• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Snad te tam jeste stihneme, dopoledne jsem se byli mrknout u sousedu na Vinohradech, do Oka vyrazime za chvilku:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    a Kacenka nam usila jednu "cyklo-plastenku" na zitrejsi Velkou cyklojizdu.

No neni krasna ? :) a bude na prodej na letne pred Bio Okem u me na stanku !

CAJA
    CAJA --- ---
    SHORMICHA: tesim se na vas!
    SHORMICHA
    SHORMICHA --- ---
    CAJA: ok, tak já se stavim :)
    DINE
    DINE --- ---
    CAJA: "výrobky" to je fakt super :)) a koukam ze potrebujem stojan na kola ;]
    CAJA
    CAJA --- ---
    Natisknuto pro Automat ! a pripraveno na Velkou cyklojizdu a Zazit Mesto Jinak.

POZOR - Tentokrate, 24. Zari, me se sitotiskem a Inter:zone najdete na letne u BIO Oka !

Tak urcite prijdte, obzvlaste apeluji na sve blizke z letenske smetanky! :)

CAJA
    CAJA --- ---
    KACASAVO: ale ze jsem musela vytrpet nekolik zelenesviticich lizatek, za tech par korunek, co si deti vydelali :))
    KACASAVO
    KACASAVO --- ---
    CAJA: tak to je ovšem idylka -jsi matka roku !!!
    CAJA
    CAJA --- ---
    takhle se dela bizniz !

deticky pres prazdniny vyvinuly efektivni zpusob jak prodavat svoje vlastni obrazky. Prochazejici lidi hezky pozdravi, "Dobry den" nasledovane vetou "chcete si koupit vyrobek ? stoji jen 10 korun !
    Takze ja sedela v kramku vevnitr a jen jsem kazdych 5 min slysela jak deti venku rikaj dobry den, bla blaa.. Kdyz se nekdo zastavil, koupil si obrazek, tak pak rekl jen hmmmmmm, a co vy tu vlastne mate v tom kramku...?? a vesl dovnitr :)

Deticky si vzdycky doma pripravili obrazky, ktery pujdou na prodej, a po kazde si vydelaly kolem 20 kc, za ktere si pak mohli koupit co chtely, to znamena i tu nejnechutnejsi sladkost, co v obchode najdete.

Toto leto deti ochutili sladke mameni kapitalismu :)

CAJA
    CAJA --- ---
    ZARZAROSA: diky!
    snad se dokopu k nejake vystavce brzo :)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    CAJA: je to krasny. nadhera.
    CAJA
    CAJA --- ---
    VSAK pozitivni dusledek je, ze se tim vracim opet ke klasice, a mam proto dotaz do plena, zda tu nekdo ma zvetsovak ? nebo treba fotokomoru doma, kde bych mohla prilezitostne vyvolavat ?
    CAJA
    CAJA --- ---
    poznamka pod carou,

moje digitalni zrcadlovka prestala nahle uplne fungovat. proste nereaguje, nouzove fotim na pujceny digi-compakt, takze kvalita tomu odpovida.
    CAJA
    CAJA --- ---
    par stranek z knizky, nekde prokladane barevnym pauzakem. jsou to vybrane studijni snimky, ktere jsem udelala behem sledovani vlastnich rukou

predsadka

CAJA
    CAJA --- ---
    cela bakule, soubor 12 fotek, digitalni tisk, tema moje ruce

a kniha, ktera je soucasti bakalarky, taky uz doma :)

CAJA
    CAJA --- ---
    moje bakalarka konecne doma :-)

dve fotky uz visi na zdi nad posteli
    CAJA
    CAJA --- ---
    AIM_FREEMAN: tyhlety smlouvy delam uz dlouho. hebrejskou kaligrafii jsem se naucila.
    CAJA
    CAJA --- ---
    a nova knizka, rucne sita, sity kapitalek a sitotisk na deskach. Herbar pro meho kluka.

AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    CAJA: a tys někdy měla s hebrou něco do činění, nebos' to obkreslovala?
    CAJA
    CAJA --- ---
    nova ketubah (zidovska svatebni smlouva), dnes odeslana na Slovensko. 4 dny prace. rucne psany text v hebrejstine.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam