• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Drz se, i necitliva kritika muze byt stimulujici!
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    CAJA: mně se moc líbí ty velbloudi:) já mám holt na veškerý podoby CAMEL úchylku:)
    a tydle se fakt povedli!!

CAJA: tohle je docela běžnej postup umělecký vejšce... s odstupem času za to budeš vděčná, i když teď je z toho člověk zdrblej.
    Voni by profáci nás rozevlátý duše asi jinak nedonutili na sobě makat,) a přemýšlet do hloubky.
    My bysme si jentak totiž ten život prolítli co nejpohodlněji, ale zas by z nás nic pořádnýho nebylo... A voni když už nás učej, tak chtěj aby to v našich dílech a myšlení holt bylo poznat;)
    a v prváku holt strašej a popichujou nejvíc...
    je to náročný otužování, ale stojí to zato vydržet!
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    ta postavicka se me osobne moc nelibi - jak provedenim, ale spis asi tim stylem. Ale vlk mi prijde vazne super! :)

a nenech se odradit rozhodne a bojuj.
    CAJA
    CAJA --- ---
    dostala jsem ted ve skole dost kapky, strasne me to vzalo, tak s kreslenim bojuju a neni mi z toho uplne nejlip. neslo ani tak o kritiku, ale o smyslu kresleni. si me podala nase vedouci atelieru a hustila do me, proc vlastne kreslim a tak. ve spousta vecech mela dost pravdu, uhodila na citlive misto. byla to teda konfrontace uf... z jeji strany ne uplne citlivy pristup, ale zase to myslela dobre.
    ale je to tezke , zvlaste v takoevm rozervanem obdobi jako je podzim, kdy chmury prichazeji uz tak sami od sebe.
    CAJA
    CAJA --- ---
    nejake to ctivo. dalsi dil Talismanu. pise r. Sidon, ilu moje.

CAJA
    CAJA --- ---
    velike dusickove davy dneska na hrbitove, tedy tu mate par aktualnich fotek z urnoveho haje :)

CAJA
    CAJA --- ---
    me u te pismenkove vadi ta barevnost. ale to muzu poladit zejo. no kazdopadne vybirat budou stejnak sponsori, ktery to cely zahluujou.
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Já si taky myslím, že písmenková je nej, ovšem já jsem na písmenka vysazená - ale tady tím víc, když to sedí i k okolí.
    CAJA
    CAJA --- ---
    ty jo tak to uz jste nekolikaty, co nejvice pismenkovou, a to jsem ji ja radila jako nejnepovedenejsi :) tak to jsem rada, za vase nazory !
    SAKA
    SAKA --- ---
    u me taky a pak ta prvni.
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    u mě vede písmenková :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    jeje diky vsem za nazory ! koukam se to ruzni hezky :)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    me bavi prvni a druha a to docela hodne - zbytek uz tolik moc ne ;)
    TERKA
    TERKA --- ---
    ahoj Caji. jjo jjo ty nohy a vozicek mi prijdou nej nej...
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: vtipny! dobry napady :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    ukol do skoly, udelat navrh na atypicke lavicky, co stoji nekde v plzni. tak par usmudlanych navrhu. spise takove srandy, treba ty nohy. a ty pismena, pac lavicky stoji prej u nejake knihovny.

ale me osobne by se nejvice libila lavicka vozejcku. sedi to i dobre na ten tvar lavicky, a kdyz si tam clovek sedne, tak ma v perifernim videni ty kola, a podvedome citi ze sedi na vozejcku, prijde mi zajimavej ten momet, ze si lidi sednou na lavicku a muzou okusit pocit byt na vozejcku..

CAJA
    CAJA --- ---
    Noemi byla v telce :) v poradu Babylon, o zidovskem divadle, kde hraje. hned na zacatku se svoji legendarni vetou "ja dam zlatou rybku a pusu" pri namluvach u Krale Achasverose :-))
    http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/1131721572-babylon/408236100152023-21.10.2008-18:30-zidovske-divadlo-feigele-a-jeho-zakladatelka-vida-neuwirthova-v-magazinu-o-zivote-narodnostnich-mensin-cizincu-a-cechu-v-zahranici.html
    CAJA
    CAJA --- ---
    JAMINA: jo a dekuji ti za povzbuzeni ! :-)) pevna ruka se cvici, domaci ukol rovne cary bez pravitka :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: no vedec byl takovej nekonkretni, nebyla zadna fotka, zadna epizoda ze zivota. nas vyucujici chtel abychom namalovali portret toho vedce podle fotky atd. a ono nakonec pro ten komiks je to jednodussi, ze nemusim toho tolik vymyslet :)
    a s tou skolou mno. kdyby jste vedeli co tam tvori ty ostatni holky. ja myslim, a to mi prijde sympaticky, ze ta skola nabrala vice lidi ( neco na zpusob jako ve Francii) nez by mela, aby i ty co by se treba skrz prijimacky nedostali, meli sanci za prvni ci druhy semestr ukazat to co na prijimackach neni videt, a svou pili dat na jevo, ze tu skolu fakt chteji. protoze do dalsiho rocniku se z nas dostane uz jen pulku, to je jasny. ale takhle aspon clovek dostal sanci, si myslim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam