• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Ono může být docela příjemné, když se student chová jako suverénní bytost s názorem (pokud tedy nevaří z vody). Já bych aspoň řekla, že dobám poslušných ovcí už naštěstí odzvonilo.
    CAJA
    CAJA --- ---
    NATASHA: vid. chvalim hodne slabikar pro slepce. aneta po tezkych utrapach se ji podarila sehnat nekoho, kdo ji to cele napsal v brejlovem pismu, slepotiskem udelala obrazky, a dokonce byla v jejich skole, kde knizku ukazala slepemu klukovi, ktery si obrazky ohmataval, poznaval, a tak. proste super mi to prijde :-)

btw vcera obhajoby, prolezli jsem vsici az na jednu holku..vyborna malirka, ale trochu zanedbala asi to remeslo kniharske. nevim, jeji veci jsem ani poradne nevidela, takze nemuzu posoudit.
    a znamky nam buhvi proc reknou az v patek,. idkyz na tom tedy nejak nesejde imho.

a bylo to opet zabavne velmi. ja jsem zase pustila hubu na spacir a pobavil nejen sebe ale i komisi :-)) kdyz se mi jeden akademik zacal vyptavat na usporadani fotke v knize a tak, coz jsem uplne domakane nemele, tak se snazil byt hrozne hodny, a porad rikal, ze si nechce rejpat, ze ho to jen zajima, a ze me nechce trapi, pricemz ja jsem suverene prohlasila, ze me teda vubec netrapi, ze jsem uplne v pohode, na cez cela komise vybuchla smichy :-)) no sranda byla. pak jsem se s ni zacla dohadovat o rozdilu estetiky a krasy, ze jsem s nim jako nesouhlasila, tak nas musel prerusit jiny typek, ze jako na to nemame cely den :-) stejne asi tipuju, ze jsem tam jedina, ktera si takhle dovoluje na ne. ale tak co, byla to zabava :-)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    A hlavně výborné nápady.
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    CAJA: hodně štěstí , taky mám obhajoby zejtra;)
    tak snad všichni "prolezem":)
    btw. opravdu krásný slabikáře všecko!
    CAJA
    CAJA --- ---
    VERAGOC:
    JACQUELIN: vsak si to holky zaslouzite. dali jste do toho hodne prace. jste sikulky ! moc jste me potesily, mela jsem obrovksou radost v pondeli.
    a navic nejsem tu jedina komu se vase veci libi :-)

a zitra to tem akademickym mozkum nandame ne :-))
    JACQUELIN
    JACQUELIN --- ---
    CAJA:
    :-[ :-[ :-[ ...................:-) velké díky...já myslím, že se nám to všem povedlo
    VERAGOC
    VERAGOC --- ---
    jééé...:) takové krásné řádky o nás....:) jsem na měko....děkuju
    CAJA
    CAJA --- ---
    a ja jsem se uplne stydela vytasit svoje veci :) holky jsou vazne hrozne sikovny.a krasne peclive taky ! :-)
    CAJA
    CAJA --- ---
    neco z instalace klauzur ve skole v Plzni, Avalonu. - http://cajacaja.rajce.idnes.cz/avalon-09/

naprosto neuveritelne kraasne ilustrace v slabikari od Anicky

slepotisk, uzasny slabikar pro slepce, s brejlovym pismem, od copankove holcicky Anet

slabikar pocitu od nasi emotivni a ciste dusicky Veroniky

velice sverazna a strasne sikovna Hanka Jedlickova

mela paru na to si i vymyslet vlastni font..
    CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: hehe :)) ale dobry dobry, ma to lakat k osahani, staveni, budovani a hrani. takze jako veci radost si mi snad ani nemohl udelat :)
    facha to tedy tak, jak jsem zamyslela.

a tady jeste nahled, jak to vypada u me dome, po tomhle vsem. takovej mensi fotkovej vybuch :)

JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: hm, vypada to hezky, docela to laka vzit to do ruky a osahat to )
    CAJA: tjo a tohle se mi libi jeste vic, je to dobry napad a opet to laka k osahani a hrani.

jezis co to pisu, jdu si dat sprchu radsi .)
    CAJA
    CAJA --- ---
    a takovej bonus ve forme kolazi. porad z tech samych fotek, ktere me bavi nejvic, lepim a lepim :)

CAJA
    CAJA --- ---
    hotovy dve leporela

CAJA
    CAJA --- ---
    a pokracovani, prostorova vec, navazujici na fotky z klauzury

CAJA
    CAJA --- ---
    takze hotova klauzura. zitra instalace ve skole.

CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: no ono je fakt, ze to takhle je dost blbe videt. a predstavitelne to taky moc neni. v realu to vypada o dost jinak. spis jsem si rikala, ze to sem dam, abych zcekovala, jestli nejsem nejak moc mimo misu :) znam se, ze jsem ohledne typa schopna udelat nejaky total error.
    ale diky zes na to mrknul, budu to brat jakoze je to f poho, a jdu tisknout. stejne uz s tim moc nenadelam :)

HELOUN: finalni jsem hodim, to je jasna.
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    CAJA: Já se přiznám, že si moc nedokážu představit, jak to bude vypadat hotový a tudíž to nejsem schopna posoudit. Ale určitě sem pak hoď finální výsledek, budu držet palce! :)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: hm, tak to akorat dej bacha na to, aby to bylo citelne a neprekryvaly se tmave plochy. jinak to tak asi muzes nechat. nemuzu rict, ze bych z toho sedal na zadek, ale rozhodne me to nezveda ze zidle, jakoze by to bylo zle. mozna to pismo trochu vetsi? i kdyz vlastne a3 je docela velky format, to by mohlo i stacit takto. ty nahledy jsou prtave.
    CAJA
    CAJA --- ---
    no vzhledem k tomu, ze typo moc neumim, nechci na pozici typa verzus fotky moc davat duraz. bude to vytiskle na tom pauzaku, ktery bude svazany v knize jako obyc stranka, list, takze ta fotka na dalsi strane bude prosvitat v tehle mire, jak jsem to jsem dala. takze asi by to bylo hezke, kdyby to slovo, typo, tak nejak sedlo s tou fotkou pod tim.
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: ma ta vzajemna pozice fotka vs. typo nejaky vyznam nebo je to ciste random vec? na tom pauzaku prusvitnem bude to typo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam