• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    CAJA
    CAJA --- ---
    RAEL: moje knih-vazacstvi je ted slabota. jak uz me nikdo netlaci ve skole, pekne na to pecu. budu muset se zase k necemu dokopat, pac kdyz na to mam svuj cas, tak to delam peclive.
    samozrejme tvym dilum nemohu konkurovat :-)
    RAEL
    RAEL --- ---
    CAJA: Z tohohle bych moc ráda viděla víc fotek :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    Srdecne Vas zvu na svou jiz treti vystavu fotografii !

Tentokrate absolventskou s vystavenou bakalarskou praci. Na vernisaz bude uvodni slovo, orechovice a mozna i prekvapko ve forme hudebniho intra :-)
    Takze prosim moji mili bude velice rada, kdyz prijdete.

CAJA
    CAJA --- ---
    SYMAQ: jojo, tohle je presne TO PITI, vhodne pro lidi, co nepijou :-) sladky a lehky. Vsak az bude zase nejaka party v zonu, tak urcite bude ochutnavka.
    SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    CAJA: no tak to me mrzina nekolikrat, ze sjem o tom vubec nevedela .... holt v italii nebyl cas na surfovani po netu =´))
    SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    mnaaaaaaaaaaaam ... tak jakoze nepiju tak tuhle bych si snad i dala rici =´)))
    CAJA
    CAJA --- ---
    CAJA: Orechovice hotova !

a pripravena k distribuci :-)
    Liker ztmavnul tak, ze proti slunku neni videt skrz. Pravy nefalsovany prirodni barvivo tyhlety orechy.

CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: aspon mobilem vyfocene, ale je to kus ! :-)

KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Bubo bubo potrebuju!
    CAJA
    CAJA --- ---
    SYMAQ: hoj !
    sobota byla nakonec vydarena. Pocasi super a atmosfera u Oka moc prijemna. Spousta pratel zavitalo pozdravit, dekuji :)
    A nove sito s motivem Bubo bubo ( aneb Vyr Veliky ) se otisklo hned na nekolik tricek ! az budu mit na fotce tak nahodim.
    KFF
    KFF --- ---
    SYMAQ: hola senorita!:) Bylo to paradni, jak na Vinohradech, tak kolem Oka, kde uradovala Caja a jeji sito, vic takovych akci!
    SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    KFF: hooooooooooooooj tak jake to bylo?

CAJA: jak to vse dopadlo?

slysela jsem, ze paradni od nasich novych sousedu .... Mrmknka a Julie
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Snad te tam jeste stihneme, dopoledne jsem se byli mrknout u sousedu na Vinohradech, do Oka vyrazime za chvilku:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    a Kacenka nam usila jednu "cyklo-plastenku" na zitrejsi Velkou cyklojizdu.

No neni krasna ? :) a bude na prodej na letne pred Bio Okem u me na stanku !

CAJA
    CAJA --- ---
    SHORMICHA: tesim se na vas!
    SHORMICHA
    SHORMICHA --- ---
    CAJA: ok, tak já se stavim :)
    DINE
    DINE --- ---
    CAJA: "výrobky" to je fakt super :)) a koukam ze potrebujem stojan na kola ;]
    CAJA
    CAJA --- ---
    Natisknuto pro Automat ! a pripraveno na Velkou cyklojizdu a Zazit Mesto Jinak.

POZOR - Tentokrate, 24. Zari, me se sitotiskem a Inter:zone najdete na letne u BIO Oka !

Tak urcite prijdte, obzvlaste apeluji na sve blizke z letenske smetanky! :)

CAJA
    CAJA --- ---
    KACASAVO: ale ze jsem musela vytrpet nekolik zelenesviticich lizatek, za tech par korunek, co si deti vydelali :))
    KACASAVO
    KACASAVO --- ---
    CAJA: tak to je ovšem idylka -jsi matka roku !!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam