• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: super!
    CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: to znamena, ze mam partacku, ktera moc pekne sije. Pracujeme ted na mikinach s potiskem. A HC2 je nase umelecke jmeno, nebo jak se to rika :-)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: hezke. co je skupina hc2?
    CAJA
    CAJA --- ---
    vysviceny puntiky. jeste zatim prvni potisk, zkusmo, ale dalsi bude nasledovat !

tak trochu crazy puncochace

a sukne. Prvni produkt skupiny HC2 ! :-)
    CAJA
    CAJA --- ---
    JACQUELIN: skvele ! probereme v plzni :-)

CISTICZ: dik zejo :)

NATASHA: to me moc tesi
    CAJA
    CAJA --- ---

CAJA
    CAJA --- ---
    snow-land-art

NATASHA
    NATASHA --- ---
    CAJA: Moje vášeň pro médium knihy se mlsně olizuje. Skoro cítím tu vůni...
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    CAJA: moooc pekny!
    JACQUELIN
    JACQUELIN --- ---
    CAJA: kdy si pro ně můžu dojít? Jsou super!!! Hele a já mám pro změnu několik návrhů na potisk...
    CAJA
    CAJA --- ---
    tak jsem zkusila tisknout na puncochy ! napad neni z moji hlavy, ale je to fakt cool :)
    normalne na nylonky, na noseni uplne cajk, jeste uvidim co to udela az to projde prackou.

CAJA
    CAJA --- ---
    opet neco mobilem, pac se mi to medium libi. snih na chalupe

CAJA
    CAJA --- ---
    Oskarek se konecne naucil, ze nesmi skakat primo do talire, ale dokaze uz klidne meditovat aspon 10 cm od jidla :) ikdyz spis to u nas doma vypada tak, ze kdyz jime, Oskar je zavreny ve vedlejsim pokoji. Je to selma !

DUIOME
    DUIOME --- ---
    to vypadá pěkně :) gratulujiii
    CAJA
    CAJA --- ---
    a druha knizka. s cb fotkama. prebal taky z pauzaku

CAJA
    CAJA --- ---
    takze mam knihy hotovy, zitra instalace ve skole.

barevna knizka, s prebalem z pauzaku, a jeste pausak pokresleny, takze to dela docela pekny efekt

JANDOUR
    JANDOUR --- ---
    Tyjo, dost příjemný koukat jak na ty náhledy, tak na to, že Tworbo jen zbrkle neprudí, ale pečlivě vysvětluje zajímavý věci:)) - je na ten dialog (teda aspoň pro grafickýcho analfabeta) radost koukat!
    JACQUELIN
    JACQUELIN --- ---
    CAJA: tyhle stránky mám já hodně ráda...vlastně asi nejraději, hlavně věci od Áži Skálové. Nejlepší volba, když člověk potřebuje potěšit. Jinak tady má porce inspirace...http://yomaraugusto.com/
    CAJA
    CAJA --- ---
    TWORBO: tyjo super !! dik za link. ty knihy z baobab jsem obdivovala nedavno na komxfestu. nadhera, inspirativni moc !
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    kamos a jeho parta a jejich kooperace na poli knizni vazby, typografie a ilustrace. treba to muze byti inspirativni....
    http://www.koprbooks.org/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam