• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    u mě vede písmenková :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    jeje diky vsem za nazory ! koukam se to ruzni hezky :)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    me bavi prvni a druha a to docela hodne - zbytek uz tolik moc ne ;)
    TERKA
    TERKA --- ---
    ahoj Caji. jjo jjo ty nohy a vozicek mi prijdou nej nej...
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: vtipny! dobry napady :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    ukol do skoly, udelat navrh na atypicke lavicky, co stoji nekde v plzni. tak par usmudlanych navrhu. spise takove srandy, treba ty nohy. a ty pismena, pac lavicky stoji prej u nejake knihovny.

ale me osobne by se nejvice libila lavicka vozejcku. sedi to i dobre na ten tvar lavicky, a kdyz si tam clovek sedne, tak ma v perifernim videni ty kola, a podvedome citi ze sedi na vozejcku, prijde mi zajimavej ten momet, ze si lidi sednou na lavicku a muzou okusit pocit byt na vozejcku..

CAJA
    CAJA --- ---
    Noemi byla v telce :) v poradu Babylon, o zidovskem divadle, kde hraje. hned na zacatku se svoji legendarni vetou "ja dam zlatou rybku a pusu" pri namluvach u Krale Achasverose :-))
    http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/1131721572-babylon/408236100152023-21.10.2008-18:30-zidovske-divadlo-feigele-a-jeho-zakladatelka-vida-neuwirthova-v-magazinu-o-zivote-narodnostnich-mensin-cizincu-a-cechu-v-zahranici.html
    CAJA
    CAJA --- ---
    JAMINA: jo a dekuji ti za povzbuzeni ! :-)) pevna ruka se cvici, domaci ukol rovne cary bez pravitka :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: no vedec byl takovej nekonkretni, nebyla zadna fotka, zadna epizoda ze zivota. nas vyucujici chtel abychom namalovali portret toho vedce podle fotky atd. a ono nakonec pro ten komiks je to jednodussi, ze nemusim toho tolik vymyslet :)
    a s tou skolou mno. kdyby jste vedeli co tam tvori ty ostatni holky. ja myslim, a to mi prijde sympaticky, ze ta skola nabrala vice lidi ( neco na zpusob jako ve Francii) nez by mela, aby i ty co by se treba skrz prijimacky nedostali, meli sanci za prvni ci druhy semestr ukazat to co na prijimackach neni videt, a svou pili dat na jevo, ze tu skolu fakt chteji. protoze do dalsiho rocniku se z nas dostane uz jen pulku, to je jasny. ale takhle aspon clovek dostal sanci, si myslim.
    CAJA
    CAJA --- ---
    JAMINA: jojo Boris je moc fajn a velmi si toho vazim ze nas uci :) a presne jak rikas, taky se mi zda ze ze zacatku dava malo bodu, aby se clovek hodne snazil, je to dobry. navic ja kreslila v zivote svoji prvni figuru, takze ty 4 body myslim jeste dobry :)) co je u nej fajn, ze fakt dokaze ocenit cit malby. a ten jeho pristup k cloveku. proste super. a hrozne se mi libi, kdyz rika ze musime drit tu figuru, naucit se ji namalovat dobre. jako umelci musime hledat pravdu, protoze v pravde je krasa.
    a krasa je pravdiva :)

taky mame domaci ukoly, nakreslit kanon ruznych partii obliceje. tohle treba moje oko :)
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Hele kdybys na to nemela, tak te na tu skolu nevezmou, se nepodcenuj, jses moc sikovna, az ti zavidim:)

Marie Curie je zajimava postava, to sis pekne vybrala. (Proc vedec neprosel vlastne?)
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    CAJA: no čeká tě boj, ale stojí to za to!! A Boris je prostě Osobnost,)) Zezačátku lidi dost drtí a dává nízké body nebo mínusy, ale nemyslí to zle, chce lidi dokopat k výkonu a aby co nejvíc kreslili a pozorovali,)
    Já u něj napoprvý měla 5bodů, a to už jsem předtím hooodně kreslila figuru hooodně let na všemožnejch školách,)
    Ale po 2 semestrech už jsem dosáhla na 11plus, a v dalším roce už jsem byla Bůh, tedy 12 :-D Ale furt je co zlepšovat, zachránilo mě to, že on dá i dost na výraz-když má kresba šťávu, tak odpustí anatomický chyby.

Hodně štěstí a jistou ruku přeju! :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    JAMINA: jaminko, ty jsi bajecna ! :)) s tou skolou mas uplnou pravdu, horky zacatku no.
    vis kdo nas uci kresbu a malbu, figuru..Boris Jirku, odesel z umprumky, a ted je u nas :-) kdyz koukl na moji kresbu, tak jenom rekl.no tak tohle uplnej zacatek - 4 body :)
    pricemz za semetr musim dosahnout minimalne jednou kresbou k 9bodum.
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    CAJA: spolužačky donženeš;) talent máš, takže teď už to je jen o tréninku...dřina dřina dřina - ale i tu jde si občas užívat,)
    Zas lidi "nezdeformovaný" výtvarnýma školama mívaj osobitý styl a jiný přístup, což je supe

Marie Curie tak pěkný zajímavý téma, imho;)

CAJA: tohle časem přejde. Začátky jsou nejtěžší, navíc to má ještě člověk pocit, že by se měl raději dostavovat na všechny předměty a cvika a bere vše vážně...Časem s ev tom naučíš chodit s lehčí hlavou a selektovat kerý úkoly hoří a krý se daj ošulit, a to samý u přednášek...Prvák je dycky zahřívák, hlavně na začátku...Přeju pevný nervy a ať jde vše v pohodě,)
    CAJA
    CAJA --- ---
    neeee..to je fakticky zatim v prvnim skicovem stadiu, hroznem, postavicky maji zpitvorene obliceje, gumove ruce, zkrivene nohy. myslim, ze si chuderky nezaslouzi takoveto zverejneni :-) ale spoluzackam ve skole se to libilo, ikdyz mam pocit, ze oni mi to vzdycky rikaj spise ze soucitu :) vsechny moje spoluzacky jsou z vytvarnych skol, jsou hrozne dobry a talentovany, maji nakreslene leta figur atd. takze z nich mam hrozny mindrak. zaroven z nich ale mam nasazenou latku hodne vysoko, takze me to nuti hrozne makat, coz je dobre :)
    muzu prozradit, ze jsem si nakonec vybrala Marii Curie Sklodowskou, muj puvodni napad zidovskeho vedce z 12 st. totiz neprosel.
    KFF
    KFF --- ---
    Nahod nejakou ukazku z toho sveho vedeckeho!:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    ale jo vyber jidel ujde. sice same maso, ale jedno jidlo je vege a bio, takze moje volba byla jasna :)
    na komiks se taky moc tesim. pro me dobra skola, dokonce jsem se uz i pustila do toho sveho komiksu. vypada to ze ma nadeji, ze to nebude uplnej propadak :))
    KFF
    KFF --- ---
    :) Co jste meli dobryho?.)

Tomu verim a tesim se na vysledek:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: asi jo, doufam, ze nebudu nervak celou dobu :) dneska jsem byla prvne v menze, hehe :)

Vendulce jsem vypsala par bublin do komiksu, a libilo, takze ted cekam, az si nakladatel precte a zkontrolluje gramatiku, a pak se pustim do prace :) teda ale neni to jen tak psat ruco text do bublin, aby to bylo rovne, presne, a citelne.
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Si myslim, ze se skolou se casem otrkas a nebudes se tolik stresovat:)

Ad komiks - vypsala jsi Vendulce ty bubliny?:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam