• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEROEMhuhuhuu????
    OOOUAIIE
    OOOUAIIE --- ---
    Zdravim vsecky obzvlaste pak zahranicni prispivatele jj jsem si rikal ze bych si tam zaradil kolonku den bez alkoholu zatim jich moc nebylo ale taky se na to sakra uz teda chystam mmmmm i kdyz v portugalsku s tak vybornym portskym by to bylo pro mne asi neuskutecnitelne.... jsem ted taky malem prisel o hlasivky pac jako CONGOS rulez tu ted byli v nedeli a neskutecne nevidene.... co u vas v Lisboa nejake kultruni zazitky???? a co berlin se nam tu nejak odmlcel... praha hlasi zatazeno a 4500 tisice zmatenych lidi v ulicich a par naglu na nabrezi a bylo to docela pekne... slaviliiste? HA? Zdar a silu
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    jitus se na tebe taky hrda..ja se snazim nepit od zacatku roku a nak mi to nejde :D
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    OOOUAIIE:stepane, prvnich sedm kolonek je podle pana foglara: ranni cviceni, cisteni zubu, mysti studenou vodou, slusna mluva, cestne jednani, dobry cin a radostny prozitek
    a zbytek si jsme si tam daly podle sebe.
    a modry zivot to je kvuli tomu, ze mas zit jako pravy aristokrat, ktery ma prece modrou krev. a vybarvujes si to modrou pastelkou! jakejpak zlutej

BARCIA: novinky? jsem se rozhodla, ze nebudu pit, ze to zkusim vydrzet az do konce listopadu, uz to drzim tyden, coz je muj lisabonsky rekord (jsem hodne pysna), a od te doby, co nepiju, jsem hrozne pracovita!

jinak podzim uz prisel i sem, vitr nam asi pred mesicem odfouknul kryt z komina, takze ted nam prsi kominem do kuchyne
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    tak jitusko jak to probiha vsechno,,nove novinky,,?

barca prisla o hlasivky a to sem to planovala ,,az po dnesnim koncerte the herbaliser :D
    OOOUAIIE
    OOOUAIIE --- ---
    supr podnosy nejlepci samozrejme s kockamoa a blog taky waaaaa modry zivot jo? si teda zijete... ze bych zkusil zlutej ma to nejaky specialni pravidla na kolonky? zdar a silu
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    jitus mas nadherny podnosy ;D
    co mam udelat, abych jeden taky mela,,podnos pod nos ;D
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    libi se vam moje dva novy podnosy? :)
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    hele
    tady se muzete podivat na blog, co mame spolecne s janickou, zatim jsem tam teda dala veci jen ja.
    moc toho tam neni, ale prece.

http://tetalesba.blogspot.com/

ja jsem ta teta z Rokycan, janicka je ta lesba z Berlina :D
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    a potom taky se mnou a ,,to byly jizdy :D
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    a kdybych se neseznamila s martinem, tak neznam ani jednoho z vas a nemohla bych vam posilat legracni obrazky

JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    351 jede z mesic az do neratovic, hehe, v tomhle autobuse jsem se seznamila s martinem!
    jeste vetsi nostalgie!
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    tyjo 351 je cislo autobusu co jezdi k rodicum do mesic ..to je nostalgie ;D
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    ondro, myslim, ze +351
    budes mi volat, nebo co? :)
    KEROEM
    KEROEM --- ---
    JOLIE2B: krasavec:=) jeste, jaka je portugalska predvolaba?
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    ten ma ale bibra ;D
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    co na nej rikate? :D
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    moje portugalske cislo:
    968 479 634

diky, krasny nazev klubu.
    v restauraci jsem nebyla, varim si doma a to je dobre a levne. ale jestli nekam pujdu, necham si misto doporucit od tomase, myslim, ze bude vedet.
    ryby jsou skvely a taky krevety, ty jime skoro obden.
    a skvely je, ze sezenes vsechno mozny koreni cerstvy a spoustu veci certsvych vubec.

jinak uz si zacinam pomalu budovat klub obdivovatelu tady, mozna to bude hezka sbirka, s temi ruznymi papirky, na kterych ti nekdo necha na sebe kontakt, at se mu ozves. miluju to. pripadam si zde jako femme fatale!
    KEROEM
    KEROEM --- ---
    JOLIE2B: sem nahod sve portugalske cislo. jinak, jist si byla uz i v nejakem baru? maminky vari vzdycky dobre ne? :-] my sme vzdycky meli jidlo, ve kterem bylo takovy bez chuti hnedy gravy, jako to anglicky, a v tom treba byl rozmocenej toust, tuhy maso a tak :-] ryby jsou pry ale dobre.
    PASH
    PASH --- ---
    OOOUAIIE: dobre oni!

jinak ja se omlouvam, ze na posledni chvili, ale nestiham nic, nez instalovat uz od nedele, co jsem v praze., tak vas vsechny rad vecer uvidim ;]

http://jlbjlt.net/event/4872
    OOOUAIIE
    OOOUAIIE --- ---
    HUaaa jsem teď dorazil z Jižních čech kde jsme byli s Ondřejóm sbírat švestky dnes sme je nacpali do popelnic a kolem vánoc budem pálit. Podzim se rozlil po stráních a obarvil stromy a slunce celý den ospale a líně zářilo na ten kout tam dole pod Kletí kde jenom kohouti kokrhají aby byl vůbec nějakej ten brajgl páč všichni technaři jsou v praze. Děda dneska ještě nevylezl z postele a je to vlastně uplně jedno asi se ještě vyspává z předvčerejší bouračky mno pláž nikde i když jsme málem dojeli na písárnu nakonec jsme se však octli v táboře na náměstí na pivě a pizze... člověk tady ještě musí užívat večery dokavaď to de ne? JO? se mějte pěkně wršovicz kolem tří čtvtě na jedenáct pondělní noci někdy v září
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam