jo jo...tohle beru. Asi jsem mel lip specifikovat pozadavky. Je to takhle: (omlouvam se za obsahlejsi post) vedeme investicni portfolia a na bezne operace mame interni system, kterej ac by mel byt zabezpeceny dobre, je na instalaci a uzivani ponekud narocnejsi, X krat tydne se mi stane,...nutno podotknou, ze po X tem varovani a upozorneni...ze mi klient napise at mu treba seznam jeho dennich operaci poslu na jouda.lama@seznam.cz...ze neni v kancelari, je na dovoleny, zrovna se mu nechce strachat se do firemniho systemu atd. A me stiha dilema, ze - za A - pokud neprovedu klientovu operaci, druhy den rano ma klient jineho maklere, ktery ji provede a - za B - pokud se nahodou prolakne, ze jsem podobne info poslal takhle...radsi si nepredstavuju nasledky ani nemluvim o tom, kdyby se nejake info dostalo na verejnost. Vetsinou klienta premluvim at pouzije standardni system, ale ne pokazde. Vim, ze spousta kolegu to resi tak jak jsem popsal nize...tj. standalone softem kt. klient pouzije k precteni prijateho souboru. Jestli klintos cd ztrati nebo nekomu da uz neni moje vec. Hlavne aby ode me odesel zabezpeceny soubor.