• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek

rozbalit záhlaví
    MANNY
    MANNY --- ---
    CAJA: Mě se to náhodou líbí, jediný co mi tam neštymuje je právě ten panáček v klobouku. Konkrétně ty jeho nohy nebo co to je. Ale jinak super.
    CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: ne no samozrejme tu nechci slyset jen pozitivi chvaly :)
    takze naopak se vyjadruj. je to jednorazovy plakat, na jedno pouziti, casu malo, takze nevim jestli ma cenu , abych tomu plakatu venovala nejak extremne moc casu.
    ilu je takove, aby se to hodilo na skolku, jim se to moc libi. takze jestli jim to vyhovuje.

jinak moje stylo to taky moc neni :)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: no me osobne to teda prijde dost hrozne.
    no mozna by bylo lepsi, kdybych se tentokrat nevyjadroval :)
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    CAJA: supr, dík za vysvětlení, už mi to zacvaklo;) víš jak, hebrejštinu číst neumím, ale když jde o šolku židovské obce, tak je vše v cajku:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    JAMINA: jojo kacenka je dobra, proto pujde asi i na logo :)
    muzik v kloboucku je stylizace hebrejske pismeno Gimel
    viz :
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    CAJA: pěkný, nejvíc mě baví kačenka, samozapalujícíse svícen, a myš v autě:) Trošku nechápu tu stylizaci mužíka v klobouku, proč je takovej jakej je, ale to neva:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    plakat, ilu a posleze i logo pro novou zidoskolku. logo budes asi kacenka :)

CAJA
    CAJA --- ---
    KERBOT: he, myslim nejaky koncert symphonie bo co :))
    ale planuju sehnat, byvaly barevne vinyly, tak kdyby sjte nekdo mel tip.
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    To vinylovy ciro je docela ulet! :) Jakej supraphon to odnesl? ;)
    CAJA
    CAJA --- ---
    taaaak lebka uz je doma ! bohuzel pri odlejvani selhal fotak, takze nemam postup, ale vysledek je uspokojivy :))

CAJA
    CAJA --- ---
    RAEL: vis co, ja jsem neporadna a lina, proste jsem vzala nit, kterou jsem mela doma. a po argumentu, ze ta cerna nit rozdeluje knihu vejpul, dost viditelne, jsem uznala, ze to opravdu dela neplechu. takhle ty fotky a kresby jsou v jednom celku dvojstranky.
    RAEL
    RAEL --- ---
    CAJA: Přčijde mi zvláštní, že ti to neprošlo. Jsou to přeci černobílé fotky, tak proč ne černobílá vazba?
    CAJA
    CAJA --- ---
    RAEL: hehe :) dobrej error

ja rozlepovala, pac jsem sesivala cernou niti, coz bylo hrozne videt ze :) zkusila jsem sice navrhnout, ze jako, kdyz je to hrbitovni kniha, tak se hodi cerna nit, ale pak jsem priznala barvu, ze jsem doma proste jinou nit nemela a uz jsem sla rozlepovat :))
    RAEL
    RAEL --- ---
    CAJA: Škoda, ale kdo tvrdí, že nikdy nemusel rozlepovat a opravovat, ten opravuje dodnes ;) Taky s emi stalo. kamarád u klauzur podlepil do sedek vzhůru nohama....
    CAJA
    CAJA --- ---
    RAEL: dekuji. kdybys tu knizku videka z blizka tak bys me uz tolik nechvalila :) protoze jsem musela knihu rozklizit a sesit znovu, tak se mi zvlnila predsadka, kterou jsem nemela jinou, takze se mi to spatne zavesilo, zkroutilo a tak. trochu smutsig prace :)
    jinak samozrejme ti dekuji za radu s tim lepidlem, to bylo paradni !

KERBOT:
    JIMMI15: kluci pro vas vsechno ! kdyz vemete joela a noemi na 14 dni na dovcu, tak bych si na to mohla najit cas :)
    ale planuju, chci si udelat nejaky jakoze plakat z tech fotek, abych si vyvesila doma, tak kdyby vas to uspokojilo, muzu nabidnout misto knihy
    JIMMI15: ja jsem z toho, ze si knizku nechavaj taky dost nerudna..je to hrbitovni kniha a patri na hrbitov, ne nekam do skolniho sklepa. nemluve o tom, ze jsem vsem naslibovala, ze jim knizku ukazu, az bude po klauzurach.
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    a pro me, of kors?
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: Paradni! A udelas jeste jednu stejnou knizku pro me? ;)
    RAEL
    RAEL --- ---
    CAJA: Vypadá to moc dobře.
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: jeeej, a ja se tesil, ze si to nekdy prijdu k tobe v klidu prolistovat!
    CAJA
    CAJA --- ---
    kdby to nekoho zajimalo, nafotila jsem stranky z te me knihy na klauzure. Tedy dozvedela jsem se tam, ze jakmila klauzuru odevzdam, uz ji neuvidim, stava se majetkem skoly..takze jsem tam honem na rychlo vyfotila aspon ty stranky. ale jelikoz to uz bylo ke konci, a ja uz byla tak dost unavena, nafrkala jsem to halabala, jen abych to mela.

ale myslim je zajimave, nektere kresby se povedli a spolu s tou fotkou to pusobi dobre. akorat tedy ty kresby jsou dost spatne videt. je jich 25 ks.

http://cajacaja.rajce.idnes.cz/hotove/

napr.

CAJA
    CAJA --- ---
    Tak jsem si dneska precetla v emailu, ze ten hrob, ktery jsem ve stredu fotila, se kopal pro jednoho z meho nejoblibenejsiho clena obce...
    stary pan doktor Kantner, ktery dokud mu zdravi slouzilo, a pokud neslouzil ve spitali, byl kazdy sabes v synagoze, stalym clenem minjanu u sabesoveho stolu, sedel vedle rabina a vypravel nam sva moudra, vzpominky a aktualni nazory na svet.

zvlastni okolnosti..
    tak snad je mo dobre, a jeho duse odpociva v pokoji
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam