• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek

rozbalit záhlaví
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: hlavne nahod fotky ;o)
    MANNY
    MANNY --- ---
    CAJA: btw foťák sebou :))
    CAJA
    CAJA --- ---
    MANNY: no jasne,ze urcite bude report. proto to sem i pisu, abych z toho uz nemohla vycouvat :-)
    sousedka rikala, ze by nemohla umyvat cloveka, ktereho dobre znala. coz teda chapu. ja osobne se chci nejakym pusobem konfrontovat se smrti. byt schopna udelat pro cloveka to, ze mu umoznis dustojne ulehnout do hrobo. prijde mi to jako uslechtila lidska myslenka. ale ja jsem naivni idealista. tomu mrtvemu cloveku je to uz asi jedno. ale udrzovat nejaky ritus pohrbivani je myslim aspon slusnost. a pro ziveho clovek umet se setkat se smrti tak, aby s tim umel zit, ba dokonce abych se celkove smirila s zivotem jako takovem, a nemela pak sok, az pujdu sama do hrobu :-)
    no jsem zvedava. konec filosofie pro dnesek:))
    MANNY
    MANNY --- ---
    CAJA: No tak to je teda netradiční koníček. Každopádně dej pak vědět. Jak může na člověka působit mrtvola někoho cizího ke komu si neměla nikdy žádný citový vazby ani nevíš jak umřel? To musí bejt docela zvláštní.
    CAJA
    CAJA --- ---
    a jako spravna diy umelkyne sem oprasila sici stroj a usila si sukni. se taky pocita vid :-)

CAJA
    CAJA --- ---
    tak jsem si vcera domluvila, ze budu u me na hrbitove umyvat mrtvoly pred pohrbivanim. Sousedka to dela, a veme me sebou, abych si to vyzkousela, a kdyz z toho nebudu psycharit, tak to s radosti budu delat nadale. Prijde mi to hrozne zajimave, a uz ted se tesim.

Je to bezne myti celeho tela, cesani, atd. ja teda budu delat zeny. pri akci musi byt pritomni 4 osoby, co umyvani provadi. takze to me uklidnilo, ze nebudu s mrtvolou sama :-)

zajimava vec jeste co jsem se dozvedela, ze kdyz se pohrbivaji chlapy, tak pri myti se zjisti, ze nema obrizku, tak se dela dodatecne na mrtvole jeste obrizka ! ta predstava je dost zvlastni. ale na zidovskem hrbitove nesmi byt pohrbeny Zid bez obrizky.
    VERAGOC
    VERAGOC --- ---
    Tyjo Kaji! Ty mě normálně čím dál víc uchvacuješ! Jako ty fotky jsou perfektní fakt bomba, já jsem teď na tom teda dost bídně vůbec nic nestíhám a nějak jsem se do toho zahrabala a zanotala a nemůžu se vymotat takže vlastně nic nemám :( už abys přijela do Plzně těším se na tebe! A doufám že si spolu zajdem někam posedět a pokecat docela bych to potřebovala a taky bych ti ráda ukázala co mám já a chtěla bych vědět tvůj názor a radu :) jinak slabikář máš také suprový moc se mi to líbí jsi fakt dóóóbráááá! A to jako vážně! takže už mi přijeď!zatím pa :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: no vsak jsem se taky dlouho odhodlavala jestli to sem dam, vsechno moc prozivam :)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: to je super, me se to libi! je to takove intimni :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    je to uz dost podobne vsechno. na jedno brdo.
    jedu ale dnes do prirody, tak me treba napadne dalsi inspirace

CAJA
    CAJA --- ---
    jeste jsem kravila s ohnem. ale docela pekne stopy. mozna by se dalo jeste nejak vyuzit.

JIMMI15: nemam je upravene. jsou ve fotaku. zkusim neco vytahnout.
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: tak ukaz i ty abstraktni
    MANNY
    MANNY --- ---
    Ty barevný rozhodně lepší
    CAJA
    CAJA --- ---

CAJA
    CAJA --- ---
    kdyz uz jsem u tech pokusu. tak jeste par cvaku. uz ne tak zajimave,jako muj gesicht, ale tak jsem si doma zkousela ruzne veci. kazdej si pokusama musi projit sam

KERBOT
    KERBOT --- ---
    fotky pekny, usi cisty! :)
    MANNY
    MANNY --- ---
    Fotky pěkný náhodou mě se takovýhle bezprostřední cvaky taky hodně líběj hlavně druhá a třetí. Maj takovou snovou atmosféru.
    CAJA
    CAJA --- ---
    MANNY: doufam, ze k tomuhle se nedopracuju!!:)
    ikdyz mam docela dobre naslapnuto se svou maniodepresivni psychozou, zivenou pri bezesnych nocich na hrbitove
    MANNY
    MANNY --- ---
    :)))
    CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: tech abstraktnejsich kusu mam vice, ale rikala jsem si ze nebudu labut a dam sem to, kde mi je videt aspon trochu do ksichtu. s odvahou vpred :)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: nahodou hezke selfshoty. me osobne se teda nejvic libi ty "cvaky", kde poradne an neni poznat o co presne jde. ty abstraktnejsi kusy.
    CAJA
    CAJA --- ---
    koukam ted na to, ha, vlasy vsude. dobrej zakryvaci manevr holt
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam