• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    mam:) krom kosili kravat a vobleku sem s sebou lina a rydla vzal. :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    sak ty ted valcis na vychode jsem pochopila. by za nejakej ten strip stalo ne ? nerikej ze nemas aspon kousek ceskeho lina sebou
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    i ja:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    TWORBO: jo jako asi v tom neco bude. ale klidne bych byla i superhrdinka tyjo !
    CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: puvodne jsem si chtela rejpnout, neco ve smyslu jakoze high-society fajnovky z letny, ale tady maestro te zachranil :)

protoze takhle po vecerech osamocena doma nemam co delat, a tak si pisu na socialnich sitich a deti vedle v pokoji usinaj hladovy s cajem makovym. ach..
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    holky sou luzryne usmevny, kluci si hrajou na superhrdiny. takova moje
    mala analyza komiksovych klise.
    CAJA
    CAJA --- ---
    hele kluci jakozto osamela matka s dvouma detma, bydlici v 1+1 na hrbitove a byvaleho manzela bez penez k tomu, si takovej humor muzu dovolit frcet
    ale ze je neco takoveho i v respektu, tak to uz trochu smrdi :)
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    JIMMI15: holcici luzr humor se nejak rozmaha. viz treba lejlin zen-žen v respektu...
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: jo, tohle je fajn, mel jsem to doma pujcene. takovy holcici luzr humor.
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: to je mily! :) dobrej tip na darek
    CAJA
    CAJA --- ---
    trochu moc sentimentu tady ted :)

takze posilam oblibeny komix od nas z kramku, Venduly Chalánkové, http://www.galeriemagda.cz/gmagda/vch-02.html

NATASHA
    NATASHA --- ---
    CAJA: Naprosto souhlasím.
    CAJA
    CAJA --- ---
    NATASHA: ja v tom vidim hlavne obrovskou svobodu. to jak deti bezprostredne vyrabeji, co je napadne, je velike bohatstvi, a ja doufam, ze jim to vydrzi co nejdele.
    muzez cloveka uveznit hmotnyma vecma, ale v fantazii je clovek vzdycky svobodny. Proto je muj nejoblibenejsi vecernicek medvedi od Kolina. Oni si delaji proste, co je napadne, premenej se v cokoliv chteji, vsechno je mozne. Tuhle svobodu miluju, a je to dalsi duvod, proc clovek jako bytost u me ma sanci, trapne jako Capek :)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    CAJA: Tvoje děti mají štěstí - já jsem měla v dětství taky možnost tvořit s mámou různé věci, a myslím, že se to ve mně otisklo. Člověk se naučí pozměňovat skutečnost, vidět za věci, myslím - aspoň tak bych to viděla dneska. Pořád jsme něco stavěly, malovaly...
    CAJA
    CAJA --- ---
    Joel dnes cestou ze skolky rikal, ze tak rad vyrabi, ze by se toho nevzdal ani za sladkosti. Ze prej kdyby mu nekdo nabidl sto sladkosti, aby prestal vyrabet, tak by to odmitl.
    to je hezky :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    scenar vic zblizka, jeste tam budou pripsany komentare. vlevo jsou fotky prostredi, kde se to odehrava. vpravo vzorky sitotisku, ktere jsou pouzity v pribehu

CAJA
    CAJA --- ---
    uplne hotova klauzura, nejake dodelavky a zitra to fici pekne do plzne. posledni klauzura a pak uz jen bakalarka ejha hopsasa :)

kniha se sitotisky dostala pouzdro

prezentace scenare pribehu pana Kralika, animace kterou budu delat v lete s Bartou

skicak dostal taky pouzdro

dve koptske vazby. semestralni prace

desky na plakatky

DINE
    DINE --- ---
    CAJA: luxussss
    CAJA
    CAJA --- ---
    JAMINA: dekuji :)
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    bavící :)