• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek

rozbalit záhlaví
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: no a me by prave zajimalo, jak se kopou ty stare hroby... neboji se, ze zatnou do "ziveho", teda resp. do mrtveho?

btw ctu ted zajimavou a tematicky hrbitovni knizku mrchopevci (by jan kresadlo, tata jana pinkavy). jsou tam vyliceny docela zajimave hrbitovni realie chvilkama...
    CAJA
    CAJA --- ---
    jo a musela jsem vratit vypujcenou lebku, coz me mrzi, ale mam nadeji na jinou, od nejakeho umelce, ktery to predcasem nabizel me tchyni malirce. je to prej nejaky malir nekrofil, takze jsem mu po tchyni vzkazala, ze ho zvu na hrbitov do byvale marnice na kafe. snad je to pro nej dost lakava nabidka :))
    CAJA
    CAJA --- ---
    dneska s detma jsme sli pres hrbitov, a ja jsem detem vysvetlovala, co ze vlastne ty hrobecky, a jak probiha pohreb, a ze tam pracujou hrobnici. a joel rikal, ale to prece nemaji silu vykopat takovou diru, a nechtel mi verit, a pak se ptal, co ze ty hrobnici delaji zrovna ted a jsem mu navrhla, ze asi sedej nekde a popijej kaficko, v tomhle pocasi ze :)
    mno a jdeme dal a najednou vidime hrobniky, kteri zrovna kopou cerstvy hrob ! takze zadne kaficko, a ze se jdem podivat. uz meli tak metr a pul hluboky. a vypraveli nam, deti se zajimali, a dozvedela jsem se, ze zkutecne pouzivaj zbijecku na zmrzlou pudu. a ze na venkove to je neco jineho, tam se prej kope krasne, ale tady ve meste je jilovita puda a je to prej hrozna drina. zrovna si ztezovali ze dnes dopoledne se dozvedeli, ze zitra ve tri bude pohreb, takze to stihaji tak tak. musi vykopat trochu vic nez dva metry, ale zase na druhou stranu kopali uz do stareho hrobu a tam je prej hlina uz lepsi, je tzv "nakyprena" :-))
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: No slava!:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    HELOUN:
    JIMMI15:
    DIKY ! jste hodni, bez vasi podpory bych to mela o hodne tezsi. hodne jste mi vsici pomohli :-)
    CAJA
    CAJA --- ---
    par fotek z pondeli, kdy vsechny obory instalovali sve prace pro klauzury. fotek opravdu jen par, a spise takove unavene cvaky, pac jsem z nedele na pondeli spala 3 hodiny :) asi jako kazdej, pac dodelaval, a obhajobu jsem psala uz temer v polospanku :))
    http://cajacaja.rajce.idnes.cz/fotky/

nas reditel, dohlizejici

tohle se mi libi dost

a nejlepsi co jsem videla byli odevni navrhari, ktery meli skvelou prezentaci a krasne navrhy, svezi, cool, materialove zajimave, proste super !

a v neposledni rade mensi ukazka id Jacquelin, ktera chudak dneska obhajovala s horeckou, ale presto ma za jedna, protoze je to sikulka sikovna ! :-)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: bigap caja! juchuu!
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    CAJA: Gratuluji, já věděla, že to dáš! :-))
    CAJA
    CAJA --- ---
    kamaradi, tak jsem dneska pred odbornou komisi obhajila svou knizku a skicak.
    a prekvapive mam znamku za 1 !! :-))

takze jsem uspesne zvladla semestr, uff :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    mensi poctenicko. dalsi dil Talismanu, autor r. Sidon.
    a taky jedna (zel odflaknuta ) oldskulove stylova ilustrace. abych trochu vyrovnala vahy ke kybertvorbe :)

JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    JAMINA:
    CAJA:
    hele ale kyberfreakove jako ja zase naopak tu tapetovitost ocenuji, nemyslete si :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    JAMINA: je videt, ze tyhlety klauzuroidni umelecke nazory mas zmaknute :)) to co pises, tak temer v presnem zneni rikala nase ucitelka atelieru, he :)

jinak i tobe preju prevelice hodne zdaru ! pevnou ruku a tvorivou mysl :)
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    CAJA: přebal supr!

a hodně zdaru, co se týče těch kreseb! víšjak, přecijen-není nad starou dobrou ruční práci a na těch fotomontážích je hodně znát ten PC pracovní postup...určitá tapetovost. I když zastávám stále názor, že některé jsou uplně mňam:)
    a věřím¨, že těch 30 do pondělka zvládneš,)
    o klauzurách běžný pracovní nátřesk.) já teď už tejden střídám probdělý noci s občasným vyspáním se...už se těším, až to bude za náma:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    knizka sesita. tak jsem vam to zdokumentovala. jinak vcera jsem byla v plzni. fotky bylo zklamani. takze z toho nejsem uplne na vetvi..jakoze prej pohoda, ale ty kresby do fotek byli lepsi. takze to udelam tak, ze vzdy na dvojlist, na jednu stranku dam fotoexperiment a na druhou stranku z toho udelam kresbu-kolaz.
    tedy me ceka cca 30 kreseb. do pondeli :)

tady siti na motouz + lepeni s predsadkou

a hotovy prebal na knihu
    CAJA
    CAJA --- ---
    vtipne :))

a ja mam porad pocit, ze jeste nemam dost. kdyz si vemu, ze jsem zatim pracovala jen s par fotkama, a kolik bych jich jeste mohla udelat, kolik dalsich variant z ruznych nahrobku jsem jeste nepouzila, tak je mi strasne lito, a mrzi me, ze nemam vic casu. ale neda se svitit. zitra jedu do plzne a musim to odevzdat. a 19.ledna mam obhajobu, he :) uz vidim, jak jim to tam budu hrozne okecavat. jak spravne podotkla nase ucitelka, ze bych mela mene mluvit a vice tvorit :))
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    KERBOT: haha, ja uz radeji taky setrim superlativy, aby se z nich pak nestaly jenom lativa :D
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: Fenomenalni! :) Ale nasazujes az moc vysokou latku, takhle mi brzo dojdou pochlebniky. ;)
    CAJA
    CAJA --- ---
    pratele, neodolala jsem a ikdyz mam spousta jine prace, chvilku jsem si jeste sedla k tem fotkam. tedy posilam mensi naloz ! :) ( nemuzu se od toho odtrhnout, fakticky me to strasne moc bavi. uz planuju ze na dalsi semestr na tom budu tez pracovat, zkusim to pojmout barevne. tak se uz ted tesim :)
    zitra budu tisknout a v pondeli do svazane knihy lepit.

KERBOT
    KERBOT --- ---
    takze kvuli mrazu rano nesmrkate krev z dutin? no dobre, poznamky o krvi jsou tabu ;)
    CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: po pravde, ja tohle pocasi mam hrozne rada. navic v praze nebyva tak obvykle, aby k tomu jeste takhle pekne nasnezilo, takze ja si to opravdu moc uzivam :)
    ovsem u vas anebo treba na vysocine, kam obcas jezdim musi byt jeste o nelik stupnu krasneji :)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: no ja vcera cestou domu vecer si pripadal jak nekde ve finsku. vsude (vsude!) snih, vsechno totalne ztuhle, zmrzle, bez zivota, na ulici ani noha. reka se zastavila. zajimave.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam