tak uz se nam naplnilo auto. vcera jsme nabrali nove tisky od Misha Hirt a dneska v galerii Bongout spousta tricek, plakatu, knizek a jinych krasnych sitotiskovych vytvoru. maji moc peknou galerii. opravili si byvaly squatt, vrazili do toho spousta penez ted se jim docela dari vydelavat a zivit galerii, ktera strida jednu vystavu za druhou.
k veceru jsme se dostali konecne do vytouzene Czentrifugy. vubec jsem se nedostala k tisknuti, protoze jsem se celou dobu prebirala v krasnych tiscich ! maji toho fakt hodne. spousta a hromady, plakatu, knizek. a tak pekny. takze jsem asi dve hodiny prebiraly a vybirali, co vzit do Prahy. nakonec mame velkou tasku plnou tricek, plakaty, pohledy, knizky, dohromady ted uz plne auto. krasna prace :-)
vcera jsem se taky setkala s jednou hudebni kapelou, kterou jsem poznala hodinu pred svym odjezdem do Berlina. napsali jsme si smsku a sesli se. Kapela sestava z dvou Finou, jednoho americana-fina a jednoho mexicana. hrajou na ulici a tvori velke loutky. prespala jsem u nich, kde byl dalsi spolubydlici hrajici neuveritelne dobre na kytaru, coz musim rict teda byl docela zazitek. 22.-lety kluk mastici na kytaru a zpivaje nam na dobrou noc. bizarni zazitek v bizarnim dome s drevenym schodistem a kobercem. v byte s obrim balkonem, sisatyma dverma a velkou mistnosti s dvouma postelama, klavirem, 6 kytar a bubnem. s uplnkem svitici do oken a s-bahn dunici pod oknem.
budou snad otvirat galerii a kavarnu a vydavat dasli album, tak snad se mi podari zitra z nich jeste vymamit nejake cd. jsou fakt moc sympaticky a vtipny :-)