CAJA: uklidním tě, že tendle stav je naprosto normální , já ho měla teď taky. Makám na diplomce na umrumce a vubec na to nemám čas, tak to dost tahám z paty a mám chvílema dojem, že při práci to nedám, navíc profesoři mě trošku prošpikovávaj kritikou a neusnadňujou mi to. Tak místy jsem též uplně vysátá a mám chutě to zabalit, naštěstí něco v nás nás nutí to dotáhout ;)
Ale dnes jsem měla sraz s konzultantkou z katedry teorie/dějin umění, abych získala nezaujatej pohled, bo jak se v tom hňácám strašně dlouho ale vlastně dost okrajově, tak mám dojmy že se motám v kruhu a tvořím kraviny atd. Ale ta mi řekla, že v pohodě, a že i ty "kraviny" ( slepý uličky typu věčný pokusy+omyly) maj svůj smysl a klidně ať do textu píšu o nich. Že to k tvorbě patří. A že hlavně musíme věřit, že to dobře dopadne :)
A s Kerbotem souhlasím. Ty fotky získávaj šmrnc a kvalitu, jen tak dál a přeju ať energie se vrátí, mě se s jarem naštěstí už trochu vrací, díkyBohu, jinak bych to asi letos nedala... Cajo, to dáme! Jsme dobrý!!! :))