• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    CAJA
    CAJA --- ---
    jakoze teda tady ofiko pozvanka na ten nas landart
    http://landart.rukama.cz/
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    švenknout: zaber kamery jede po scene zprava doleva napr.
    prolinani: jedna scena prechazi do druhy postupne, narozdil od klasickyho strihu, kdy se udela "strih" a zmena sceny je hned.
    CAJA
    CAJA --- ---
    kluci diky za rady !
    ja si to nejak preberu, a slibuju, ze do pristiho tydne zkusim neco vykoumat. bude mi to trvat, pac nevim vubec co jsou to vyrazy jako prolinat, svenkout atd :-)
    zkusim to asi nejdriv s tim adobe, kdyz to mam doma.
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    mozna je to ProShow Gold..../uz si presne nevzpominam/ ale dobrej a jednoduchej soft...
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    ja mam doma dobrej soft, na druhym kompu ale jak se jmenuje, neco jako photogold, nebo tak nejak... a tam se nasskladaj fotky za sebe, prida hudba, urci se esli se maj prolinat atd, da se ruzne zoomovat a nebo "kamera" muze prejizdet - švenknout atd.

eventuelne windows movie maker to taky umi...
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    MANNY: jako negrafik ti nechci brat iluze o tom, co chce Caja delat, ale format gif je dobrej akorat pro malou grafiku na web, jelikoz ma mizerny rozliseni a max 8bitu - 256barev/snimek.
    MANNY
    MANNY --- ---
    CAJA: no pokud to chceš dělat jako animovanej gif tak na to je spousta jednoduchejch free prográmků a udělat to je taky hrozně jednoduchý. Kdyžtak můžu poskytnout svoje chabé znalosti a poradit :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: ja s tim prave nemam vubec zkusenost, takze vubec nemam odhat kolik snimku to chce, jakto bude dlouhe a co z toho vlastne vznikne, he:)
    ale nejaky barevne variace a silenosti bych do toho rada dostala. to je jasna vec. ale nevim jak. premyslela jsem, ze proste nejak barevne posunu ty fotky, udelam nejake kolaze, zduplikuj to a tim i zvysim pocet snimku. nadech tripozni urcite chci !
    no musim nejdriv prozkoumat ten program na to ale zejo :)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: to udelas jednoduse v adobe after effects. ale jestli jich mas jenom 200, tak to by stalo za to vymyslet mezi tim nejake morfingove prechody tripozni, kdyz je to tak barevne )
    CAJA
    CAJA --- ---
    MANNY: dik, nejak se mi zatim nedari z toho udelat tu animacku. jeste jsem nikdy nedela v zadnem takovem programu. mam doma instalacni cd adobe, tam by prej snad melo neco byt. mno tak snad si na to najdu cas to prozkoumat. mam urcitou predstavu, jak by to melo vypadat. mam cca 200 fotek,ktere chci jeste poupravit a pak z toho udelat sled. ale je to ted asi prilis velke sousto. jeste dodelavam ten muj slavnej slabikar s cb fotkama :-)
    MANNY
    MANNY --- ---
    CAJA: Ta poslední je best
    CAJA
    CAJA --- ---
    dalsi dil Talismanu - tentokrat je pribeh moc hezky. pise r. Sidon

CAJA
    CAJA --- ---
    dneska jsme blbly s holkama ve skole.ja fotila v atelieru, holky malovali.
    konecna faze bude kratka animace snad. mam nejaky program na to prej, takze pres vikend seskupim fotky.

takze tady jen posilam uchotnavku konce, jak vypadali holky po akci :)

CAJA
    CAJA --- ---
    kdyby jste nekdo planoval jet na Reggae meeting na Tocnik, tak sem se nechala ukecat, ze tam povedu landart workshop. dostanu na to i nejaky prach prej. jeste nevim ktery den,ale kdyby jste se nekdo chtel pridat tak jako you are welcom :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    jinak dnesni konsultace ve skole dost dobra..leporela se libila a myslim, ze fotky udelali dojem :))
    dokonce mi bylo nabidnuto, ze bych mozna mela moznost na skolnim plotru si vytisknout par fotek velkoformatove. kdyz zkonsultuju vyber fotek. tak to jsem nadsena. presne tak jsem ti to predstavovala, ze par fotek hodim na format A2.
    CAJA
    CAJA --- ---
    KERBOT: preci krasa ne :)
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    a na jaky tema by sis to predstavovala?
    CAJA
    CAJA --- ---
    HELOUN: jo taky jedna z moznych variant .))
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    CAJA: Řekni po pár pivech Kerbotovi, on ti určitě něco rád vymyslí! :)))
    CAJA
    CAJA --- ---
    HELOUN: jo aha, tak to ja vubec nevim, ze jsou tyhle reklamy proflakle, ja jsem se teda naramne bavila, kdyz jsem si je cetla .))

bubliny udelam, ale asi budu potrebovat nejakeho vtipneho pisalka bo ja to sama nevymyslim. nejsem literarne nadana :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam