CISTICZ: och :)
JAMINA: diky za chvalu ! :)) samozrejme ze to tam vsem natru, phce :) vsak ja tam jednou vyfotim ty opravdove machry, aby jste videly ten rozdil, hehe. a jinak tam nikdo neprudi. sice se vzdy hodnoti spolecne pred celou tridou, vsechny figury se otoci do kruhu a musime rict, ktera si myslime, ze je nejlepsi a pak to boris bere od nejlepsi k nejhoris ( je asi jasne kdo byl vzdycky na konci ze :) ale presto tam neni zadna soutezivost, je tam dobra atmosfera, a naopak kdyz nekdo dostane dvanactku, tak se poplacavame a gratulujeme :)
a minuly tyden jsem poprve nebyla hodnocena jako posledni :)
HELOUN: o la :)
maximum je 12 bodu. abys dostala zapocet musis mit aspon jednou 9 bodu z figury. a myslim, ze to je tak, ze 12 je jako znamka za jedna, 11-10 je dvojka, 9 je za tri. ale mozna je to jinak, ja zapocet jeste nemam :)
cil je samozrejme 12 bodu. a prijde mi, ze od 10+ a vys je to jako v pohode figura. za 11 je to dobra figura, a za 12 je to dobra figura s citem, osobnim vkladem a rukopisem, prostorem, dobry nahledn, vsechny partie tela, hlava, ruce, nohy, a pro Borise prijemny zazitek, jak vzdy s oblibou rika. a take vzdy studentum s 12 bodu dekuje za hezky zazitek, coz je docela vtipne :)
tedy figura z dneska. bodu 8 -9. me osobne se libi asi nejvic, ale tim, ze tam nemam ani ruce a hlavu, tak to to taky srazi body.
a malba, take se mi libi. i borisovi, az na tu figuru,hm :)