• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    CAJA: Když si člověk hledá rukopis, má období různých kompozic, to bych neviděla jako problém. Spíš možná, že když je fotka s useklou hlavou, hledám to kompoziční řešení usilovněji. Prostě čekám, že hlavu sekáš jako jednu z věcí, abys dosáhla cíle X. No a přijde mi to v tom ostatním jakési moc nahodilé. Což asi je :-)
    CAJA
    CAJA --- ---
    NATASHA: no zamer v tom neni zadny, spis jde asi o zvyk. nebo mozna spis zlozvyk. ja uz to moc nevnimam, ale jak si na to upozornila, tak ted mi to teda krasne bije do oci :)
    ja to takhle fotim casto, libi se mi to, asi se tim snazim zamerit hlavne na oci a pohled cloveka, takze pak ufiknu ten nezajimavej kus hlavy, aby vic vynikl vyraz. myslim, ze kdyby ty fotky nebyly hned takhle za sebou, tak to tolik neva. chtela by to asi taky stridat ze :-)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    CAJA: Člověče, nějak nevím, co máš s těmi uřezanými hlavami. Ne že by to bylo automaticky špatně, ale tady nějak nevidím ten záměr za tím.
    CAJA
    CAJA --- ---
    HELOUN: nojo uznavam fotky z tabora jsou trochu kycovity :-))
    ja vubec mam pocit, ze od te doby co fotim na ten blbej digital, tak jsou vsechny fotky kycovity, a automaticke ostreni je proste zlo :)
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    Ty jo, já bych hned jela na nějakej tábor - jsem si úplně vzpomněla na dětská léta! :)
    A kočičky jsou krásný!
    CAJA
    CAJA --- ---
    Oskar

a

Rita
    CAJA
    CAJA --- ---
    a super keramicka pec, kterou tam postavila jakasi holka keramicka. ja s mirou jsme dodelali tunel, kde se palilo drevo a pak jsme detem krasne vypalili jejich keramiku. Pec byla krasna, a v noci z ni cadil ohnivy plamen z komina ! :)

neni to moc videt, ale takhle v noci, magie pece
    CAJA
    CAJA --- ---
    a takhle vypadal muj bratranec po tydnu v pritomnosti nasich trochu narocnejsich deti..

CAJA
    CAJA --- ---
    a jeste nejake portrety z detskeho tabora, odkud jsem se zrovna vratila. jelikoz fotek hodne, nechtelo se mi nejak upravovat svetelnost ci format, takze je to tady jak jsem to cvakla :)

hanicka

danielka :-)

misa

muj bratr !

mistr v kulickach Tomik

matej

moje neter pres koleno

efka

julca, ktera furt chodila k malemu petovi do stanu :)

reklamni Pavlik

CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: filmovka byla vydarena. na me posledni dva dny uz trochu moc, ale jinak maximalni spokojenost :-) nejvic me bavilo kazdy den sledovat v 14.30 hudebni doprovody k nemym filmum. to pro me bylo nej.

jinak tedy moje amaterske foto belgicana, ktery jde k rozhovoru do np

JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    jinak ofiko fotky z filmovky jsou tady:
    http://www.lfs.cz/fotogalerie.htm
    CAJA
    CAJA --- ---
    kdyztak me stopnete, ale mobil proste rulez :-)) fakt me uplne fascinuje ta estetika..

"kamaradi z nadrazky"

CAJA
    CAJA --- ---
    KERBOT: zaclony zatim prezivaji :)
    smouva trvala dva dny.
    a z hradiste uz mam jen toho belgickeho anarchistu. jinak jsem tam neudelala jedinou fotku, nechapu :) asi nebyl cas.
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: povedeny, kolik casu ti ta smlouva zabrala?
    na kocky jsem tedy zvedav! :) mate zaclony na splhani? :)
    A nemas jeste nejaky dalsi cvaky z Hradiste?
    CAJA
    CAJA --- ---
    jo a tady ta svatebni smlouva pro Martu. akvarel + stribrny inkoust

JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    rita & oskar :)))
    CAJA
    CAJA --- ---
    a od vcerejska mi doma demoluji byt dve nova kotatka ! :)
    az se trochu otrkaj, tak se mi je snad povede vyfotit, hehe. Holka je cerna, cakla siamkou, dama jmenem krasna Rita,
    a kluk je neuveritelne mazlivy a roztomily, jmenem Oskarek.
    oba z utulku, takze puvod neznamy.
    CAJA
    CAJA --- ---
    a nemuzu si pomoct, ale furt me hrozne bavi prehuleny fotky z mobilu :-)
    takze posilam jednu letni z orlickych hor

CAJA
    CAJA --- ---
    woodstock v Hradisti

NATASHA
    NATASHA --- ---
    CAJA: Tohle mě baví, expresivní provedení a přitom taková intimní radost...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam