• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek

rozbalit záhlaví
    CAJA
    CAJA --- ---
    ZANGWIL: what ? :)
    ZANGWIL
    ZANGWIL --- ---
    CAJA: cool. znas brenda a hillu becher?
    TERKA
    TERKA --- ---
    ze spaloven by mel radost i Honzin... co pamatuju fotil tohle jako divej... btw: moc pekny fotky, a to pocasi tomu dalo jeste vic...
    CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: ze jo ! spalovnu jsem si taky zamilovala :)

kerky. jsem jela jako pomocna ruka s fotakem pro Tworba, ktery ma svuj projekt o kerkach. tedy fotky jsou pro nej a jeho album :)
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Malesicka spalovna je moje milovane misto, to schvaluju!

CAJA: Fotilas ciste pro sebe?
    ELDA
    ELDA --- ---
    CAJA: ja myslel hlavne na tu oblohu...
    CAJA
    CAJA --- ---
    ELDA: me se libi vsechny :)
    nakonec jsem to ani moc neupravovala na compu, zkousela jsem jak si rikal, vybrat spalovnu a menit, ale nejak mi to neslo, a bylo to videt. tak jsem to nechala takhle. spalovna je sice dost tmava, ale prijde mi ze to neva.
    ELDA
    ELDA --- ---
    CAJA: ta prvni z prvni serie se mi libi nejvice...
    CAJA
    CAJA --- ---
    musim jeste jedno foto. dneska spalovna teda fakt NEJVIC :) proste parada !

CAJA
    CAJA --- ---
    odpolko jsem sla prozkoumat Malesickou spalovnu. je moc krasna. az jsem si ji zamilovala. navic jsem mela stesti s pocasim, zastihla jsem pekne rozervane nebe. a fotky se mi libi :)

CAJA
    CAJA --- ---
    Tak aby se nereklo, jsem dneska byla navstivit taky sousedy pres ulici.
    tedy par fotek, naladovek :) http://cajacaja.rajce.idnes.cz/olsany/#album

CAJA
    CAJA --- ---
    jako nebylo to takove to pohoda setkani, kdy pan si sedne na zidly a vypravi. to ne.

asi kdybych byla profi, tak me to nevyvede z miry, takhle jsem byla ale dost nervni..
    fotila jsem hlavne tetovani, abychom to meli.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    aha tak to chapu to muze hrat svoji roli.
    CAJA
    CAJA --- ---
    TIGRE: no ja nevim, byli jsme tam necelou hodku, a pan mel v sobe druhou flasku vodky, sotva stal na nohou, takze mozna jsem to nezvladly moc my, pac jsme byli z tehle situci trochu vyklepany..
    do toho stekal pes, vlcak, a pan nam ho ukazoval, pes pak sam chodil do kuchyne a vrcel a hlidal tak usilovne, ze jsem se bali moc moc, a ja uz na konec byla tak nervni, ze jsem byla rada, ze jsem vypadli ven bez kousnuti..
    tedy soustredeni na foceni bylo asi tak, ze jsem byla rad, ze se mi povedli aspon par slusnych fotek, co se da pouzit. mozna kdyby to stalo zato, dalo by s tam zajet jeste jednou, uz bych vedela co fotit, a mohla bych se soustredit na nejake hloubsi podchyceni tematu :)

TIGRE
    TIGRE --- ---
    zazitek verim to musel byt super - poslouchala si nejake historiky z muklovskycho folkloru ? :)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    kerky hele dobry, ty fotky uz dost min - promin nemyslim to jako prudu - sam jsem s fotakem tele, ale dovedu si to predstavit podchyceny jinak, tohle vypada jako dost cvaky. objekt fotografovani ti zavidim, nadruhou uprimne zdaleka nevim jestli bych to zvladl lip, ale myslim ze se z toho da vytezit vic. doufam ze se na me nebudes zlobit :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    dobre foceni a sileny zazitek !
    CAJA
    CAJA --- ---

CAJA
    CAJA --- ---

CAJA
    CAJA --- ---
    CAJA
    CAJA --- ---
    tak jsme si dali foceni v brne. tetovani z kriminalu. 60-90.leta