• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek

rozbalit záhlaví
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    CAJA: Řekni po pár pivech Kerbotovi, on ti určitě něco rád vymyslí! :)))
    CAJA
    CAJA --- ---
    HELOUN: jo aha, tak to ja vubec nevim, ze jsou tyhle reklamy proflakle, ja jsem se teda naramne bavila, kdyz jsem si je cetla .))

bubliny udelam, ale asi budu potrebovat nejakeho vtipneho pisalka bo ja to sama nevymyslim. nejsem literarne nadana :)
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    CAJA: Dobrý! I když teda musím podotknout, že ty reklamy ze 30. let už mi přijdou trochu profláklý, ale zase jsou pěkný, to jo.... :)
    CAJA: Diskety super, ty bubliny určitě udělej! :)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    leporelo super, ale daleko vic me nadchl ten bonus z disket. muzes z toho udelat treba strip komiks o nekolika panaccich s nejakym vtipnym pribehem.

oj vej, oj vej, oj vej :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    a ehm jsem nakonec udelala leporelo i z tech starych disket :-)
    planuju jeste, zebych k nim namalovala bubliny, zeby panackove rikali neco ftipneho..treba vety z dnesnich reklam na krasu. kdyz uz je to tak vsude, a kazda druha zenska je tim pohlcena

oj vej, ale taky nebezpecno neska na zahrade. sousedi, moldavci maji gardnparty, a ve trech jsme vypili flasu tequily, tagze ja radsi jsem uz jednou sla se projit nahrbitov, a asi pujdu jeste jednou :))
    CAJA
    CAJA --- ---
    zkusebne leporelo / jako zadani ke klauzuram ve skole / k tematu slabikari krasy.
    fotky moje z atelieru, plus vystrizky ze starych reklam /30. leta/ pro zenskou krasu.

a tady fotky, vetsi rozliseni tech krasnych starych reaklmnich skvostu http://cajacaja.rajce.idnes.cz/kalendar/
    CAJA
    CAJA --- ---
    SHINNITCHIKA: oho, dekuji pekne :-)
    SHINNITCHIKA
    SHINNITCHIKA --- ---
    CAJA: Krasa!
    CAJA
    CAJA --- ---
    hm, ale jako uprimne, uz se tema fotkama probiram tak furt dokola, ze se mi uz skoro nelibi zadna z nich..
    vlastne uz se na ne nemuzu skoro ani divat, se mi z nich pomalu dela nevolno :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    kravinky pokracujou... povidam si doma s fotkama.
    musim si do vikendy nejak ty fotky skamaradit a dat do souboru, abych z toho mohla udelat tu knihu.

CAJA
    CAJA --- ---

CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: no jasne. nedavno moje mila spoluzacka o me prohlasila, ze bych u klauzur obhajila i hovno na papire :-)))
    asi tim chtela rict, ze mi to mluvi, hehe
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: hmmm, me se ten efekt nahodou dost libi, prijde mi to ok. mozna by to jenom chtelo zasadit do nejakeho konceptu, ale to ty jiste uz mas neco vymyslene...
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    CAJA: bezva!
    CAJA
    CAJA --- ---
    VERAGOC: yes !ve ctvrtek. a barvy sebou, budem delat animacku :-)
    VERAGOC
    VERAGOC --- ---
    Tak fotečky se opravdu moc povedly vypadají úžasně :-) tak záhadné, pěkné....:) Jinak s těma kostkama máš stejný nápad jako já :D hehe ale neboj dělat ho nebudu....to se divim že ti Ochmanka o tom neřekla, já když jí zo zhruba tak před 3 týdny říkla tak se na to moc netvářila...tak jsem od toho opustila a udělám si to jen sama pro sebe :) chtěla jsem tam mít ty mimiky obličejů na sestavení nálady... no tak hlavně že ti to povolila :) těším se na brzké shledání v ateliéru :)
    JACQUELIN
    JACQUELIN --- ---
    WROOOOOOOM!
    CAJA
    CAJA --- ---
    tady ta uprava je hodne na hrane..ale me to bavi. vytvari to uplne jiny prostor, treti dimenze ufonu :-))
    proste jiny pohled na vec

CAJA
    CAJA --- ---
    huuu same puntiky. ale myslim na to leporelo to bude hezke. bude to urcite mensi format. a bude to takove roztomile
    CAJA
    CAJA --- ---
    ke klauzure musi byt take leporelo.

takze jedno bude puntickovane :) - foceno tez v ateliru ve skole minuly tyden. slabikar totiz bude cernobily. a tyhle fotky prevedeny do cb ztraci svuj puvab. proto je oddelim a dam na leporelo.

CAJA
    CAJA --- ---
    jsem rada, ze se vam fotky libi
    ted jsem zkonsultovala vse ve skole, a prekvapive jsem nedostala vyprask :)) vypada to nakonec ze klauzura dopadne dobre. budou jenom fotky. ruzne, a mezi ne obcas na kazde cca 6 strance nejake slovo. a jako prostorovou vec/ povinne v zadani kauzura/ udelam takove ty decke drevene kostky, hodne jich, a ne nalepim vyrezy z fotek, tak aby bylo videt vzdy spise struktura, odstiny, cernobila barevnost. kazdej si pak muze skladat krasu sam :) jako dite sklada kostky do obrazce. kazdej si muze s cistou mysli ditete skladat obraz krasy, vrrrrr...:-)

jinak dnes docela ftipne. pac deti rano odmitali vztavat do skolky, tak jsem je musela vzit sebou do plzne ! samozrejme velke halo, vsechny spoluzacky najednou zarzaly a pocitily materske pudy :-) ve skolni jidelne jsme delali paradu. a super bylo, ze decka mely mnohem lepsi obed, nez bych jim ja doma uvarila, hehe.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam