• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek

rozbalit záhlaví
    CAJA
    CAJA --- ---
    HELOUN: nene mas pravdu, hlava nesedi a ruka je mimo. proste to budu muset znovu prekreslit chjo :)
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    CAJA: Náhodou tvoje děti jsou jedny z mála, který jsou mi od pohledu sympatický! :-)
    CAJA: Konec dobrej, to opakování gratulací je pěkně ztvárněno. A abych taky trochu rýpla, tak ta ruka je fakt trochu divná a i ta hlava mi na tom krčku nějak nesedí, ale já tomu prd rozumím.... ;-)
    CAJA
    CAJA --- ---
    tak jsem trochu prekreslila par okynek, (celou prvni stranku, pariz, pusu, stromy, konec..), myslim uz to zacina vypadat aspon ok :) ikdyz lidi porad spatny spatny, proste mi ta anatomie nejak neleze do hlavy. nejvic me sere dlouha ruka v tretim okynku..budu to muset znovu prekreslit. vim ze ten stul perspektivne neni uplne korektni, ale chtele jsem tam mit prostor, tak myslim to neva. precei jen je to spise umelecky nez realisticky komix, ghn :)
    jeste to mam prej nejak vybarvit, takze budu premyslet nad resenim, jak uz tak dost tmave kresby jeste dobarvit. davam to sem opet cele, zajima me jestli ten konec je cajk ?

a nevim, mozna to necham tyden dva odlezet, uz jsem do toho komixu prilis ponorena.

KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Noemi je dobra Ronja a Joel teda peknej punkac:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: jojo presne tak ! uplne se v tom vyzival pozovat na fotak drsne, kdyz noemi rvala za nim, he, no sigr je to :)
    noemi hlavne byla na me hrozne nastvana, ze jsem sem tu fotku vubec dala. ze na ni prej nevypada dobre, praskla dverma a sla trucovat vedle :)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: ha, to vypada jako by noemi neco provedl. maly gangsta .)
    CAJA
    CAJA --- ---
    TWORBO: ten tvuj uz taky neni uplne mimi co :)
    jinak myslim to prvni foto naprosto vystihuje joelovu suvereni parchanti povahu :)
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    CAJA: ten malej sycak nejak vyrost ;)
    CAJA
    CAJA --- ---
    se omlouvam, ze sem furt hazu fotky deti. ale cely vikend doma nemocny, a uz z toho vsichni tri magorime :) tak jsme se chvilku zabavili fotakem.

tedy zde klauny moje :)

noemi se kyve zub he :)

CAJA
    CAJA --- ---
    jsem se prohrabovala ve starsich fotkach, jeste analogove, vlastnorucne vyvolane. takze, synacka meho, jako miminko a pred pul rokem.

CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    CAJA: krasne jsi zachytila milaanka! ;)
    CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: jo a seznameni se nebranim, rada poznavam nove lidi, hehe :))
    CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: verim tomu, ze se da do vektoru dat cit, spise me to nejde. nemam rada techniku, mys, tablet, obrazovku.
    mam rada material, vuni barev, stetce, tuzku v ruce :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    JAMINA: oho, to rada slysim :)) jsem netusila ze bude mit vrabec takovy uspech ! :)

k te figure mno..tak ja to asi zkusim no. uz mi to rikali i holky ve skole, takze vlastne uz jste mi to rekli vsichni, tedy vas poslechnu :)

HELOUN: oh yes ! :))
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: hele no ja si nemyslim, ze by se do vektoru nedalo vlozit neco z toho citu, co ty vkladas do malovani tuzkou. myslim te s nimi seznamim, abyste si o tom popovidali .)
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    vektory jsou obecne proste o sexy tvarech. nebo respektive o harmonii tvaru a dobre stylizaci
    CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: jojo to je mi jasne, ze zaklad je v tuzce. chtela jsem tim rict, ze kdyz si nekdo da tu praci a bavi ho to s vektorama, tak to muze byt dost super, ale chce to fakt umet, aby z toho byl kvalitni obrazek imho :)

me to treba neba, takze veskere me pokusy vytvorit neco na compu jsou dost o nicem. jako sice chapu princip vektoru, sazet ty body a tak, ale nejde mi do toho dat nejakej cit. treba prijde cas, kdy mi to pujde, jako nic nezavrhuju :)
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    CAJA: Starý mrtvý vrabec se mi líbí hodně - pro mé laické oko asi zatím nejzajímavější věc! :-)
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    CAJA: luxusní! takovou věc bych mohla vidět pořád-tj. klidně doma na zdi, a takovejch věcí moc není, co by se neokoukali;)

CAJA: výbornej!

a k tý figuře...souhlasím s Tworbem...ono v liniích s eto učí a vidí líp.
    taky to mám dycky ušmudlaný a divný, hlavně kresby přírodním uhlem, takže většinou zkončím u umělýho, ačkoli mě za to buzerujou;)

ty barvy tě zatím odvádí...moc se pak soustředíš na ně, a okrádáš se o čas na ty proporce a zkoumání výstavby prostoru pomocí linií a čb stínů...
    barva je většinou fakt až další level, nebo zvlášt...
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: pukpuci sice s vektorama umi, ale zaklad samozrejme maji v tuzce a papiru. kdybys videla polin skicak, tak bys cumela jako ja :)

havran super!
    CAJA
    CAJA --- ---
    pravda kdyz nekdo umi s vektorama jako napr pukpuk, tak preci jen cajk :)

jsem si vzpomnela, ze mam jednoho havrana na disku, takze posilam !

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam