• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek

rozbalit záhlaví
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Hele kdybys na to nemela, tak te na tu skolu nevezmou, se nepodcenuj, jses moc sikovna, az ti zavidim:)

Marie Curie je zajimava postava, to sis pekne vybrala. (Proc vedec neprosel vlastne?)
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    CAJA: spolužačky donženeš;) talent máš, takže teď už to je jen o tréninku...dřina dřina dřina - ale i tu jde si občas užívat,)
    Zas lidi "nezdeformovaný" výtvarnýma školama mívaj osobitý styl a jiný přístup, což je supe

Marie Curie tak pěkný zajímavý téma, imho;)

CAJA: tohle časem přejde. Začátky jsou nejtěžší, navíc to má ještě člověk pocit, že by se měl raději dostavovat na všechny předměty a cvika a bere vše vážně...Časem s ev tom naučíš chodit s lehčí hlavou a selektovat kerý úkoly hoří a krý se daj ošulit, a to samý u přednášek...Prvák je dycky zahřívák, hlavně na začátku...Přeju pevný nervy a ať jde vše v pohodě,)
    CAJA
    CAJA --- ---
    neeee..to je fakticky zatim v prvnim skicovem stadiu, hroznem, postavicky maji zpitvorene obliceje, gumove ruce, zkrivene nohy. myslim, ze si chuderky nezaslouzi takoveto zverejneni :-) ale spoluzackam ve skole se to libilo, ikdyz mam pocit, ze oni mi to vzdycky rikaj spise ze soucitu :) vsechny moje spoluzacky jsou z vytvarnych skol, jsou hrozne dobry a talentovany, maji nakreslene leta figur atd. takze z nich mam hrozny mindrak. zaroven z nich ale mam nasazenou latku hodne vysoko, takze me to nuti hrozne makat, coz je dobre :)
    muzu prozradit, ze jsem si nakonec vybrala Marii Curie Sklodowskou, muj puvodni napad zidovskeho vedce z 12 st. totiz neprosel.
    KFF
    KFF --- ---
    Nahod nejakou ukazku z toho sveho vedeckeho!:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    ale jo vyber jidel ujde. sice same maso, ale jedno jidlo je vege a bio, takze moje volba byla jasna :)
    na komiks se taky moc tesim. pro me dobra skola, dokonce jsem se uz i pustila do toho sveho komiksu. vypada to ze ma nadeji, ze to nebude uplnej propadak :))
    KFF
    KFF --- ---
    :) Co jste meli dobryho?.)

Tomu verim a tesim se na vysledek:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: asi jo, doufam, ze nebudu nervak celou dobu :) dneska jsem byla prvne v menze, hehe :)

Vendulce jsem vypsala par bublin do komiksu, a libilo, takze ted cekam, az si nakladatel precte a zkontrolluje gramatiku, a pak se pustim do prace :) teda ale neni to jen tak psat ruco text do bublin, aby to bylo rovne, presne, a citelne.
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Si myslim, ze se skolou se casem otrkas a nebudes se tolik stresovat:)

Ad komiks - vypsala jsi Vendulce ty bubliny?:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    nojo snazim se. ale stridam si nalady nadseni, euforie, unavy, strachu a zoufalstvi, a to jeste nezaclo zkouskovy :-)
    spise jde ale o to, ze tu skolu fakt chci delat a dodelat, ale taky vim, a to se otevrene vi na skole, ze polovina z nasi tridy pujde bud po prvnim nebo po druhem semestru. proste nas vyhazi. a ja jak nejsem na skole furt, tak se bojim, ze mi neco unikne, nesplnim predmet a ze me vykopnou.
    ale mozna se zbytecne strachuju, pac jsem na skole prvne, a nevim co od toho mam cekat, a tak tu skolu mozna moc precenuju a bojim se zbytecnych veci :)
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    dala ses na vojnu..
    -tak bojuj!
    CAJA
    CAJA --- ---
    a jeste druhy dil Talismanu. jelikoz jsem na to nemela vubec cas, tak jsem ilustraci trochu odflakla. chtela jsem ilustrace delat ve stejnem stylu jako nadpis, ale proste nebyl cas. snad to takhle je taky v pohode, no a stajl domaknu treba az z toho bude komiks :)
    a ted uz opravdu jdu taky trochu pracovat. cely tyden jsem dojizdela do plzne na skolu, jsem z toho uplne vycucnuta, utery cely den kresba a malba figury, streda knizni vazba, ctvrtek komiks ( jsem si blba zapsala predmet, kde tvorime 8 strankovy komiks, moc na to nemam..) a modelovani..uff. zacinam premyslet o tom, jestli tu skolu zvladnu. hlavne narazim na problem figury, kterou vubec neumim, a to neobejdu, to chce hodiny a hodiny malovani, cas , ktery uplne nemam, kdyz mam pracovat a obstaravat deti :)

CAJA
    CAJA --- ---
    jedna aktualni fotecka, moje modeliny :-)

CAJA
    CAJA --- ---
    TIGRE: zadni strana nebyla uz tak promyslena. ja mela natisknuty ten motiv s kytkama jen jednou, takze na zadni stranu uz jsem musela dat neco jineho. ale dobry ne, moje prvni knizka :-)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    CAJA: tohle je vazne super :)

CAJA: libi ale predni strana o moc vic - zadni je na muj vkus moc techno ale predevsim me tolik v porovnani s tou predni neba:))
    CAJA
    CAJA --- ---
    ELDA: no jo , mas pravdu. je tam chyba. ach jo ..
    uvidime, co na to rekne jejich rabin..
    ELDA
    ELDA --- ---
    CAJA: i pismo s te dalky vypada pekne! hele...tak jsem se na to ted koukl a chybu tam mas:(( http://en.wikipedia.org/wiki/Sarah
    CAJA
    CAJA --- ---
    ELDA: nojo temer kopie ze :) vsak chteli tuhle ketubu tak ji maji mit. jeste jsem se snazila ji udelat hodne romantik a zabalila jsem ji do ruzoveho krepoveho papiru :-) jenom doufam, ze tam nemam chybu v textu..toho se fakt desim.
    ELDA
    ELDA --- ---
    CAJA: wow:))) i ta barevnost je naprosto stejna!!!
    CAJA
    CAJA --- ---
    a dneska jsem dodelala svoji prvni knizni vazbu ! na skole v plzni, kam dojizdim, svazala jsem si svuj skicak. poznala jsem kniharske platno, sesit blok, udelat si prebal, predsadku, mam uz i svoji kniharskou kostku, samozrejme cervenou :)
    ukol byl, aby skicak byl poznat ze je muj. tak myslim, kdo ma ode me trigo, tak pozna :-)

CAJA
    CAJA --- ---
    delala jsem ted i jednu svatebni smlouvu, tak jsem zdokumentovala postup malovani. asi tak 4 dny celkem. material, rucni papir a akvarel

CAJA
    CAJA --- ---

CAJA
    CAJA --- ---
    fotky z karnevaloveho pruvodu Freedom no Fear. nakonec jen par cvaku.
    http://cajacaja.rajce.idnes.cz/freed.n.fear/

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam