• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    CAJA
    CAJA --- ---
    tak jsem prezila zapoctovy tyden v plzni. dneska jsem dokoce uspesne ziskala zapocet z grafickych programu, coz jsem teda vubec necekala ! :) navic jsme to ze tridy udelali jen asi 4 lidi, vrrrr :)

vcera jsem dodelavala svou lebku na modelovani. formu jsem delala z vceliho vosku, to znamena, ze asi 3 hodiny se nakapava ve vrstvach vosk po cele lebce, kterou jsem vymodelovala z hliny. pak se forma rozpuli a dovnitr se naleje sadra a udela se sadrovy model, tak jsem se jeste nedostala, jsem zatim u formy, bylo to dost zdlouhave, a v pauzach jsem trochu blba s fotakem, jak je mym zvykem, vznikli z toho takove lebkove orgie :)

http://cajacaja.rajce.idnes.cz/lebka/

JAMINA
    JAMINA --- ---
    ahoj Cajo,
    u tvých "sousedů" na Olšanském hřbitově je výstava.
    18.-31.12. Yumiko Ono, 9:00-17:00

asi projekt nějaké stážistky z naší školy, vylepovala nám tu letáčky dneska:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    CISTICZ: och :)

JAMINA: diky za chvalu ! :)) samozrejme ze to tam vsem natru, phce :) vsak ja tam jednou vyfotim ty opravdove machry, aby jste videly ten rozdil, hehe. a jinak tam nikdo neprudi. sice se vzdy hodnoti spolecne pred celou tridou, vsechny figury se otoci do kruhu a musime rict, ktera si myslime, ze je nejlepsi a pak to boris bere od nejlepsi k nejhoris ( je asi jasne kdo byl vzdycky na konci ze :) ale presto tam neni zadna soutezivost, je tam dobra atmosfera, a naopak kdyz nekdo dostane dvanactku, tak se poplacavame a gratulujeme :)
    a minuly tyden jsem poprve nebyla hodnocena jako posledni :)
    HELOUN: o la :)
    maximum je 12 bodu. abys dostala zapocet musis mit aspon jednou 9 bodu z figury. a myslim, ze to je tak, ze 12 je jako znamka za jedna, 11-10 je dvojka, 9 je za tri. ale mozna je to jinak, ja zapocet jeste nemam :)
    cil je samozrejme 12 bodu. a prijde mi, ze od 10+ a vys je to jako v pohode figura. za 11 je to dobra figura, a za 12 je to dobra figura s citem, osobnim vkladem a rukopisem, prostorem, dobry nahledn, vsechny partie tela, hlava, ruce, nohy, a pro Borise prijemny zazitek, jak vzdy s oblibou rika. a take vzdy studentum s 12 bodu dekuje za hezky zazitek, coz je docela vtipne :)

tedy figura z dneska. bodu 8 -9. me osobne se libi asi nejvic, ale tim, ze tam nemam ani ruce a hlavu, tak to to taky srazi body.

a malba, take se mi libi. i borisovi, az na tu figuru,hm :)
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    CAJA: Ty jo, fakt pěkný!
    A prosím tě mohla bys mě více zasvětit do těch počtů bodů? Jako co je maximum a od kdy už to je jakože dobrý? Abych věděla, zda to pan Boris Jirků vidí stejně jako já... ;-))
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    CAJA: šikula! Pusa a nos uplně výborný, úžasně plastický=prostorový, že to na mne působí skoro jako kousky fotek antické sochy:)
    Seš machr a jednou jim to tam všem "natřeš",) , hlavně těm co nějak prudili vytřeš zrak:)
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    CAJA: gratulace! pusa je jasna ;)
    CAJA
    CAJA --- ---
    minuly tyden na figure jsem mela moc peknou udalost s Borisem Jirku. Prinesla jsem mu domaci ukoly, studie nosu, ucha a pusy, a mela jsem fakt velikej uspech ! :) byl ze mne nadsenej, ani netusil ze by v takovem neschopakovi jako jsem ja se nasla takovahle kresba, he :)
    ukazovla jsem mu i svuj komiks, a ten se mu take libil. a pak jsme se asi pul hodiny bavili o animovem filmu, ikdyz jsem mela jit kreslit figuru on me furt zdrzoval a co tohle znate ? a tamten film ? atd. moc vtipne.
    a pak kdyz hodnotil figury, tak me moc hezky pochvalil pred celou tridou. hehe, jsem z toho byla cela paf :)
    je to proste nas guru, dvoumetrovy valach s kloboukem :)

aby jste mohli take posoudit domaci ukol. nos a pusa za 11 bodu, a ucho dokonce za 12 ! :)

ja vim, ze tu projevuju detisnkou radost jako v prvni tride, ale tak co, bavi me to, a vy to prezijete :))

CAJA
    CAJA --- ---
    jsem netusila, ze kohoutek bude mit takovy uspech. vubec me nebavil a v podstate jsem si na nem trochu vybila nastvane emoce :)
    ale aspon je videt, jak je dobre to sem davat, a ze mi to komentujete. to je pro me fakt prinosne a za to vam vsem dekuju :)
    SAKA
    SAKA --- ---
    CAJA: kohoutek je bozi:-)
    CAJA
    CAJA --- ---
    KERBOT:
    KFF:
    DIKY ! :)

dneska si to zkocim vytisknout na A3 ty dvojice a uvidim jak to bude vypadat v realu.
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Druha a treti nejlepsi:)
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: parada! :) Ty kombinace s puvodni fotkou se k sobe hodej jak je mas zde. Kouhoutek uzasnej, ale libi se mi to cely. :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    a jeste jedna

CAJA
    CAJA --- ---
    pokracovani na klauzure. ted hlavne premyslim nad tim, jakou formu tomu mam dat. jestli svazat do knihy, nebo vymyslet neco jineho.
    je tu napad, ze bych zilustrovane fotky prenesla tiskem na drevene desky.

jo a dala jsem ke kresbam vzdy fotku, z ktere to je delane. pro porovnani. mozna to tak i necham, ale nevim jestli se to k sobe hodi. jako dvojice na dvoustranku.

CAJA
    CAJA --- ---
    TIGRE: diky rudo za nazor ! :)
    to me vzdy strasne potesi, kdyz mi sem nekdo napise, ja pak vim lepe jestli mam na necem pokracovat atd.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    CAJA: tohle me bavi a libi se mi moc ! :)
    CAJA: doufam ze zamluvis na nejakou vernisaz !

ENKATT
    ENKATT --- ---
    das ist sehr schon!

tfuj
    CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: jojo. me uz tam nikdo nedostane, preci jen jsem svobodny clovek :)
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Fajn podnik!
    TERKA
    TERKA --- ---
    myslim, ze jsme tam parkrat meli sraz se skolou...(je to dost prostorny)...Barmana si bohuzel uz moc nepamatuju, nicmene nam par spoluzaku jednou uteklo bez placeni a on to po nas nechtel zaplatit. A to slo o docela vysokou castku.... Jenze to byly jediny klady, ktery ten podnik mel :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam