• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    CAJA
    CAJA --- ---
    hokus pokus ruka a inkoust

CAJA
    CAJA --- ---
    a fotky na digital. zkoumani ruky..
    jenom par snimku, ale verte, ze jich mam nasekano habadej :-)

CAJA
    CAJA --- ---
    tak zacala skola a me prace na bakalarce !

zacinam studijnima snimkama, spontani foceni. ruka se setkava s ruznym materialem a dostava se pred objektiv do zari reflektoru.

tady prvni snimky na analog, vyvolano a dodatecne experimentovano v temne komore. expozice negativu dvakrat pres sebe, dva ruzne snimky pres sebe atd :) takove skolske pokusy :)

CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: jo fakt ? no tak to je pekny :-) slavne plastove destniky s jeste slavnejsi kocickou jako potisk :-)))
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Tak to je super:) Jsem ted tvoje destiky videla ve Svetozoru v nejakym casopisu:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    hezke fotky tady z automatu, http://www.auto-mat.cz/2010/09/ohlasy-zmj-2010/

akcina | Zažít město jinak a Velká podzimní cyklojízda 2010 – rajce.net
    http://akcina.rajce.idnes.cz/Zazit_mesto_jinak_a_Velka_podzimni_cyklojizda_2010/

CAJA
    CAJA --- ---
    JAMINA: a i tak byla nalada dobra :-) co je fajn, ze hodne lidi na teto akci jsou ze zizkova a vinohrad, takze pro kram, ktery je na zizkove je to super udalost.
    a lidi byli moc prima. dokonce chodili moji uz "staly" zakaznici. coz potesi dvakrat :-)
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    CAJA: :D Jsem na vás v tom deštivém dni docela myslela, sama ten den sedíc v práci (v suchu v krámku). Tak aspoň, že ten déšť byl i k něčemu dobrý;)
    CAJA
    CAJA --- ---
    tak ti, kteri se ucastnili, uz vedi, pro ostatni, cela auto*mati akce na miraku v sobotu se pretvorila v maly vodni svet. voda vsude, ze zpoda, ze shora, mokro mokro a mokro. prselo fakt nehorazne.
    Caja vsak udelala velkej biznis, pac jsem mela na stanku svoje sitotiskove destniky, kterych se za necelych 6 hodin prodalo 24 kusu !
    plastove i latkove, proste vsechny :-)

rozdali jsme spousta HC2 vizitek, puncochy se prodaly, jedna mikina sla do sveta, a Inter:zone shop navazal spojeni s vinohrad & zizkof obyvatelstvem :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: v belgicke ulici na miraku, Interzone sitotisk

JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: kde presne budete?
    CAJA
    CAJA --- ---

prijdte ! budem mit stanek, tiskout a prodavat. Inclusive Inter:zone mobile shop !
    CAJA
    CAJA --- ---
    DINE: mlask ! **
    DINE
    DINE --- ---
    CAJA: uchylny!!! :)))
    CAJA
    CAJA --- ---
    a v sobotu tedy jeste akce na jizaku, a chvile fireshow na sidlisti

CAJA
    CAJA --- ---
    fotky z Freezefestu. tentokrat me to dost ba, bylo spousta vizualnich podnetu. skoda jen, ze jsem nezastihla sobotu vecer, to mohlo byt jeste o kus lepsi nez patek.
    takze tentokrat fotky v duchu nocnich svetel :-)

cajacaja | freezefest-2010 – rajce.net
    http://cajacaja.rajce.idnes.cz/freezefest-2010/

a detsky koutek
    CAJA
    CAJA --- ---
    ikdyz jsme s Hanickou premysleli, jestlei se z hc dvojka neprejmenovat na uchylna dvojka. kdyz fotime nahou Nikol s medvedem a opici, obliceny do detskych bodysek, na hrbitove !
    snad to neni moc..kdyby jo tak mi reknete zejo? :-) trochu nas to vzalo a malinko jsme pri tom foceni ulytly :-))
    CAJA
    CAJA --- ---
    nove promo photoz , brzo na e-shopu !!

zde lehky vyber :-)

detske sukne

tehotenske sukne

tricinka detske

detske bodycka

nasivky

pan Hamounek
    DINE
    DINE --- ---
    CAJA: achjo :[ RIP Oskar :[
    CAJA
    CAJA --- ---
    a ted neco veseleho. konecne jsem dostala fotky z hradce

"tehotna" Nikol predvadi nase nove tehotenske sukne. jiz vyzkouseno na opravdovem brichu a schvaleno jako velice prijemna suken pro pokrocile stadium rustu :-)

nas krasny stanek na Velke inventure v Hradci Kralove

hc-dvojka

v ramci festivalu byla i modni prehlidka. pro nas premiera ! takze nas prvni model verejne vystupujici pred publikem :-) slecna v modrem

nove nakupni tasky Jednota

a ja jsem tiskla

Hanicka

nas druhy model na prehlidce. Slecna v zlutem

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam