• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: :) Ja prave z tyhle party znam spis dalsiho Tominu-Indiana-Kavecko:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: Mame ted na kramku dotisk prvniho vydani knihy Kmeny.

Kmeny / Art books @ eshop.INTER-ZONE.cz :: komiks / fashion / street art shop
    http://eshop.inter-zone.cz/product/Kmeny-Street_art

CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: my Tominu zname tak dobre, ze nam pripomina jen sam sebe :-)
    deti jsou z toho cely na vetvi, pac Tomina je dlouholety pritel Eliasovi sestry Halky, u ktere aktualne i bydli. Detem jsem samozrejme taky natiskla tricka,
    takze ted behaji doma u Eliase s Tominou na triku a Tominou na zivo :-))
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Mne na tech plakatech docela pripomina mladyho Hrusinskyho:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    A tady sam pan herec, ktery je na vsech tech trikach a plakatech :-)
    Tomina Jerabek a divadlo Leti, v predstaveni Plantaz.

CAJA
    CAJA --- ---
    TWORBO: ja jsem to prave furt nechapala,co te jako zere, kdyz sis vydelaval kreslenim. jsem si rikala, co furt mas, vzdyt delas co te ba a jeste za to mas prachy.
    ale ted to mam vlastne uplne stejne. bavi me tisknout puncochy, ale abych si tim vydelavala /platila dane/ musela bych za tyden natisknout tolik puncoch, ze by me to zaclo hodne brzo srat.
    Jedina moznost je k tomu pristupovat stejne jako k jine praci. nebrat to jako umeni a tvoreni.

a to je asi to, co nas oba zere, ze clovek nejak nechce nicit to pekne, co se te drzi, kdyz tvoris...
    nekdo tu komerci s tvorenim dokaze rozumne a "svobodne" zkloubit, ale je to imho spis vyjimka.
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    ale treba muj problem je, /napriklad s kreslenim/ ze jakmile sem si tim zacal vydelavat penize /a ne zrovna maly/ ze me to nejen ze prestalo bavit to kresleni, ale spis me zaclo srat...
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    CAJA: hele ja osobne sem rad ze trebas ty kudly co delam pro radost mam moznost /diky tomu ze mam penize odjinud/ realizovat. Vona vyroba neco stoji /moje prace je "zadara"/ a nemit ty penize odjinud mel bych jen cas, coz ale nestaci, bo materialy, stroje, elektrika, uhli, brusivo, atd... za to chtej krejcary... nadruhou stranu tak abych zracionalizoval a zefektivnil vyrobu natolik aby se to zaplatilo a dalo se tim vydelavat tak bych potreboval zautomatizovat vyrobu /tisice kc do stroju/ + vejplata pro pomocniky, + marketing aby se to za rozumny prachy prodalo.
    Jednodussi pro me chodit do prace a cast penez vrazet do konicku...
    CAJA
    CAJA --- ---
    vyroba pro prodej + pro radost = luxus, který si, zdá se, nemůžeme dovolit. Ikdyž žijem v prej bohaté evropě...
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    STRIGA: vyroba pro prodej je neco jineho nez vyroba pro radost /a obcasny prodani kdyz nekdo zaskemra/
    STRIGA
    STRIGA --- ---
    TWORBO: Nemyslím si, že je to komerce. Osobně vyrábím a když s eněkomu líbí, kontaktuje mě a pokud chci, prodám mu to nebo dám a mám hroznou radost, že s emu to líbí a tak nějak mě to dokopává k tomu, abych dělala něco dál..(:
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    CAJA: pohodovej hulicskej motivek jo :) to sem zvedav
    CAJA
    CAJA --- ---
    TWORBO: tohle jo no, to slo i bez karuselu, nakonec to vlastne i celkem sedlo, ze to je takove DIY

karusel pouziju mozna na jiny trika, sem kdyztak pak hodim report, takovej pohodovej hulicskej motivek :-)
    ale vono, ikdyz muzu tisknout na karusel, tak jeste musim trchu poladit svoje rucne natazeny sita. jsem ted o vikendu zkousel soutisk, a nic moc teeeda..
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    CAJA: nakonec bez soutisku na karuselu teda jo?
    CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: ta grafika plakatu a celeho vizuali k sitotisku sedi jak hrnec na prdel :)
    v nedeli se mozna uvidime jo, ja jsem dala brachovi listek k narozkam, tak mozna pujdu jako jeho doprovod :))
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Madla mi zrovna onehda psala, jak zes jim udelala krasny trika:)
    (se mozna na Plantazi potkame v nedeli, esli me rodina pusti:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    JAMINA: profi jsem nikdy nebyla :-) ale cenim si duvery Divadla Leti, nuti me to tak se vice snazit a zlepsovat se. Vyzkousela jsem si i tisk vodovkama (normalne tisknu plastizolem), takze jsem zase nabrala nejakou zkusenost, pac vodovky se chovaj uplne jinak,je treba jine sito etc...
    Mno jsem rada :)
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    CAJA: tisk vypadá profi kvalitně ! ;)
    CAJA
    CAJA --- ---
    Triko Plantaz a Madla :-)

CAJA
    CAJA --- ---
    a ted neco ze soudku umeni :-)

určitě jste zaregistrovali na ulicích tento velky žlutý plakat :

Tak na hřbitově se tisklo: trička, nalepky a jiné rekvizity.
    Vive la serigraphie ! :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam