• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    CAJA: a strejda jen kouka v uzasu a nezmuze se nez na: "ten vyrost"
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: vyrid, ze dobry :-)
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Joel do toho objektivu kouka tak zkusene az skepticky, vez ma uzasnou!:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    a Joelovi jsem slibila, ze vam ukazu vez, kterou postavil. hrali jsme hru, ktera zpociva v tom, ze kazdy hrac stavi svoji vez z kostek do te doby, nez mu spadne. Poslepu si kazdy stridave bere kousky z pytlicku. for je v tom, ze "kostky" maji vselijake zradne tvary. zeme se smi dotykat jedine zakladni kostka, kterou maji vsichni stejnou.

CAJA
    CAJA --- ---
    NATASHA: prima, ze te to inspiruje k vlastni tvurci cinnosti :)

zrovna vcera jsem doma vyrabela ram, rezala dreva, sroubovala a napinala sito. Joel kolem me furt chodil, a jak tak nade mnou stepoval, rika, mami ja jak te vidim, ze neco vyrabis tak mam takovou chut taky neco vyrobit.
    tak sesivackou vyrobil ram z papiru :-)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    CAJA: Už poněkolikáté si tu říkám - to by bylo na povídku. I proto, jak Ty o věcech píšeš. Civilně, bez potřeby to nafouknout.
    CAJA
    CAJA --- ---
    moje druha a snad uz i posledni kozena vazba. je to bud na nemecky nebo francouzsky zpusob ( to si uz nepamatuju). falesne vazy, vytvarovane hlavice, vyklepana drazka, rucni razeni. trochu jsem to pokropila barvou, abych zamaskovala fleky na kuzi, ktere jsem behem prace svyma usmudlanyma rukama vytvorila. myslim, ze letos by mohla komise mit lehci rozhodovani, kdyz jim slibim, ze se po uspesnem absolvovani tohoto posledniho semestru uz nikdy nebudu snazit o knizni vazbu :)

CAJA
    CAJA --- ---
    pratele, tak mam za sebou premieru omyvani mrtvoly u nas na hrbitove. neni to zdaleka tak strasidelna, jak by si clovek rad predstavoval. me to naopak velice uklidnovaloa a ac to bude znit divne bylo to prijemne. prozit veliky kontrast ziveho a mrtveho je , kdyz to jde prirozenou cestou velice smirlive a pekne. kdyz na to tak ted myslim tak to bylo dost zvlastni, ale nic cebo bych se mela bat.
    utvrdilo to spise muj strach z zivych lidi. tech se bojim hrozne. ale mrtveho ne. ten je naprosto bezbranny a odevzdanny. nahy a mrtvy jsme si vsichni rovni, uz nemuzem konat dobro, ale ani zlo a to me na tom uklidnuje.

jinak co se tyce tech praktickych veci, tak to v zadnem pripade neni zadne mega umyvani, spise takove decentni oplachnuti. prevleknuti tela do pohrebniho rubase, cepce, zakryti obliceje. zabalit telo do prosteradla a prenest do jednoduche drevene rakve, kterou maji vsichni stejnou nehlede na majetkove bohatstvi. Na viku oznacit umisteni hlavy a hrebiky pritlouct viko k rakvi.
    CAJA
    CAJA --- ---
    CAJA: ctvrtecni vecirek v zonu, aka webcamera is a good toy :-)

http://www.facebook.com/inter.zone.cz?v=wall
    CAJA
    CAJA --- ---
    dneska NOCTURNO v Inter-zonu, otevreno minimalne do 22h, piti a dobra spolecnost zajistena :-) tak se zastavte !
    CAJA
    CAJA --- ---
    SEOM: to bych si od tebe tedy moc rada pujcila a podivala se tez. ja to jeste nevidela. a zrovna mam od nej i doma pujceny cast scenare k filmu.
    SEOM
    SEOM --- ---
    CAJA: Jiří Bárta?co natočil Na půdě?esli je to on, tak to jsou imho fakt ty nejlepčí ruce.Na půdě je geniální.s Matějem na to koukáme dycky, když se chcem potěšit.je mi fakt ukrutně líto, že tak skvělá věc úplně zapadla.zločin!při všem hnusu český filmový produkce přímo hrdelní.
    CAJA
    CAJA --- ---
    ale nevim, mozna jeste posteluju kresby. zatim to ted zustane takto, pac do patku musim udelat hotovej pribliznej scenar.
    jsem na barrandove mluvila s milanem svatosem, a plan je ted takovej, ze do ledna, kdy odevzdavam klauzuru musim udelat prezentaci scenare. pak budu delat bakalarku, a v lete tocit filmik.

nicmene musim rict, ze jsem si teda nasla mistecko. tam se zastavil cas, prostor je krehky a snovy, ve fazarne jsou jeste stary prosvetlovaci stoly. Na chodbach ruzne pohadkove kulisy, Barta s jiskrou v ocich, kdyz se vziva do sveta fantazie a milan svatos, zlaty clovek, kterymu srdce plesa stestim nad tim vsim. cele krasne a nezne

v patek beru urcite fotak sebou, a neco nafotim
    CAJA
    CAJA --- ---
    novy sito. jsem musela vyfotit i ram tentokrat. nejlevnejsi, co jsem v bazaru zrovna sehnala, ale krasnej, ze :)

pani Krajkova

a malicky
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    "spice must flow" :))
    no, ale takovy veverci spizy nemaj chybu
    CAJA
    CAJA --- ---
    sorac za tohle predvanocni spamovani, but the spice must flow. krmim dva hladove krky doma a veverky ze hrbitova uz nam nechutnaj :).
    CAJA
    CAJA --- ---
    a kdo nestihl codemode, muze si zde poridit nejake oblibene veci, ktere sli na dracku, a kterych par jeste pridelam do nedele.
    jako napr polorukavice ( prodali se 12 paru ) a samozrejme hrdina teto sezony, pan Kralik. bude na suknich i na trikach. obzvlaste par panskych tricek tu mam pripravene.

CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: draha mas moznost hned tuto nedeli ! v NoD se odehrava jedinecny market s vyberem jen toho nejlahodnejsiho.
    Ja osobne tam asi nestihnu byt, ale u Diny na Inter:zonu budou moje vecicky k mani.

Takze prijdte !

¦ Christmas Shopping Aid - Shopping ¦
    http://www.hura.cz/hygienickastanice/ChristmasShoppingAid/X-B.html
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: parada, taky bych jednoho animala brala:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    DINE: sure darling :-) friday in shop.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam