• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    CAJA
    CAJA --- ---
    CAJA
    CAJA --- ---
    CAJA
    CAJA --- ---
    další serie fotek

CAJA
    CAJA --- ---
    a nase Rita uz je velka holka. Umi davat pac :-)

CAJA
    CAJA --- ---
    ovsem s krasnym pocasim se objevil novy zizkovsky cyklo-gang !

vyjizdi kazde rano ze hrbitovni zdi u Zelivskeho a tahne ulicemi pres Vinohrady. Dojizdi na Mirak a tam mizi v podezrelych dverich neznameho domu. Odpoledne se opet vraci.
    Takze pozor na ne !
    Nebot jak rikame, ve zdravem tele - zdravy duch :-)

CAJA
    CAJA --- ---
    JAMINA: no jsem na nas zvedava :-)
    fandim ti tedy taky, at se prace povede !
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    CAJA: uklidním tě, že tendle stav je naprosto normální , já ho měla teď taky. Makám na diplomce na umrumce a vubec na to nemám čas, tak to dost tahám z paty a mám chvílema dojem, že při práci to nedám, navíc profesoři mě trošku prošpikovávaj kritikou a neusnadňujou mi to. Tak místy jsem též uplně vysátá a mám chutě to zabalit, naštěstí něco v nás nás nutí to dotáhout ;)
    Ale dnes jsem měla sraz s konzultantkou z katedry teorie/dějin umění, abych získala nezaujatej pohled, bo jak se v tom hňácám strašně dlouho ale vlastně dost okrajově, tak mám dojmy že se motám v kruhu a tvořím kraviny atd. Ale ta mi řekla, že v pohodě, a že i ty "kraviny" ( slepý uličky typu věčný pokusy+omyly) maj svůj smysl a klidně ať do textu píšu o nich. Že to k tvorbě patří. A že hlavně musíme věřit, že to dobře dopadne :)

A s Kerbotem souhlasím. Ty fotky získávaj šmrnc a kvalitu, jen tak dál a přeju ať energie se vrátí, mě se s jarem naštěstí už trochu vrací, díkyBohu, jinak bych to asi letos nedala... Cajo, to dáme! Jsme dobrý!!! :))
    CAJA
    CAJA --- ---
    KERBOT: uff..diky za odezvu. dost se s tim lopotim teda. tak je fajn slyset, ze se to nekam posouva. diky !
    samozrejme, ze me to bavi, ale nevim bud mam tezky obdobi nebo je to vedlejsi produkt soustredeni. jsem uplne vysata a bez energie. Kazda fotka je fakt vypocena
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: lepsi a lepsi!
    CAJA
    CAJA --- ---
    CAJA
    CAJA --- ---

CAJA
    CAJA --- ---

CAJA
    CAJA --- ---

CAJA
    CAJA --- ---
    CAJA
    CAJA --- ---
    pracuju na fotkach z atelieru, ale jde to hodne pomalu..

NATASHA
    NATASHA --- ---
    CAJA: Uff, to zní jako solidní drama. Ale neboj, to se nemůže stát dvakrát za sebou.
    Důležité je, že víš, co chceš; kdybys neměla tušení, nepomohly by ani ideální podmínky.
    CAJA
    CAJA --- ---
    DINE: jop, I know u have one book in shop about him :-)
    CAJA
    CAJA --- ---
    NATASHA: jo to me na tom taky bavi.
    Ale kdybys videla, co tem fotkam predchazelo. asi hodinu rozcilovani a frustrace nez to v atasu zaclo vsechno makat. sralo se, co mohlo. muj fotak nereagoval na svetla, pak nesla samospoust, nakonec muj fotak uplne prestal fungovat. tak jsem musela vsechno na novo se skolnim fotakem, tomu pro zmenu furt vypadavala baterka. a kdyz uz mi to zaclo jit dobre uz jsem musela prostor uvolnit pro dalsi lidi... takze hroznej stres a zadnej klid na promysleni kompozic etc..

doufam, ze tento ctvrtek budou podminky trochu milosrdnejsi :)
    DINE
    DINE --- ---
    CAJA: Muybridge miluju :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam