LIBORO: cetl jsi ten clanek co jsem Ti linkoval? Protoze nevis, kdy na Tebe nekdo bude potrebovat neco vykopat. Na Facebooku napriklad nejdou smazat komunikace postou... takze treba za 5 let nekdo vykope, ze jsi si nekde daval jointa, ze jsi buzna a zid a postavej te za to ke zdi... ted to nelegalni samo neni. A to jako muze byt i neco naprosto neskodnyho, viz moxieho upozorneni na to, ze vlastnit humra pod urcitou velikost je nelegalni.
Doporucuju si precist treb od Coryho Doctorowa [free pod CC licenci] knizku Homeland, ze ktere dost jasne plyne, jak se daji pekne priohnout zakony, abys moh dostat obuskem... napriklad letani RC letadelek v nejake oblasti a v nejaky cas muze byt povazovano za terrorismus... proto by Ti nemelo byt jedno, ze nekdo muze cist Tvou postu. Nemluve o tom, ze Ti muzu napsat ja neco, co Te shodi, pri spravne interpretaci.
Unas neni system zalob tak monstrozni jako v USA, ale co kdyz jednou poletis do USA a podstoupis background check a najednou nedostanes viza za neco co jsi napsal na facebook?
Vis, ze treba posilat nekomu penize, aby je vybral a poslal Tve rodine muze byt klasifikovano jako Money Loundering? Proste nevis.
Sifrovat treba beznou kazdodenni komunikaci pomoci vsech kanalu je pritom TAK snadne... znova a znova viz:
http://overdrive.a-nihil.net/crypto-pidgin.html
Jestli si semnou nekdo chcete vymenit nejake siforvane zpravy abyste to otestovali, tak treba tpetru@gmail.com [jabber/gtalk], na facebooku jsem jako overdrive23
Ja tereba vystupuju na netu UPLNE verejne, mam tam i cislo uctu, telefon... proste vsecko, viz me info, ale jde o to, ze nechci aby nekdo mel moznost cist co tema kanalama tece. Samotne kanaly jsou pro me jako verejny klic, tedy muzes je pouzit a jsou verejne zname, ale kurva pokud mi neco chces, udelej si semnou aspon nejaky zakladni tunel bezpecnosti...
MMMchodem, co bych HODNE chtel, a na to by se moh chytit NYX je plugin do firefoxu, ktery by umoznoval sifrovat vlozeny prispevek treba ten co ted pisu....
Nejake napady na tohle tema?