• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: diky za koment :)
    zkusim ty obrazky nejak poskladat. jeste nemam vsechno. ale mam uz predstavu..
    taky jeste nevim, ale asi bych tam dla i ty slova. prijde mi to logicke. vzdy na dvojlist, na jednu stranu slovo, a k tomu pak ilu. s tim, ze muzu udelat treba nekolik varicai jedne ilustrace na dvojstranku vzdy ke slovu.
    mno asi to je dost nepredstavitelne, takze zkusim udelat nejaky zkusmo navrh :)
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Zkus sem dat schvalne ty obazky bez popisu, mne uz takhle ovlivnuje nazev a nejsem pak schopna posoudit, jestli bych to poznala..

Komiks tedy vypada paradne, to byla dobra volba!
    CAJA
    CAJA --- ---
    zajimalo by me, jak moc je to pochopitelne ? jestli jsem uplne mimo misu, nebo na dobre ceste :)

samozrejme je to muj pohled na krasu, nesnazim se o nejake zevseobecneni. Je to kniha autorska (na tema slabikar), takze urcite je to moje pojeti, ktere davam k zamysleni.

a urcite budu jeste pridavat a ubirat nejaky slova. snazim se ted hlavne uchopit ten koncept, aby to melo hlavu a patu
    CAJA
    CAJA --- ---
    punticky

clovek

blazen

CAJA
    CAJA --- ---
    tak trochu o tom jak pokracuju se slabikarem krasy.
    Nebudu to delat jakoze abeceda od kazdeho pismene, to by pak byla spise encyklopedie, a tedy neodpovidalo zadani klauzury. Snazim se tedy uchopit ten postup jako ve slabikari. postupne seznamovani s krasou, kterou si ja vyberu. Je to dost tezke, a verte mi, ze z vymysleni koncepty uz se mi toci hlava :)

je to zatim tedy takovy hokus pokus. ( taky nemam jeste vsechny slova)
    zacinam elementarni krasou..

punticky
    kamen
    modra
    deti

-
    individualismum
    -

jaro
    ticho
    cerna
    emoce
    harmonie

-

fantazie

-
    clovek
    maska
    atomova bomba
    geometrie

-

blazen
    smrt
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Richard_Feynman

ta kniha se jmenuje "to snad nemyslite vazne, pane Feynmanne"
    CAJA
    CAJA --- ---
    TWORBO: jo ! diky za tip. zkusim sehnat v knihovne.
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    doporucuju knihu od .....a ted jak se kurva ten manik menuje?....no dostal nejakou nobelovku za fyziku - delal v los alamos tenkrat jako mlady ucho, a je to takovej popularizator vedy jo Feinman. ten pise pekne v jedny knizce jak to tam tenkrat bylo
    CAJA
    CAJA --- ---
    KNOURINKA: nene, od vcerejska jsem na to nesahla. musim nekde vydolovat nejakou fotku laboratore, kde sestrojujou tu bombu. abych to dala na druhou stranu a kontrastovala melancholii a poeticnost prvni.
    KNOURINKA
    KNOURINKA --- ---
    Hmm caji komix tak ten je vážně supr.. a co ta druhá strana už jí máš hotovou???
    CAJA
    CAJA --- ---
    taaak a ikdyz jsem si rikala, ze komix sem dam, az bude hotovy, tak proste neodolam, a hazim tedy prvni stranku !!
    Je to opet tema ze zivota vedce.
    " Oppenheimer, vedouci americkeho projektu sestrojeni atomove bomby"

CAJA
    CAJA --- ---
    dalsi figura, ze vcerejska. jeste porad je to hodne zacatecnicke, ale uz me to zacina bavit, jde mi to lepe, vic vidim ty tvary a prostor. dokoce uz zvladam nohy a ruce, relativne :) , musim ted hodne zapracovat na hlave, ta mi nejde vubec.

VERAGOC
    VERAGOC --- ---
    Ty jó?! Některý jsou fakt zajímavý...:-) No a nám samozřejmě sluší nejvíc :D
    CAJA
    CAJA --- ---
    KERBOT: to me moc tesi :) diky.

tak jeste jednu podobnou blaznive barevne. trosku moc barevne, ale jeste unosne myslim :)
    a ted uz bezim na vlak, na vysocinu do divokych lesu :)
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: wow, to posledni je uzasny!
    CAJA
    CAJA --- ---
    a tohle jen tak, jakoze preju pekny vikend :)

CAJA
    CAJA --- ---
    Jaka krasa se skryva za maskou ? jaky clovek, jaka osobnost ? proc se pouzivaji masky a proc to lidi bavi ? touzi po skryte krase a touzi po tajemstvi. schovany za neurcitou a anonymni maskou. je to urcite vyjadreni. zajimave..a inspirujici k nekonecnym moznostem komunikace

obrazek takovy primitivni. ale me to bavi :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    J - jaro

CAJA
    CAJA --- ---
    silena malba. nedokazu se vubec drzet nejakeho tvaru a radu figury. vzdy se necham unest barvami :) B.Jirku to komentoval, ze jako ok, cely papir zadelany barvami, ale figuru to nepripomina ani vzdalene :))

CAJA
    CAJA --- ---
    jeste to chce postelovat barvy trochu. ale ted uz jdu do hajan :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam