KFF: ja jsem jim vcera napsala email, kde jsem nastinila koncept za nas jakozto Inter:zone crew. Chceme se ucastnit nejen jako kramek, ale jako galerie. Tedy vystavne + doprovodny program ve forme workshopu. Neco jako jsme delali pri vystave Mich Hirt, kdy jsme si vysvitily jeho detske motivy prilezitostne jen pro tuto akci, abychom zive "ilustrovali" jeho presentaci. Takto si predstavuju, ze bychom naplnili 4 dny různyma aktivitami, včetne šití na místě, tisknutí, něco jako dílna, pokojíček naplněný kulturou sítotisku, a galerie, do které můžou lidé nahlédnout a ano zároveň si produkty i koupit.
zatim se ozvali, že jako se jim to libi (ješte aby ne :-) ale že potrebujou cas na dojednani podminek / toho se trochu bojim / ohledne prostoru a najmu. uvidime, muze to a taky nemusi dopadnout zajimave.
A co se tyce vztupu, to uz jsem vlastne psala, ale nejako se mi cim dal vice rozlezelo v hlave tohle blby vstupny. Ja ikdyz budu delat workshopy, tak budu radsi, kdyz to bude public a otevrene pro vsechny, co se chteji podivat. Nerada bych, aby se z toho stalo neco exclusive..
TWORBO: ja prave bych rada zustala v rovine vyrabet+prodavat to, co mam rada, a ne to co chteji lide, coz je imho komerce, nebo ne ?
ja vyrabim, co mam rada a kdyz se to nekomu libi a koupi si to, jsem stastna. Porad se nemuzu rozhodnout jestli je to moje obziva..? Protoze jakmila se na vec divam tak, ze se tim chci zivit uz se musim prizpusobat lidem, co to kupuji, prodavat v pravem slova smyslu, coz vede k te komerci, jak pises.