydej svaraku. daval uplne nehorazne... silnej a zaludnej drink.
    ANIT
    ANIT --- ---
    REEFER: sorry ja te ani nevidela. dva svaracky s tequilou nalacno-delam pak psi kusy. jinak dik za kompliment, zni to, jako bych byla predtim oskliva! ale dik.
    JOLIE2B: dekuju a doufam, ze se priste uvidime dele, ja mela vcera trochu chaos
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    anicka byla preci krasna vzdycky!

a ja martine taky prijedu!
    REEFER
    REEFER --- ---
    a ja sem jeste neco napisu. jakoze promin anit ze sem te vcera nepozdravil, vubec jsem te nepoznal, shodli jsme se s alexanderem, ze si zkrasnela a jsi tak hur identifikovatelna :D
    ANIT
    ANIT --- ---
    ja bych prijela! s filipem teda. ale musim jen do prosince?
    PASH
    PASH --- ---
    no tak doufam, ze se taky nekdo brzo pridate, uz mam nahlasenyho ondreje s dalsima ctyrma, tak dalsi prosim! mam tu ten bejvak pro hosty jen do prosince! ;]
    REEFER
    REEFER --- ---
    dobre predpisove davas. pochvala pred nastoupenym kolektivem!
    PASH
    PASH --- ---
    ja zas jak nepiju, tak sem si dal vecirek, jak dlouho ne
    prvni vecere doma, pak prvni vernisaz, ob dum druha a na treti uz i zasek, pze tam bylo vino a jidlo a plno lidi k okukovani a zabave, nekdo me tam fotil na nejakej web, meli tam originaly tisky od hirsta a na ulici pred vchodem stala bila limuzina, co privezla tureckou svatbu. neco po desaty na weddingu v byte, privatni popijeni piv za 50 centu a druha vecere, nakonec prevlikaci akce, ze jako styl padesatky, pze se jde na special vecirek s predepsanym ohozem, takze marta pucil flanelovou kosili a nacpal ji za kalhoty, tipoval bych se tak na sestnact, az na ty vousy, tri kosilaci a jedna kamoska v satech a razili sme na kreuzberg, piva vina, teply martiny a konakovy bonbony, kluzkej parket a lidma nacpana kuchyn, kdyz uz dosly mon cherie a lidu bylo polovic, vydali sme se ven hledat dalsi utociste, tri vybrany bary zavreny nebo akorad zavirany, bylo neco mezi treti a ctvrtou, s falesnym tetovanim na ruce sme to dostrachaly az na oranien, kde byl otevrenej podnik s nazvem Bar a neonovou ruzi u vchodu. uvnitr kupa teplousu, transvestitu, hipsteru i padesatiletej tipek s kukuci corbusiera, co me kousal do ruky a hlasal, ze pracuje jako prostitut a proc ze prej mu to neverime, guliema se nejaka transka ptala, na kterej ze zachod to ma jit, barmanka mela vyraz unavenyho buldoka a jeji klukoholci spolupracovnik potetovany cely zada. steny pokryty ruzovou plysi s dlouhym chlupem, zabedneny okna a sbirka sviticich umelohmotnejch lebek. kdyz sme pak vylezli ven, dostali sme trochu sok, ze uz je svetlo, posnidali baklavu a nejaky blbosti v turecky pekarne pres ulici a sli na metro kazdej svym smerem. v devet rano v posteli a ve dve uz me zas budilo slunce na xichte
    REEFER
    REEFER --- ---
    ondreji ty drz mlc, ze se nekde nekdy potkame :DD

ja sem uplne pomotal, ten svarak straslive daval - kdyt ja sem bez uzardeni dokonce chodil se svatozari na hlave. nicmene sem se u sasi na par hodin vyspal a pokracovani na naplavce se neslo ve znameni ultraluxusu :D
    KEROEM
    KEROEM --- ---
    ty jo, to je mi tak lito, ze jsem tam nebyl. to ja se jeste do tedka morim s Kantem a vubec me to uz nebavi.
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    zima nebyla, byl svarak s tequillou.

ja vas vubec nepotkala. ale mozna dobre. protoze jsem se uz pak celkem motala :D
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    my sme tam s barou a hankou dorazili zrona kdyz se dav vrhnul na mexicke mestecko vyrobene z jidla, ale ani sme ho neochutnali..
    KEROEM
    KEROEM --- ---
    JOLIE2B: mel jsem to v planu, ale bohuzel se musim hrozne moc ucit. stejne tam bude zima:-] pred 2 roky jsme tam byli s Jessicou a vubec sme si to neuzili, jak nam byla hrozna zima
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    jdete dneska nekdo do te stromovky?
    PASH
    PASH --- ---
    no ot ne tak uplne :D
    REEFER
    REEFER --- ---
    dovi! kedy si v prahe bez nutnosti sledovat tvuoi google kalendaaar?
    PASH
    PASH --- ---
    zdravim moji mili. nekteri lidi na stazi vedou blog, nekteri nic, ja jsem moc linej na jedno a zaroven zaseklej na internetech az moc na druhe a tak pokud by jste meli obcas chut zjistit, co tu vlastne delam, hazu kratky zpravy aspon na svuj twitter { http://twitter.com/lostpostservice }. ale nic moc kloudnyho se tam stejne nenajde ;]
    tak brzy na videnko!
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    pristi nedeli jsem do ctyr v praci. tak jedine vecere. to by slo?
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    co pristi nedeli 2.11 ? ;]
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    navrhnete ho vy ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam