• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    KERBOT: haha, ja uz radeji taky setrim superlativy, aby se z nich pak nestaly jenom lativa :D
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: Fenomenalni! :) Ale nasazujes az moc vysokou latku, takhle mi brzo dojdou pochlebniky. ;)
    CAJA
    CAJA --- ---
    pratele, neodolala jsem a ikdyz mam spousta jine prace, chvilku jsem si jeste sedla k tem fotkam. tedy posilam mensi naloz ! :) ( nemuzu se od toho odtrhnout, fakticky me to strasne moc bavi. uz planuju ze na dalsi semestr na tom budu tez pracovat, zkusim to pojmout barevne. tak se uz ted tesim :)
    zitra budu tisknout a v pondeli do svazane knihy lepit.

KERBOT
    KERBOT --- ---
    takze kvuli mrazu rano nesmrkate krev z dutin? no dobre, poznamky o krvi jsou tabu ;)
    CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: po pravde, ja tohle pocasi mam hrozne rada. navic v praze nebyva tak obvykle, aby k tomu jeste takhle pekne nasnezilo, takze ja si to opravdu moc uzivam :)
    ovsem u vas anebo treba na vysocine, kam obcas jezdim musi byt jeste o nelik stupnu krasneji :)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: no ja vcera cestou domu vecer si pripadal jak nekde ve finsku. vsude (vsude!) snih, vsechno totalne ztuhle, zmrzle, bez zivota, na ulici ani noha. reka se zastavila. zajimave.
    CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: no u vas musi byt o dost mraziveji, zrovna jsem na to myslela.
    ja taky pokud mozno jsem radsi doma, to jen ze mam ten hrbitov hned u baraku, nekam dal bych se asi taky nevykopala :))
    ..(nezakopala, he :)
    ale prochazka stala za to, melancholie, ticho a treskuty mraz, atmosfera krasna :)

KERBOT: ver mi, kdyz ti reknu, ze vcera vecer, kdyz jsem se vratila z promitani jsem se poprve v zivote trosicku bala, ze na me ze zadu skoci nejaka zombijka. film byl opravdu pusobivy :))
    a dneska jak jsem fotila ty lopaty, mno... :)

TIGRE: v realu jeste bajecneji ! to na fotce nejde zachytit.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    zasnezeny hrbitov vypada bajecne ! :)
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: Krasa! Ale vcerejsi film te nepoucil? ;) V noci se budou dit veci! Kdyz vidim ty lopaty, zkusil bych u nekoho zabavneho tu prevtelovaci fintu, za pokus nic nedas. :)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: krasne, sice ted radsi vubec nevystrkuju paty z domu pokud to jde (btw u na vcera v noci -18), ale zrovna ted bych se tam u tebe na zahradce velice rad prosel...
    CAJA
    CAJA --- ---
    stare dobre lopaty :)
    ech a pardonek, ze jsem tak nesmele morbidni. uz mi to nejak prirostlo k srdce
    CAJA
    CAJA --- ---
    dnesni zima a mrazivo na hrbitove. je tu opravdu krasne a ticho

vzdycky jsem premyslela, kdyz je takovyhle mraz a pohrbiva se, tak jselti pouzivaj zbijecku. tak tady mam odpoved. evidentne mi tu brzo pribude cerstve masicko :)

CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: no jsem si potrebovala aspon na par minut oddechnout od toho protivneho uceni :)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: jestli jsou tohle produkty tvoji nudy, tak ti zavidim!
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: To je Jungmanova lebka? Slusne morbidne perverzni kombinace. A pak, ze krast se nema, kdyz ucel sveti prostredky... ;)
    CAJA
    CAJA --- ---
    a jeste kamaradka s jistou vanocni kouli, ukradenou z namesti miru :)

baf !
    CAJA
    CAJA --- ---
    ja pokousu vas ! posilam jednu lebku ze zasnezeneho hrbitova. doufam, ze vas bude strasit v noci ve snech, az se vzbudite zpoceny, omameny a v tranzu vykrocite do tmave noci, dojdete na hrbitov a zametete mi tu zahradku :))

a jakoze coze, se doma nudim :)

KERBOT
    KERBOT --- ---
    ABBE: nojo on je vlastne na Olsanech, to by mohl v noci vstat a preventivne Caju pokousat.. btw afaik quidquid latine dictum sit, altum videtur, imho. ;)
    ABBE
    ABBE --- ---
    KERBOT: Přesně tak. A celé jeho rodné město trpí s ním,neboť se nám tu všude ozývá jeho bušení na víko rakve. Mimoto, "battlefield cestinaru" , není to absurdum in adjectivum?
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: "battlefield cestinaru" ... Josifek Jungmanu rotuje v rakvi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam