• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek

rozbalit záhlaví
    DINE
    DINE --- ---
    CAJA: jo soundtrack z toho filmu je fakt nejlepci, jeste s tim "maman!? maman!?" in da background, fakt dobry :D
    CAJA
    CAJA --- ---
    a video ! tahle barva NIKDY neuschne :-))

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1760926016536
    CAJA
    CAJA --- ---
    a kult disketoveho tisknuty prechazi na dalsi generaci :-)

decka si mohli vybirat motivy a zkouset si to na tricka, jak by to vypadalo

"pani lektorka" vysvetluje jak funguje sitotisk

CAJA
    CAJA --- ---
    fotky z workshopu. Akce byla velice povedená. Prostor kavárny moc příjemný a personál vztřícný.
    Kdo nestihl přijít a chtěl by, má možnost ještě 6. a 20. února.

CAJA
    CAJA --- ---
    CAJA: pripraveno pro tisk

CAJA
    CAJA --- ---
    zveme na sitotiskovy workshop pro deti, v ramci vystavy plakatu Micha Hirt v kavarne Vypalene kotatko.

[ sítotiskový workshop pro děti / workshopworkshop / 20.2.2011 / CR - Praha - Vypálené kotátko, Mařákova 5, Praha 6 ]

CAJA
    CAJA --- ---
    do skoly prezentace fotek, na format B1. vytisknuta bude jedna, pac je to drahy jak svin. asi ta prostredni.
    je to pro predmet digitalni fotografie. pouzity jsou studijni fotky k bakalarce, na ktere zacnu pracovat jakmila budu mit z krku posledni zkousku. snad uz tento tyden.

JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: hezka bondaz :)
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    tomu rikam svazany :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    bratrancovi jsem svazala dizertacni praci. trochu voprus uz ke konci pri tretim vytisku, ale na filde byli prej dojati :)

CAJA
    CAJA --- ---
    Srdečně vás zvu na vernisáž jedinečné výstavy ! 15.02 v 19h
    [ Micha Hirt - výstava tisků / vystavagallery show / 15.2.2011 / CR - Praha - Vypálené kotátko, Mařákova 5, Praha 6 ]

Pod taktovkou Inter:zone + sítotiskový workshopy vedené mnou, pro děti s motivy přímo od umělce, vyrobené pro tuto příležitost !
    20.02, 6.03 a 20.03 od 15 hodin (sledujte interweby pro více informací a případné změny v programu!)

Určitě přijdte, uvidíte originální sítotiskovou tvorbu z Berlína.

KFF
    KFF --- ---
    CAJA:
    TWORBO:
    JIMMI15: Mno jo, ale Lejla uz v tom frci dlouho, rispekt nerispekt a me to bavi - jako zazobanou matku z letny.)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: no jeste ze jsi to neudelala :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    jeste a propo komix..

uz dva roky pilne kazdej mesic nas pan rabin Sidon pise pribehy o Talismanovi. Uz jsem to tady davala, nekdy na zacatku, delam k tomu ilustrace, ktery teda nestojej moc za rec. Ale dulezite je, ze Sidona to zaclo konecne opravdu bavit, a me se uz snad podarilo ho nadchnout i pro myslenku komixu !
    Naposledy, kdyz jsme se spolu bavily, tak se mi sveroval, ze nejak ted stoji na mrtvem bode a ze to neni uplne vono. tak jsem mu poradila, ze v pribehu prece neni postava zleho protivnika !
    Hned v dalsim dile potom jsem se docetla, kterak Benjamin Disraeli bojoval s antisemitskym vetrem o svuj cylindr, a jak mu ho pan Talisman nakonec zachranil :)

maly uryvek :
    Bušící srdce mu říkalo, že by to byla jeho smrt se pokoušet o vítězství, a když se ocitl na Broadwayi u Scotland Yardu a spatřil svůj cylindr, kterak stoupá ke korunám stromů v blízkém St. James Parku, začal se modlit. Ale byť se modlil anglicky, modlil se pokorně k Bohu svých židovských předků, k Bohu Abrahama, Izáka a Jákoba. V této situaci neměl na vybranou, buď se bude modlit k živému Bohu, nebo jeho cylindr zůstane viset kdesi na nejvyšší větvi.
    Tu nad korunami stromů na vlastní oči spatřil anděla. Nejdříve se domníval, že ho šálí smysly, ale jeho roztažená křídla byla černě pruhovaná jako modlitební plášť a byl malé, poněkud komicky obtloustlé postavy. Na odpoledním srpnovém nebi se strhl o jeho cylindr neskutečný zápas. Před Disraeliho slzícíma očima rozvířili anděl a vítr vzduch do té míry, že se z větví zvedlo hejno špačků a s křikem létalo v kruzích za nimi.
    Ještě více však Benjamina překvapilo, když se k němu anděl snesl dolů a se slovy „Váš cylindr, pane“, mu podal klobouk.

Takze pomalu zacinam premyslet jak pojmout komix po strance vytvarne a taky se zacinam ohlizet po nejakem nakladatelstvi, ktere by chtelo vydat pribehy o Talismanovi, zidovskeho supermana, praveho koser komixu, napsaneho na prazskem rabinate, ehm :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    TWORBO: respekt !! tesim se tedy brzo na report ! :)
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    mam:) krom kosili kravat a vobleku sem s sebou lina a rydla vzal. :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    sak ty ted valcis na vychode jsem pochopila. by za nejakej ten strip stalo ne ? nerikej ze nemas aspon kousek ceskeho lina sebou
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    i ja:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    TWORBO: jo jako asi v tom neco bude. ale klidne bych byla i superhrdinka tyjo !
    CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: puvodne jsem si chtela rejpnout, neco ve smyslu jakoze high-society fajnovky z letny, ale tady maestro te zachranil :)

protoze takhle po vecerech osamocena doma nemam co delat, a tak si pisu na socialnich sitich a deti vedle v pokoji usinaj hladovy s cajem makovym. ach..
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    holky sou luzryne usmevny, kluci si hrajou na superhrdiny. takova moje
    mala analyza komiksovych klise.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam