• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek

rozbalit záhlaví
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    CAJA: Tak to je skvělý, gratuluju! ;-)
    CAJA
    CAJA --- ---
    dneska jsem dostala svoji prvni devitku za malbu ! :)

a za domaci ukol, studie nosu a oka, obe za 11 bodu ! Boris ze me byl cely prekvapeny :)

a jeste kresbu. prej nemam kreslit uhlem, ze mi nejde stinovani. takze priste opet tuzkou :)
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: V te cernobile to dostava jiny pekny rozmer:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: oo, to jsem rada, ze se fota libi :)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: uaaa, fotozzzz! krasne puste. krasne obydlene!
    CAJA
    CAJA --- ---
    tuto nedeli jsme po vylete zkoncili na jednom krasnem zapadlem ceskem nadrazi !

CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: jojo tramvaje ridi ! vzdyt je i v tramvajovem uboru! ale vypada legracne uz od pohledu to jo no :) planuju nekdy fotku primo v tramvaji a cigaro na konecne :)) sliboval mi celou trasu z konecne na konecne vcetne vsechn hrbolku v te nejlepsi rychlosti :)
    predtim nez zacal jezdit s tramvajema, tak delal v psim utulku, takze vsichni z party tam maji kazdy po jednom psovi, tedy v hospode je vzdy pekna smecka :)
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: To se mi libi (nazor prosteho laika:)

CAJA: Fotka je vtipna, jen jestli Paja vubec nejake tramvaje ridi.)

CAJA: Aha, jsem si rikala, ze bude hnede nebo sede a ono je to az tak.
    CAJA
    CAJA --- ---
    jo a k tomu zelenemu jablku v cervenem svetle. jen tak kdyby to nekoho zajimalo. tak bude cerne. zelene jablku se na normalni bilem svetle jevi zelene, protoze odrazi zelenou slozku svetla, a zbytek barev pohlcuje. kdyz si clovek rozlozí bile svetlo na barevne spektrum. cervene svetlo jablko pohlcuje, takze jen v cervenem svetle neni co odrazet, tudiz bude cerne.
    vlastne mi to prislo dost zajimave, jak je vlastne celej nas svet jedna velka iluze. staci pozmenit malo a uz ma vsechno uplne jine hodnoty. a jak se clovek upina na barvy a konkretni hodnoty nekdy preprilis upjate a zbytecne.
    CAJA
    CAJA --- ---
    a tady vam posilam ne prilis povedene foto, spise jen tak ze srandy, jednu plzenskou postavicku. Paja tramvajak :) kazde utery prespavam ted v plzni a vecer se vzdy sejdem ve stejne hospode, a do party patri i tento Paja, kterej je uplne neuveritelne zamilovanej do sveho povolani. je to presne takovej ten pohadkovek clovicke, co miluje svou tramvaj, zna kazdej sroubek na ni, a kazdej vymul na sve trase. je to fakt legracni a velice pozitivni clovek :)) jsem hrozne rada za takove lidi ! a plzen mi zacina byt sympaticka :)

CAJA
    CAJA --- ---
    tak jsem zkusila kreslit figuru uhlem. tady vysledek. zel jsem byla zrovna na obede, kdyz jirku hodnotil, takze nevim jeho nazor :(
    me se to zda lepsi, ale to pokazde :) a to nam Jirku privezl bukove spejle na mereni az z Valasska :)

CAJA
    CAJA --- ---
    se ted ucim na predmet barva, svetlo, prostor, trochu fyziky, tedy jedna kontrolni otazka pro chytre hlavicky : jakou barvu bude mit zelene jablko v cervenem svetle ci pokoji ?
    hmm :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    HELOUN: nene mas pravdu, hlava nesedi a ruka je mimo. proste to budu muset znovu prekreslit chjo :)
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    CAJA: Náhodou tvoje děti jsou jedny z mála, který jsou mi od pohledu sympatický! :-)
    CAJA: Konec dobrej, to opakování gratulací je pěkně ztvárněno. A abych taky trochu rýpla, tak ta ruka je fakt trochu divná a i ta hlava mi na tom krčku nějak nesedí, ale já tomu prd rozumím.... ;-)
    CAJA
    CAJA --- ---
    tak jsem trochu prekreslila par okynek, (celou prvni stranku, pariz, pusu, stromy, konec..), myslim uz to zacina vypadat aspon ok :) ikdyz lidi porad spatny spatny, proste mi ta anatomie nejak neleze do hlavy. nejvic me sere dlouha ruka v tretim okynku..budu to muset znovu prekreslit. vim ze ten stul perspektivne neni uplne korektni, ale chtele jsem tam mit prostor, tak myslim to neva. precei jen je to spise umelecky nez realisticky komix, ghn :)
    jeste to mam prej nejak vybarvit, takze budu premyslet nad resenim, jak uz tak dost tmave kresby jeste dobarvit. davam to sem opet cele, zajima me jestli ten konec je cajk ?

a nevim, mozna to necham tyden dva odlezet, uz jsem do toho komixu prilis ponorena.

KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Noemi je dobra Ronja a Joel teda peknej punkac:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: jojo presne tak ! uplne se v tom vyzival pozovat na fotak drsne, kdyz noemi rvala za nim, he, no sigr je to :)
    noemi hlavne byla na me hrozne nastvana, ze jsem sem tu fotku vubec dala. ze na ni prej nevypada dobre, praskla dverma a sla trucovat vedle :)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: ha, to vypada jako by noemi neco provedl. maly gangsta .)
    CAJA
    CAJA --- ---
    TWORBO: ten tvuj uz taky neni uplne mimi co :)
    jinak myslim to prvni foto naprosto vystihuje joelovu suvereni parchanti povahu :)
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    CAJA: ten malej sycak nejak vyrost ;)
    CAJA
    CAJA --- ---
    se omlouvam, ze sem furt hazu fotky deti. ale cely vikend doma nemocny, a uz z toho vsichni tri magorime :) tak jsme se chvilku zabavili fotakem.

tedy zde klauny moje :)

noemi se kyve zub he :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam