• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Hmm, když vidím takové knihy, úplně mě svrbí prsty, jak bych se jimi ráda probírala...
    CAJA
    CAJA --- ---
    MANNY: oh diky :) mimo to je ale ve skole dost velka krize. trochu jsem zaspala vypsane terminy na zkousky, a je tedy vsude plno, takze na me vyzbyli jen terminy v pondeli dejiny umeni, a ve stredu dejiny uziteho umeni. zacinam se ucit dnes. a zatim nevim nic :-)
    MANNY
    MANNY --- ---
    CAJA:přijmi moje gratulace :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    joho a jeste jedna prekvapujici zprava. dostala jsem zapocet z figury :-)
    CAJA
    CAJA --- ---
    dneska jsem mela krasne foceni v plzenske muzejni knihovne. Poprosily jsem se spoluzackou naseho knihovnika, jestli by nas nechal fotit. a dopadlo to hezky. dokonce nas vzal do chlazeneho depozotare, kde byly opravdu hezke skvosty.

mala ochutnavka

RAEL
    RAEL --- ---
    Pečlivost je potřeba, ale IMHO zvládneš, neboj.
    CAJA
    CAJA --- ---
    RAEL: jeste uvidim. mam nejake potize z vyslednou formou slabikare. chci vetsi format, 31x29 cm, tedy slozky 62x29, takze nemuzu tisknout v tiskarne na A3, to je male. a ve skole maji plotr, kde by to slo, ale ten typek co ho obsluhuje byl dneska tak protivnej a neochotnej, ze se mi do toho vubec nechce.
    takze je tady varianta te japonske vazby, pac tam neni treba slozky, ale jen archy, ktere v tehle velikost by sly vytisknout na A3.
    btw ty jako znalec, myslis, ze to zvladnu, nebo jak tezka je ta japonska vazba ? abych to zase moc nezvorala. jsem na kniharinu vlastne dost nesikovna a uz vubec ne pecliva :-)
    RAEL
    RAEL --- ---
    No to potěš. :) Zkusim to.
    CAJA
    CAJA --- ---
    RAEL: je dekuji dekuji !
    ja budu asi potrebovat tvoji radu pristi tyden, uvazuju o tom, ze bych slabikar udelala japonskou vazbou :-)
    RAEL
    RAEL --- ---
    Já se sem dostanu jen tak občas, ale ty tvoje fotky...to je paráda :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    jakoze teda tady ofiko pozvanka na ten nas landart
    http://landart.rukama.cz/
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    švenknout: zaber kamery jede po scene zprava doleva napr.
    prolinani: jedna scena prechazi do druhy postupne, narozdil od klasickyho strihu, kdy se udela "strih" a zmena sceny je hned.
    CAJA
    CAJA --- ---
    kluci diky za rady !
    ja si to nejak preberu, a slibuju, ze do pristiho tydne zkusim neco vykoumat. bude mi to trvat, pac nevim vubec co jsou to vyrazy jako prolinat, svenkout atd :-)
    zkusim to asi nejdriv s tim adobe, kdyz to mam doma.
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    mozna je to ProShow Gold..../uz si presne nevzpominam/ ale dobrej a jednoduchej soft...
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    ja mam doma dobrej soft, na druhym kompu ale jak se jmenuje, neco jako photogold, nebo tak nejak... a tam se nasskladaj fotky za sebe, prida hudba, urci se esli se maj prolinat atd, da se ruzne zoomovat a nebo "kamera" muze prejizdet - švenknout atd.

eventuelne windows movie maker to taky umi...
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    MANNY: jako negrafik ti nechci brat iluze o tom, co chce Caja delat, ale format gif je dobrej akorat pro malou grafiku na web, jelikoz ma mizerny rozliseni a max 8bitu - 256barev/snimek.
    MANNY
    MANNY --- ---
    CAJA: no pokud to chceš dělat jako animovanej gif tak na to je spousta jednoduchejch free prográmků a udělat to je taky hrozně jednoduchý. Kdyžtak můžu poskytnout svoje chabé znalosti a poradit :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: ja s tim prave nemam vubec zkusenost, takze vubec nemam odhat kolik snimku to chce, jakto bude dlouhe a co z toho vlastne vznikne, he:)
    ale nejaky barevne variace a silenosti bych do toho rada dostala. to je jasna vec. ale nevim jak. premyslela jsem, ze proste nejak barevne posunu ty fotky, udelam nejake kolaze, zduplikuj to a tim i zvysim pocet snimku. nadech tripozni urcite chci !
    no musim nejdriv prozkoumat ten program na to ale zejo :)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: to udelas jednoduse v adobe after effects. ale jestli jich mas jenom 200, tak to by stalo za to vymyslet mezi tim nejake morfingove prechody tripozni, kdyz je to tak barevne )
    CAJA
    CAJA --- ---
    MANNY: dik, nejak se mi zatim nedari z toho udelat tu animacku. jeste jsem nikdy nedela v zadnem takovem programu. mam doma instalacni cd adobe, tam by prej snad melo neco byt. mno tak snad si na to najdu cas to prozkoumat. mam urcitou predstavu, jak by to melo vypadat. mam cca 200 fotek,ktere chci jeste poupravit a pak z toho udelat sled. ale je to ted asi prilis velke sousto. jeste dodelavam ten muj slavnej slabikar s cb fotkama :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam