• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek

rozbalit záhlaví
    MANNY
    MANNY --- ---
    CAJA: Tak tohle je ale super. Musim souhlasit s Kerbou třetí nejlepší.
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: dobrej napad i barevna uprava.. treti odshora nejlepsi!! :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    a sem zdedila po mame hromadu starych disket, tak jsem dneska objevila jejich skrytou krasu.
    fakt docela sranda :) kdyz jsem rozostrila objektiv, diskety se najednou zacaly jevit jako male clovickove.

CAJA
    CAJA --- ---
    takovej jeden emo-panelak v Malesicich :-)

CAJA
    CAJA --- ---
    docela me prave pobavilo, ze se fotka dala barevne trochu zkorigovat tak, aby to nebylo barevne cele posonute, ale jen casti. ja nikdy moc nevim jak k vysledku dojdu, proste chvily steluju sem tam na tlacitkach v compu az se mi to libi :) ale myslim, ze by se to dalo zkratit tak, ze fialova je vlastne puvodne zelena. prislo mi, ze takhle vic vynikne kontrast s asfaltem. a hlavne je to zabavne :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    TWORBO: jojo , je mi jasne, ze tyhle zabery jsou dost proflakle :) ale tak kazdej si to musi projit sam vid :) kdyztak jestli vyhrabes analogove fota, tak nahod. urcite to bude mit lepsi atmosku nez ten muj digi..

JIMMI15: fialova na fotce, to je vzacne jarni kviti, ktere vykveta jednou za deset let, jen na par tajnych mistech v Praze ! :))
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    JIMMI15: to bude asi to samy kviti co na fotce havrana v zahlavi, rekl bych
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: tos teda mela dneska lepsi cestu z financaku nez ja.
    co ta fialova zem na te prvni fotce? to je nejaky libensky spad nebo tam neco roste?
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    to je sranda, dva,tri roky zpatky sem presne na stejnym miste taky fotil zimni vetve na pozadi betonovy zdi, analogem, este to nekde mam.
    CAJA
    CAJA --- ---
    dneska cestou z financaku mensi prochazkou pres opustene pristavy v libni.

tak par fotek. kdyz stromy prorostou nepouzivanym betonovym prostorem :)

CAJA
    CAJA --- ---
    Letka z Freezefestu-rekreace, visi ted v Hale C, ve vysocanech.

dost cool

CAJA
    CAJA --- ---
    ehm, bublifuk :) barevna silenost

KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Ty mas ale krasny a hrozne sympaticky deti, nemohu nez zavidet, jsou bajecny!:) (jsem tu jen letem, tak zbytek nestiham odpovedne hodnotit)
    CAJA
    CAJA --- ---
    a dlouho tu nebyli deti :)
    takze posilam dve aktualni. slecinku a raubire

CAJA
    CAJA --- ---
    TWORBO: vsechno je to ze dvou normal fotek digitalu, vrstveno pak ve photoshp.
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    to sou promitany diaky na predmety nebo to vrstvis ve fotokramu?
    CAJA
    CAJA --- ---
    par cvaku, jen tak jako mimo soutez :)
    nemuzu si pomoc, ale me se to strasne libi, a nesmirne me to bavi.

miluju fotky ! :))

CAJA
    CAJA --- ---
    takze vlastne dobre, ze jsem si udelala takaz nejakou osnovu slov, a polde toho uz mam docela predstavu o tom, jak podchytit ruzne formy krasy. hlavne co je super, ze s tou fotkou mi dobre jde a bavi me to, vyjadrovat pocity. uz se tesim az budu fotit smrt a krasu, ktera se skryva v blazna !
    mozna z toho pak budu delat i trochu kolaze, abychom to dala do nejake graficke formy, pouzitelnou pro knizku.

takto i udelam slabikar beze slov. jak to bude i nejlepsi. je fakt ze ty slova tomu dost rusili..

kdyz se mi podari udelat takovou prochazku, syntezu jedne nite, od zacatku do konce, slabikare,pruvodce svoji vnimanou krasu sveta, tak budu naprosto spokojena ! :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    cestou v tramvaji, kdyz jsem jela do skolky pro deti mi konecne prosvitlo jak udelat ten slabikar.
    evidentne mi kresba moc nejde, takze se hlavne zamerim /opet/ na fotku. budu fotit krasu kolem sebe, a necham veci vlastne mluvit sami za sebe. tedy nebudu si urcovat konkretni slova, ale spise budu postupovat pocitove, s tim, ze samozrejme budu vychazet z tech slov. Prijde mi to takhle vic ze to bude mit hlavu a patu, a obrazky budou mluvit za sebe a vypovidat o nejake krase. Navic, kdyz mi na fotce bude neco vypovidat o sve krase, bude to mnohem pravdivejsi a krasa vice vynikne, nez kdybych to mela ja nejak ztvarnit kresbou.
    Stejne mi asi nejvic jde fotkou zachytit to co chci, a vyjadrit to co chci :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: tak zatim jsem stihla takhle , prvnich pet slov slabikare, format delany jakoze na dvojstranku..

CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: jo ja jsem taky moc rada :) oni na skole nakonec nam dali skoro vsechno. nechali si jen dve knihy dvou spoluzacek.
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Ha, tak to je super, zes ji vybojovala, tesim se, ze si ji u tebe na hrbitove prohlednu:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam