• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    CAJA
    CAJA --- ---
    a hrbitovni havran se taky dostal na puncochace, check it out !

CAJA
    CAJA --- ---
    Rita hereckou !

DINE
    DINE --- ---
    CAJA: juuu a jedeeeeem! ;))
    CAJA
    CAJA --- ---
    sukne Bubobubo
    strihove uzka, velikost stredni, latka je teplakova, takze je to pruzne

cena 650,-

CAJA
    CAJA --- ---
    Nove tricka taky mame

Motiv *Bubo bubo* neboli Pan Vyr, velikost tricka je M, znacka earthpositive (eko a bio :)

Volnejsi strih, velikost M, znacka earthpositive

cena 450,-
    CAJA
    CAJA --- ---
    stare motivy broucku jsou take stale na sklade.

barva seda, broucci v barve magenta

barva cerna, broucci bledemodre

opet omluva za fotky a jejich kvalit, neni fotak a take se doma potykam s problemem spatneho internetoveho pripojeni. Barvy pusobi koukam trochu vyblite, takez predem se omlouvam pardon pardon, ve realu jsou puncocsky fakt supr :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    vyber puncoch, zatim dostupne na kramku, reservace mozna u me v poste.

barva kavova, bledemodra kocicka, velikost L

barva vinova, bezova kocicka, velikosti L a M

barva tmaveseda, bledemodra kocicka, velikost L

barva cervena, zelena kocicka, velikosti L a M

omluva za kvalitu fotek, zatim jsou puncochace po jednom kuse, ale dalsi jsou ve vyrobe ! takze stay tuned :)
    kvalita puncoch zarucena, sila 50 DEN, takze nejakou dobu vydrzi, potisk take :)
    cena 240,- / kus

CAJA
    CAJA --- ---
    *POZOR HLASENI*

Prijimam predvanocni objednavky ! Piste mi do posty, odber bud osobni nebo v kramku Inter:zone, Kubelikova 45.

Mam nove puncochy, konecne i se slavnou kocickou :)

RAEL
    RAEL --- ---
    Paráda :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    RAEL: je tak to asi zklamu tentokrat :) knizka je prazdna. Bylo to mysleno jako notes pro meho kluka, ktery studuje rostlinky vseho druhu. Takze si sbira listy, zaklada a muze si to tam popisovat.

jinak se priznavam, ze jak jsem vysla skolu, trochu mi to chybi..rada bych se zase do neceho pustila. jak to ted vlastne nemusim delat z donuceni, tak nejak mam pocit, ze me to vlastne i bavilo, he :-)
    RAEL
    RAEL --- ---
    CAJA: Ale no tak, konkurování nech za dvěřma ;) Já jsem prostě zvědavá, máš to hezky udělané podle fotek a ráda bych věděla jak to vypadá uvnitř. Já sice umím udělat vazbu, ale připravit knihu obsahově ne.
    CAJA
    CAJA --- ---
    RAEL: moje knih-vazacstvi je ted slabota. jak uz me nikdo netlaci ve skole, pekne na to pecu. budu muset se zase k necemu dokopat, pac kdyz na to mam svuj cas, tak to delam peclive.
    samozrejme tvym dilum nemohu konkurovat :-)
    RAEL
    RAEL --- ---
    CAJA: Z tohohle bych moc ráda viděla víc fotek :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    Srdecne Vas zvu na svou jiz treti vystavu fotografii !

Tentokrate absolventskou s vystavenou bakalarskou praci. Na vernisaz bude uvodni slovo, orechovice a mozna i prekvapko ve forme hudebniho intra :-)
    Takze prosim moji mili bude velice rada, kdyz prijdete.

CAJA
    CAJA --- ---
    SYMAQ: jojo, tohle je presne TO PITI, vhodne pro lidi, co nepijou :-) sladky a lehky. Vsak az bude zase nejaka party v zonu, tak urcite bude ochutnavka.
    SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    CAJA: no tak to me mrzina nekolikrat, ze sjem o tom vubec nevedela .... holt v italii nebyl cas na surfovani po netu =´))
    SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    mnaaaaaaaaaaaam ... tak jakoze nepiju tak tuhle bych si snad i dala rici =´)))
    CAJA
    CAJA --- ---
    CAJA: Orechovice hotova !

a pripravena k distribuci :-)
    Liker ztmavnul tak, ze proti slunku neni videt skrz. Pravy nefalsovany prirodni barvivo tyhlety orechy.

CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: aspon mobilem vyfocene, ale je to kus ! :-)

KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Bubo bubo potrebuju!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam