• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek

rozbalit záhlaví
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: stastna to Noemi, ze nevi nic o zenske obrizce! :) uz dva roky se lecim z dokumentu, ktery jsem o tom videl.

z wiki:
    Na celém světě je obřezáno přibližně 100 milionů žen a podle zprávy WHO každý rok toto číslo narůstá o další 3 miliony. Z toho vyplývá, že denně je obřezáno 6000 dívek. Tento zákrok způsobí zmrzačení ženy, následnou absenci jakéhokoliv sexuálního prožitku a nemalé zdravotní problémy. Tyto zákroky se většinou provádějí bez anestezie a velmi primitivními nástroji jako jsou střepy, ostré lastury, atp. Dezinfekce probíhá většinou kravskou močí.Následkem takovéhoto zákroku může být vykrvácení, anebo toxický šok.Psychickou újmu si dívka nese po celý život. Zákrok se provádí u mladých dívek mezi 4-8 rokem. U většiny zákroků bývá přítomna matka dívky.
    CAJA
    CAJA --- ---
    a vesela historka ze zivota deti.

vcera jsem jela s detma v metru, do synagogy jsme sli. a noemi zacla vypravet o tom, jak naposledy byla v synagoze obrizka. a joel si stezoval, ze je tam vubec nikdo nechtel pustit, a ze preci oni se chteli podivat jak to vypada. a joel se zacal nahlas chlubit, ze ma taky obrizku. a rika ty Noemi mas taky obrizku. a Noemi ho napomina, ze zadnou obrizku nema, protoze prece holky nemaj pindika. a pak si jen tak s klidem dodala, holky to maj v poradku..!
    musim rict, ze me to pobavilo, navic, vse se resilo zrovna ve stanici, kdy je vse moc dobre slyset v celem vagonu. lide trochu divne koukali :-)
    CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: sak az dovalis trigo muzez je mit :-)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: zglitchovane diskety, jsem dojat!
    CAJA
    CAJA --- ---
    novej motiv vysvicenej !

KERBOT
    KERBOT --- ---
    NATASHA: akorat skoda tech rybicek ;-(
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Vesnička vážně dost surrealistická, pro fotografa ráj.
    CAJA
    CAJA --- ---
    ac neumim delat plakatky, dovolim si jednu pozvanku

JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    ha, pstrosi super!
    CAJA
    CAJA --- ---
    a do tretice architektura bizarni vesnicky :)

CAJA
    CAJA --- ---
    KERBOT: ulet proste. to bylo jako ve snu. jsem na to nejdriv koukala uplne omamene. proste krasa :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    a druha bizarni vec byli lekle ryby na zemi, ktere vysplouchly z kade projizdejiciho auta

KERBOT
    KERBOT --- ---
    neverim :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    jsem byla na vsi za kamaradem, a zpozorovala dve dost bizar veci.
    prvni byl polorozpadly barak a v nem prochazejici se pstrosi !

CAJA
    CAJA --- ---
    hm, zkusim popremyslet :-)
    ale jeden novy motiv bych mela. snad dneska ho vysvitim, tka se nechte prekvapit :-)
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    Presne. Chce to rybu.
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    KERBOT: Jasně ;-) CAJO, udělej taky rybu, jo?
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: ten pan s trenkama byl kamarad Čuft, vypravel mi o tom, kdyz jsem ho tam potkal :))
    CAJA
    CAJA --- ---
    a mensi report z workshopu na cyklojizde.

sitotiskareni se velmi velmi povedlo. Lide byli nadseni, divali se, ptali, nechali si potiskavat trika a libili se jim moje motivy, z jehoz jsem samozrejme hrozne moc nadsena a rada :-)
    Jedna pani s kocarkem a manzelem za zady dokonce mi dala na potisk panovi trenky ! coz bylo hrozne vtipne, protoze se porad nemohla rozhodnout pro kterou barvu, a furt se radila s panem, ktery evidentne spatne nesl to, ze tam na verejnosti resime jakou barvu bude mit automati panacek na jeho trenkach :-))

stanek jinak byl dobre punkovej. Stul byl z joelovy postylky postavene na zidlych. Pekny obrus to ale krasne zamaskoval. Lec punk pokracoval v tisku, pac jsem jako sterky pouzivala stare disketyk, coz ale lidi hrozne bavilo. A verim tomu, ze par z nich se i zastavilo u meho stanku jen proto :-)

takze velky dik Jacquelin za pomoc a vsechny vymyty sejta. btw objevila jsem redidlo, ktere vymeje blede modrou einzwei, takze na dalsi akci se muzem tesit ! :-))
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    NATASHA: A taky ryby! ;)
    JACQUELIN
    JACQUELIN --- ---
    Ta taška je super! johoooooo :-) a velké díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam