• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: no to zase ne uplne, ale zjistila jsem vcera rano za denniho svetla, ze koule na miraku jsou letos stribrne, a uznejte sami, ze to k te zlate, co mam doma, proste MUSIM MIT !
    takze pokud nekoho napada mirnejsi varianta, nez byla minuly rok, tak jsem urcite pro :))
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Tobe se to prijimani potravy brckem zalibilo vid?.)
    CAJA
    CAJA --- ---
    JANDOUR: jehe, techle uz mam na svem konte, se neboj :)
    bych si mohla z toho doma udelat kulickovou lazen :))
    JANDOUR
    JANDOUR --- ---
    Kouly dostaneš akorát z pravopisu.)
    CAJA
    CAJA --- ---
    KERBOT: mi to povidej..se mi o tom bude cely prosinec zdat a jeste pulku ledna, jestlize nebudu mit aspon jednu kouly jako letosni trofej ! :)
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    a sakra, tomu se neda odolat! :))
    CAJA
    CAJA --- ---
    btw sme dnes s detma sli ze skoly pres mirak, a co nevidim, krasny veliky vanocni stromecek a na nem krasne zlate vanocni koule ! fiha se mi fakt libily a pevne doufam, ze vzdy, kdyz kolem nich pujdu, budu strizliva !! :))
    CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: waha ! tak na aukci prijdu v prestrojeni, abych zachovala utajeni :))
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: No vidis, uz to zacina a to tam bude 10. prosince dobrocinna aukce, tak si dej pozor :) Alespon tady jses napsana: http://www.3plus1.cz/cz/galerie/
    CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: aha, takze mi dnes psala Sima, ze mi ty fotky jeste vratit nechtej, ze prej, jestli v kavarne muzou zustat do prosince :-)

tak ze bych si tam sla konecne prilipnout tu jmenovku, aby ta vystava uz nebyla anonymni
    CAJA
    CAJA --- ---
    ELDA: ja taky docela prozivam tu obrodu s analogem. myslim ale ze je dobry, ze jsem ho nechala dlouho odpocivat. foti se mi ted jinak a opet me to zase hodne bavi.
    navic to vyvolavani uz neni takove hc jako doma. ve skole mame normalni fotokomoru, vsechny chemky a vzdycky je tam k ruce nas super foto-clovek, ktery tomu rozumi a dokaze mi fakt poradit se vsim kolem techniky vyvolavani atd.jak moc a casto mam otacet s vyvolavacim tankem, abych to mela tak a tak kontrastni apod. nemam hromadu zkazenych filmu, a neni to takovy vypjeti sil jako driv.
    ELDA
    ELDA --- ---
    CAJA: jj, hezka fotka...i ty na kinofilm z Kladna. Je dobre, ze zase pouzivas i analog...
    CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15:
    HELOUN: jehe kamaradi dekuji ! jsem dojata :-) ja osobne se tesim a jsem zvedava na cb z analogu.

EZECHIEL: jsem ochotna ti ji vyvolat k tvym blizicim se narozeninam, abych mela z krku darek.. ale ram a paspartu...eeeh..to uz chces moc ne ?
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    Fotky moooc pěkný! :-)
    EZECHIEL
    EZECHIEL --- ---
    no vidíš, nemůžeš být geniální na všechno !!! třeba tu fotku s ptáky a cirkusem (?) jsem si dal i na plochu. ... vlastně bys mi ji také mohla zvětšit a zapaspartovat, kdyby si byla co k čemu ...
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    wau, ty barvy jsou skvele!
    CAJA
    CAJA --- ---
    CAJA
    CAJA --- ---
    takhle po ranu na hrbitove..
    cvakla jsem i na analogu, tak to pristi tyden, az vyvolam

KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: nahodou peknej mutant se ti povedl! ;)
    CAJA
    CAJA --- ---
    EZECHIEL: a hele pan ekoterorista se ukazal na nyxu :-) no tak vitej rodino ! :)

predpokladam, ez kdybys mel figuru nakreslit ty, tak ti to nebude delat zadnej problem vid
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam