• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek

rozbalit záhlaví
    CAJA
    CAJA --- ---
    KERBOT: dik :) jsem rada, ze typo je ok, kdyz uz to rika treti clovek :)

JACQUELIN: no na klauzuru asi udelam neco podobneho, ale preci jen z fotek ze hrbitova, pac se musim vejit do tematu memento :)
    ale mozna tam hodim i nejake tyto cb veci, proste to nejak prolozim a udelam tu knihu.

CISTICZ: fajne :))
    JACQUELIN
    JACQUELIN --- ---
    CAJA: Myslím si, že tohle přesně po nás někdo chtěl...:-) A ty čb věci, nádhera! Opravdu hodně ale hodně se mi to líbí. Tohle není klauzura? Klíďo by být mohla...
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: S barvama imho jeste lepsi, takhle decentne to vubec neni na skodu. Typografie naprosto ok. Prebal hodne povedeny! :)

CAJA: Ta vrchni lesostruktura nejpovedenejsi, pekne se na to kouka.

CAJA: Vic nez struktura, tak dobre vyvazena paleta.
    CAJA
    CAJA --- ---
    tak posledni pro dnesek, nebo sem zacnu za chvily hazet kazdou blbost, co udelam :)

delano z fotky stromu

CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: ja nikdy takovehle veci nedelala, vzdycky jsem byla hodne zamerena na konkretni veci prirody, fotila stromy, parezy atd. myslim, ze tou skolou a tim skicakem jsem zacla videt veci trochu jinak,
    a tohleto experimentovani s fotkama me bavi moc ! vyuzit nejakou strukturu a nasledne z toho poskladat neco noveho. mnami mnam :)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: no tohle se mi opravdu moc libi, zvlast posledni dva. libi se mi, jak ty konkretni veci na te fotce naslednou manipulaci ztraci svuj puvodni vyznam a zacinaji fungovat ciste vizualne.
    CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: me se ta cb verze taky libi nejvic, ale povel ze skoly byl, abych tomu dala barvy.
    stejne to ale odevzdam v obou verzich, a ve skole nainstaluju take obe verze, pac ta cb je fakt dobra sama o sobe
    CAJA
    CAJA --- ---
    EXPERIMENTY - nic extra, jenom jsem si trochu hrala s fotkama z lesa, kdyz se tu ted doma nudim s rozflakanym ksichtem :)
    mozna se vam to nebude libit, ale me to hrozne bavilo ! :)
    a spis to beru jako takovej trenink na fotky, ktere budu delat z hrbitova pro klauzuru do skoly

JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: typo mi prijde v pohode, barvy jsou taky hezke, i kdyz na te cernobile verzi taky neco bylo...
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    CAJA: mně se tam ty barvy líbí:) dobře to oživily. S fontama/typografií ti neporadím, to je pro mne taky pole nejisté...
    CAJA
    CAJA --- ---
    pomalu jdu do finishe s komixem. potrebuju vase rady ohledne typa a barevnosti. musela jsem udelat prebal, titul, patitul, predsadku, a nejsem si uplne jista v typografii

a zkusila jsem do komiksu hodit dve barvy, nevim jeslti je to dobre. kdyztak necham komiks cernobily. mam to povolene :)

prebal

titulni strana

predsadka

KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Tak to mi je pana ridice lito, ale ma to za to, ze ti hned neotevrel:)

Dlazba nebo spis ta fotka me bavi, vypada to jako nejaka organicka struktura (musime nekdy usporadat vejlet na rodicu sumavskou chalupu, je tam prave takova ta oldskulova psychedelicka dlazba a k tomu moznost letniho kina na samote:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: vzpominky vid :) to ani nevis, ze jak si me doprovodila na bus, tak jsme na zlicine pichli kolo, takze chudak ridic menil kolo hodinu v desti.

ta dlazba je nekde z te ulice, jak je pomnik. jsem cekala pred trafikou, kde si honza kupoval cigara. takze fotka tak z nudy :) ten vzor me prave zaujal. honza kdyz vysel z trafiky na me koukal jak na magora, ze si fotim kus chodniku :))
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Zasnezeny pomnik se mi taky libi, jdou na me vzpominky:)

Ta dlazba je odkud? (byl by to paradani vzor na latku mimo jine:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    kluci diky !! fakt me to vzdycky hrozne potesi, kdyz se to tu nekomu libi :)

udelala jsem dobre,kdyz jsem zainvestovala do digitalni zrcadlovky. uplne jsem prestala fotit, jak jsem nemela cas na analogove vyvolavani, a ted to vidim, jak mi to chybelo, a zaclo me to opet strasne bavit, moc moc.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    CAJA: tohle me bavi moc :)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: super, hezke!
    CAJA
    CAJA --- ---
    dalsi nocni. v plzni maji pekne dlazebni kostky :)

CAJA
    CAJA --- ---
    TIGRE: chapu, ze v teplych krajich tezko si predstavit snih :)
    ono i pro me to byla dost podpasovka, vubec jsem na to nebyla vybavena, a vzdy kdyz jsem prebehla z jedne skoly do druhe, tak jsem byla durch a pak si neustale susila ponozky a boty na topeni ve tride, a byla pro smich spoluzackam :)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    ja ti samozrejme verim :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    TIGRE: snih zesilen digitalnim sumem :)
    snezelo dost huste, toto foceno ve stejny okamzik, posilam neupraveno, abych dolozila dukaz :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam