• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    KFF
    KFF --- ---
    Velka zluta hvezda je uz myslim trochu hodne polopaticka, mne se to libi takhle.
    CAJA
    CAJA --- ---
    takze mi ted volal ze to v nakladatelstvi chteji. jeste jsem pozmnila razitko a zidovskou hvezdu, aby byla vic citelna. do zitrka jim to mam poslat. nenapada tady nekoho neco, co bych mela jeste zmenit ? co teda lze jeste pozmenit na compu. pac zatisi a fotku uz neudelam novou. premyslim jestli ta hvezda neni tedka zase moc vyrazna. ( pan z paseky tam chtel prdnout velkou zlutou hvezdu, coz jsem my teda protestovali, takze jsme radi ze jsme prosadili tohle, ale musim to zvyraznit, jinac tam prej hodi tu zlutou.)

CAJA
    CAJA --- ---
    fotka na obalku knihy, ke ktery napsal muj bratrnec uvod. jsou to Pameti jednoho pana zida, komunisty, ktery emigroval pred druhou valkou do anglie, reporter a psal o ceskych emigrantech.
    nevim jeste jestli mi to v pasece projde, ta fotka.

ZANGWIL
    ZANGWIL --- ---
    CAJA: gratulace!
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    CAJA: sou z brandejsa, ne? ;)
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    gratulace
    CAJA
    CAJA --- ---
    oho :)) zase bych to tak nenafukovala, myslim ze to bylo urcite spis shoda spousta nahod ze jsem tam.
    ale jako myslim, ze budu doma mit porad Duben hehe :))
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    CAJA: Ty jo, z tebe roste celebrita! ;-)
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: respekt!!! :)
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Tyjo, ty ses normalne slavna!:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    CISTICZ: diky ! :)
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    CAJA: supr! gratulace
    CAJA
    CAJA --- ---
    JAMINA: diky diky ! potesi takhle v zacinajici podzimni depresi. na hrbitove je posmourno, je tu spousta kastanu, a tem uz opadalo vsechno listi. uz je tu zelenej skoro jen brectan :)
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    CAJA: moc pěkný věci, šikula! A k zahraničnímu úspěchu "tlesk, tlesk":)
    CAJA
    CAJA --- ---
    CAJA
    CAJA --- ---
    takze muj zahranicni uspech ! :)
    kalendar, ktery vydal nejakej prej znamej amickej zido institut, tento rok o zidovskych vytvarnicich. dneska mi prisel postou.

byl mi vylosovan mesic duben :)

NATASHA
    NATASHA --- ---
    CAJA: Aha, tak v tom případě se to povedlo :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    NATASHA: jojo tak je to mysleno. v tom textu ke kterymu to je malovano se pise mimo jine toto :
    "Moudří Talmudu tvrdí, že přerývaný, staccatový zvuk šofaru připomíná tři vzdechy nebo devět vzlyků. Když ho slyšíme, asi se neubráníme pomyšlení na pláč nemluvněte, což je nejprvotnější zvuk, který člověk po svém narození vydá. Po čem takové děťátko touží? Základní potřeba každé lidské bytosti je láska. A nejhlubší lidskou potřebou je bezpodmínečná láska."
    "Takový je i smysl našich kajícných modliteb. Znovu a znovu opakujeme samotná Boží jména, jež Mojžíšovi, stojícímu na skalním výstupku, zjevil Všemohoucí: „Hospodin, Hospodin, Bůh soucitný a milostivý, dlouho ovládající svůj hněv a velký milostí a pravdou!“ (2M 34,6) Naši Moudří vysvětlují, proč je na počátku verše Hospodin vyřčeno dvakrát – protože nás Hospodin miluje předtím, než zhřešíme, a miluje nás stále i poté, co zhřešíme. Hebrejský výraz pro soucit je rachum, který vznikl ze slova rechem, což znamená lůno. Hospodin nás miluje stejně jako matka dítě, které vzešlo z jejího lůna. Zvuk šofaru je lidským nářkem po lásce. Kajícné modlitby jsou Hospodinova soucitná odpověď na naši lítostnou žádost."
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    CAJA: Nemůžu si pomoct, ale já v tom vidím embryo :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    dnesni konspirace, valne shromazdeni prazske zid. obce

hlasovalo se o 106

opozicni frakce :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam